Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Файл рэзервовай копіі занадта вялікі!
Я рэзервовага капіявання мой форум калі-то слабыя праз SSH, мая рэзервовая копія была не больш 350 Мб, то і цяпер ён ударыў 1.2GB, я думаю, гэта можа быць праблемай сэнсу ў мяне няма праблемы рэзервовага капіявання дадзеных, але калі я калі-небудзь прыйдзецца зрабіць аднаўленне выйграў 'т тайм-аўту сервера з такімі вялікімі рэзервовага капіявання?
Я рэзервовага капіявання мой форум калі-то слабыя праз SSH, мая рэзервовая копія была не больш 350 Мб, то і цяпер ён ударыў 1.2GB, я думаю, гэта можа быць праблемай сэнсу ў мяне няма праблемы рэзервовага капіявання дадзеных, але калі я калі-небудзь прыйдзецца зрабіць аднаўленне выйграў 'т тайм-аўту сервера з такімі вялікімі рэзервовага капіявання?
Я прапаную вам праверыць гэтыя хлопчыкі і дзяўчынкі з выдаленага Рэзервовае капіяванне з дапамогай Rsync альбо FTP (http://www.bqbackup.com/) Мы выкарыстоўвалі іх на працягу некалькіх гадоў і ў цяперашні час рэзервовага капіявання каля 1 Тб штодня, яна вельмі простая ў наладзе. Вы, відавочна, прайсці праз некаторыя прапускную здольнасць, але якія могуць або не могуць быць праблемы ў залежнасці ад вашага сервера плану.
Я не эксперт, хто-то тут, несумненна, мае лепшы савет. Яго важна не Rsync жыць баз дадзеных, а не Rsync hotcopied рэзервовых копій (Google яго) (http://www.google.com.au/search?hl=en&q=mysqlhotcopy) або SQL дамп або рэзервовых копій на панэлі кіравання.
Аднаўленне гэтак жа проста, як выкарыстанне Rsync або SCP для перамяшчэння рэзервовага капіявання на ваш сервер (bqbackup дасць вам доступ да абалонцы) і аднаўленне базы дадзеных адпаведным чынам для рэзервовага спосабу. 1.2GB павінны быць адноўлены на працягу некалькіх хвілін.
Тым не менш, годны гаспадар павінен даць вам усе неабходныя прылады для кіравання кожнай задачы рэзервовага капіявання.
Дзякуй за адказ, але як я бачу, у вас вялікая рыштунак так што вы можаце звяртацца з дапамогай сервераў + дадатковыя, з іншага боку ў мяне ёсць каля 140k 400k членаў паведамленні і г.д., таму я лічу, што гэта будзе малы / сярэдні форуме.
Я вельмі зручная ў SSHing так што праблема не існуе, ні з маім серверам (спецыфікацыі тавару), тым не менш я бачу, "патэнцыял" Праблема ў аднаўленні яго з-за яго Humongous памеру (і які расце) з сэрвэра тайм-ауты і г.д. далей.
Я думаю, што некаторы тып сціску метад павінен быць рэалізаваны і / або табліц у MyAdmin паменшаны ў памерах (лік мудрых), нават аптымізаваць сваю базу дадзеных стала ненавісным, што трэба зрабіць, паколькі ён увесь час прымае і ёсць вельмі мала.
З найлепшымі пажаданнямі: р
На нашым серверы мы выкарыстоўваем аўтаматычную поўнага рэзервовага капіявання сервера (VPS функцыянальнасці). Без якіх-небудзь пытанняў.
Калі ласка, звернеце ўвагу не ўключаюць vBET табліцы кэша рэзервовага капіявання. Вы можаце лёгка вызначыць, якія табліцы вы хочаце кэш MyAdmin таму я думаю, што гэта таксама можна зрабіць з каманднага радка (па SSH). Вядома, такая каманда будзе вельмі доўга, на аснове ліку VBulletin табліцы, але калі вы захаваеце яго ў які-небудзь файл ён павінен быць вельмі зручны спосаб рабіць рэзервовыя копіі.
Калі ласка, звярніце ўвагу, што выкарыстанне vBET ўтрыманне памнажаецца 52 разоў. Так што калі ў вас ёсць кэш уключаны ваш DB павінны вырасці. І не толькі мала;) Вы можаце пазбегнуць гэтага, адключыце кэш, але мы настойліва не рэкамендуемы гэта рабіць. Для вялікіх форумах просяць кожны раз Google для перакладу заб'е прадукцыйнасць вашага сервера або нават скончыць з абмежаваннямі Google.
Калі я купіў мой выдзелены сервер (разам час таму) не было такога паняцця, як VPS:)
Я ведаю, як выкарыстоўваць SSH вельмі добра, і гэта недалёка / калі не немагчыма, каб выключыць vBET ад рэзервовым сховішча, адзінае, што можна зрабіць, гэта esclude гэта пры аптымізацыі або рамонту.
Але неабходна ўлічваць, што добры 50% вэб-майстроў (не ў крыўду ўвазе) з'яўляюцца на агульных або віртуальны выдзелены сервер і каля 70% не ведаюць, што SSH, такім чынам, абапіраючыся на mySQLdumper, пабудаваны ў VBulletin рэзервовага капіявання і / або падобных.
Тыя, хто карыстаецца хостынгам не пытанне досціп вялікіх баз дадзеных. Я не бачу магчымасці, каб запусціць вялізны форум Форум - нават без якіх-небудзь убудоў - на віртуальны хостынг. Рэсурсы проста занадта нізкім.
Акрамя таго, як я напісаў тыя, хто не выкарыстоўвае SSH можа проста рэзервовага капіявання сваіх баз дадзеных г.зн. на PhpMyAdmin, дзе яны могуць дакладна вызначыць, якія табліцы павінны быць падмацаваныя. Таксама вы можаце паспрабаваць. У вашым выпадку па-сапраўднаму я чакаю, некаторыя праблемы з-за вялікіх файлаў для загрузкі такіх PHPMyAdmin, але, магчыма, ёсць некаторы параметр, каб захаваць яго на сервер не загружаць. Калі ласка, праверце яго. Акрамя таго - я лічу, у рэзервовую копію вопыт, да гэтага часу, калі некаторыя графічныя інструменты дазваляюць вызначыць, якія табліцы сапраўды павінны быць падмацаваныя, я чакаю, што гэта павінна быць таксама дазволена каманднага радка. Я не ведаю, што - як я пісаў у нас няма ніякіх праблем на ўсіх рэзервовага капіявання цэлага сервера, - але, думаю, будзе, таму што большасць GUI інструменты, такія як, якія толькі фасадаў і на дне выкарыстоўваюцца толькі каманды з каманднага радка. Таму, магчыма, гэта проста варта праверыць - можа быць, ён быў дададзены ў некаторых версій MySQL. Я ведаю, што PhpMyAdmin падтрымлівае яго.
як мы можам мець vbet сталы па розных БД толькі для vbet
kamilkurczak
20-07-10, 12:11
калі ласка, спытаеце аб гэтым з новай тэмай:)
tsak76. Я секунду, што ******
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):