PDA

مشاهده نسخه کامل : حل بانک اطلاعات فایل پشتیبان بیش از حد بزرگ است!

mario06
22-06-10, 08:23
پشتیبان گیری انجمن من یک بار در ضعیف از طریق SSH ، تهیه پشتیبان من هیچ بزرگتر پس از آن 350MB بود و در حال حاضر آن را ضربه 1.2GB ، من فکر می کنم این ممکن است به معنی مشکل من مشکلات پشتیبانی آن را ندارد ، اما اگر من را مجبور به انجام بازگرداندن برنده 'T ایست سرور با یک نسخه ی پشتیبان بزرگ؟؟

steve
22-06-10, 11:00
پشتیبان گیری انجمن من یک بار در ضعیف از طریق SSH ، تهیه پشتیبان من هیچ بزرگتر پس از آن 350MB بود و در حال حاضر آن را ضربه 1.2GB ، من فکر می کنم این ممکن است به معنی مشکل من مشکلات پشتیبانی آن را ندارد ، اما اگر من را مجبور به انجام بازگرداندن برنده 'T ایست سرور با یک نسخه ی پشتیبان بزرگ؟؟

من پیشنهاد می کنم این افراد خارج پشتیبان گیری از راه دور با استفاده از Rsync یا FTP (http://www.bqbackup.com/) ما آنها را برای چند سال استفاده می شود و در حال حاضر نسخه پشتیبان تهیه 1TB روزانه را چک کنید ، آن را بسیار آسان به راه اندازی است. شما به وضوح می تواند از طریق برخی از پهنای باند ، اما که ممکن است یا ممکن است یک مشکل با توجه به برنامه سرور شما.

من یک کارشناس نیست ، شخص دیگری در اینجا بدون شک تا به مشاوره بهتر است. مهم آن به پایگاه داده نمی rsync زندگی می کنند ، به جای rsync پشتیبان گیری hotcopied شما (گوگل) (http://www.google.com.au/search؟hl=en&q=mysqlhotcopy) و یا روگرفت SQL و یا پشتیبان گیری پانل خود را کنترل کنید.

بازیابی است به سادگی با استفاده از rsync و یا SCP به تهیه پشتیبان حرکت به سرور شما (bqbackup شما دسترسی پوسته) و بازیابی پایگاه داده راه مناسب برای روش نسخه پشتیبان تهیه کنید. 1.2GB باید در چند دقیقه دوباره بازسازی شد.

گفته می شود ، یک میزبان مناسب و معقول باید به شما تمام ابزار مورد نیاز برای مدیریت هر کار پشتیبان می دهد.

mario06
22-06-10, 16:14
برای پاسخ اما به عنوان من می توانید ببینید شما باید یک ساز و برگ بزرگ ، بنابراین شما می توانید به کمک سرور + اضافی از سوی دیگر من در مورد پست 400k 140k و غیره ، بنابراین من در نظر آن انجمن کوچک / متوسط به مسئولیت رسیدگی به.

من بسیار سودمند در SSHing بنابراین مشکل این است که وجود ندارد و نه با سرور من (مشخصات خوب هستند) هیچ کدام کمتر می بینم "بالقوه" مشکل در بازگرداندن آن به دلیل اندازه humongous آن (و در حال رشد) با وقفه های سرور و غیره چهارم.

من فکر می کنم برخی از انواع روش های فشرده سازی باید و / یا جداول در MyAdmin کاهش در اندازه اجرا (تعداد دانا) ، حتی بهینه سازی پایگاه داده من تبدیل شده است یک چیز نفرت از این همه زمان گرفتن بسیار کمی از آن وجود دارد.

با احترام : P

vBET
22-06-10, 16:26
بر روی سرور ما ، ما استفاده از پشتیبان گیری خودکار سرور کامل (قابلیت های سرور مجازی). بدون هر گونه مسائل.

