View Full Version: Riješen Filtriranih riječi u temi naslov se prevodi
Kao po naslov. Filtrirano riječi pronađene u naslovu se prevodi.
kamilkurczak
10-05-11, 18:27
halo,
Molimo zaljepite ovdje URL vaše stranice i na stranice s tom pitanju, jer sam je potrebno više informacija
Hvala
Izvoli:
Zajednice Vijesti i smjernice (http://www.predatoryfishkeepers.com/forums/forumdisplay.php?2-Community-News-amp-Guidelines)
"PFK" je filtrirana riječ.
kamilkurczak
12-05-11, 15:12
ok ja ću to provjeriti za vas
Bok. Kamil je na godišnjem odmoru, a ja sam zauzeo svoje slučajeve. Ne znam je li riješen PM ili pitanje je još uvijek živ (vidim stanje 'objasniti') - pa vas molimo da potvrdite da li vi trebate bilo kakvu pomoć sa svojim problem ili može biti kao što je označeno riješiti?
Ako ste mislili parametar Zanemareni riječi / rečenica, onda nema bug na sve. Molimo Vas pročitajte parametar opis:
Koji riječi / rečenica bi trebalo ignorirati tijekom prevođenja. To će imati utjecaja samo na porukama stvorena nakon riječi / rečenica je dodan ovdje. To će automatski ignorirati neproziran riječi / rečenica iz dolaznih poruka u notranslate BBCode (podržava: štapovi, grupa poruke, slike komentara, posjetitelja poruke i privatne poruke). To neće imati nikakvog utjecaja na riječima van poruke - za one koji jednostavno ne koristiti prevedene područja u odgovarajućem predlošku. Također će imati nikakvog utjecaja na poruku naslov - samo na sadržaj poruke. Koristite zaseban redak za svaku ignorirati riječi / rečenica. To je velika i mala slova!
Za podršku novo dodano ignorira riječi u već postojeće poruke, molimo koristite Opaque Zanemareni riječi funkcionalnost.
Dakle, ako se radi o ovoj konfiguraciji, pa ako ga želite raditi i za naslove, molimo Vas da je novi post u zahtjev za istaknutom snimkom. U ovom trenutku imamo način da to support, ali ne i tijelo je molba za to, tako da nije potrebna. Ako vam je to potrebno - pišite novi post tu pa ćemo biti u mogućnosti upravljati nova značajka zahtjev.
Ako se radi o nešto drugo, onda molimo da ga opisuju s više detalja pa ću znati što točno je oko:)
Izgleda kao što JA koji je potreban. Hoće li podići zahtjev tamo. Zahvaljujući.
U redu tako da je ovo pitanje zatvoreno. Mi ćemo zadržati raspravu u zahtjev za istaknutom snimkom odjeljku:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):