لطفا در نظر شامل نمی شود جداول کش فعال تصدی در نسخه پشتیبان تهیه. شما به راحتی می توانید که جدول شما می خواهید توسط MyAdmin کش ، بنابراین من حدس می زنم که آن را نیز می توان از خط فرمان (SSH) انجام می شود تعیین می کند. البته دستور چنین خواهد شد بسیار طولانی ، پایگاه بر روی تعدادی از جداول اصلی ، اما اگر آن را ذخیره کنید به برخی از فایل باید آن را کاملا راحت راه را برای انجام پشتیبان گیری.

لطفا توجه داشته باشید که با استفاده از فعال تصدی مطالب خود را ضربدر 52 بار. بنابراین اگر شما کش تبدیل شده در پایگاه داده خود به رشد است. و نه فقط کمی) شما می توانید آن را خاموش کش اجتناب کنند ، اما ما به شدت آن را توصیه نمی. برای انجمن های بزرگ که هر بار درخواست گوگل برای ترجمه به عملکرد سرور شما یا کشتن حتی پایان با محدودیت های گوگل.

mario06
22-06-10, 16:48
وقتی که من خریداری سرور اختصاصی من (در امتداد وقت پیش) هیچ چیزی به عنوان سرور مجازی وجود دارد :)

من می دانم که چگونه به استفاده از SSH به خوبی و آن را در نزدیکی / اگر نه غیر ممکن است برای محروم کردن فعال تصدی از بودن backuped ، تنها چیزی است که می توانید انجام دهید این است esclude آن هنگام بهینه سازی و یا تعمیر کند.

اما شما باید در نظر داشته باشید که خوب 50 ٪ از مدیران سایت (بدون جرم معنای) بر روی سرور به اشتراک گذاشته و یا مجازی اختصاص داده شده و حدود 70 ٪ نمی دانم چه SSH بنابراین در mySQLdumper تکیه ، آنها در پشتیبان گیری اصلی و / یا مشابه آن ساخته شده است.

vBET
22-06-10, 17:00
کسانی که با استفاده از سرور میزبانی مشترک شوخ طبعی موضوع پایگاه داده بزرگ را ندارد. من می بینم هیچ امکان برای اجرای انجمن اصلی بزرگ -- حتی بدون هیچ پلاگین ها -- بر روی سرور میزبانی مشترک میباشد. منابع سادگی بیش از حد کم است.

همچنین به عنوان من نوشت : کسانی که در استفاده از SSH به سادگی می توانید پایگاه داده های خود یعنی توسط phpMyAdmin به جایی که آنها می توانند تعیین دقیقا که جداول باید حمایت کردن نسخه پشتیبان تهیه. همچنین شما می توانید آن را امتحان کنید. در مورد شما واقعا انتظار دارم برخی از مسائل به دلیل فایل های بزرگ برای آپلود شده توسط phpMyAdmin به چنین ، اما شاید برخی از گزینه وجود دارد تا آن را ذخیره کنید نه بر روی سرور آپلود. لطفا دوباره مراجعه فرمایید. همچنین -- من در تجربه پشتیبان خود را بر این باورند ، هنوز هم اگر برخی از ابزار های GUI اجازه می دهد تعیین که جداول دقیقا باید حمایت کردن ، من انتظار دارم که باید توسط خط فرمان نیز مجاز است. من که نمی دانم -- من نوشت : ما مسائل در تمام با تمام نسخه پشتیبان تهیه از سرور را ندارد -- اما من آن را انتظار دارند ، چرا که بسیاری از ابزار GUI مانند که فقط fasades و در پایین فقط دستور از خط فرمان استفاده می شود. بنابراین شاید آن است که فقط ارزش به بررسی -- شاید آن را در برخی از نسخه های خروجی زیر اضافه شده است. من می دانم که phpMyAdmin به آن را پشتیبانی.

tsak76
19-07-10, 14:36
چگونه می توان جداول فعال تصدی ما در DB های مختلف فقط برای فعال تصدی

kamilkurczak
20-07-10, 12:11
لطفا ، در مورد آن در تاپیک جدید بپرسید :)

mario06
20-07-10, 18:03
tsak76. من دوم است که ******

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1