Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Son sürümüne yükseltme sayfalarında artık hata alıyorum
Ben de vBSEO var - Şimdi yönergeleri takip hemen hemen her konu, bir hata olur ama yönlere sadece yükleme ve ithalat söylüyorlar böylece ne yaptım
Firefox diyor
Sayfa düzgün yeniden yönlendirme değil.
IE diyor
Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor
Ben BB devre dışı olarak en kısa sürede hataları gitti
kamilkurczak
21-10-10, 08:05
merhaba,
BB etkin ve (çeviri olmadan) ana site site çalışan veya değildir? Eğer evet ise, lütfen BB etkinleştirmek ve beni bu siteye bir url vermek.
Aksi takdirde, erişim yönetici ve FTP PM bana gönderin. Teşekkürler
GÜNCELLEME:
admincp-> BB-> cache konuk önbelleğini devre dışı bırakmak ve bu konuda tekrar bulmaya çalışın lütfen.
Bu zaten benim bilgi pm'ed devre dışı bırakıldı
kamilkurczak
22-10-10, 11:45
PM bakınız
Ben size cevap
PM bakınız
kamilkurczak
22-10-10, 14:27
ok.
Sadece buraya bakın:
iyi BB tercüme url (örneğin pl çeviri sonra sayfanızın kaynak görebilirsiniz)
http://.../forum/pl/introduce-yourself/390092-witam-y-all-post490968.html#post490968
ancak tıklayın ve bu konuya gitmek için bir yönlendirme var:
http://.../forum/pl/a/390092-witam-y-all.html#post490968
vBSEO ile iyi bir entegrasyon.
Ben vBSEO 3.3.0 olduğunu fark ettim. Bu ürünün eski sürümü.
BB (güncellemeden önce) eski sürümü vBSEO uygun olarak çalıştı. iyi bir entegrasyon vardı, ama güncellemeden sonra en son sürümüne vBSEO güncellemeniz gerekir.
GÜNCELLEME:
vBSEO güncelleme sonra bir kez daha (Forum: root / vbseo / / functions_vbseo_url.php dosya ve forum root / vbseo / / functions_vbseo_createurl.php dosya içeren iki dosya için) bir dosya integranion yapmalıdır. Her şey ReadMe.html dosyasında tanımlandığı - vBSEO ile entegrasyon karşıya klasörü.
Sonra bu uptade ok olmalıdır. Değilse lütfen buraya yazın:)
Ben sadece BB devre dışı bırakmak için gidiyorum nasıl yükseltmek için talimatlara göre:
"BB 3.3.6 İÇİN ÖNEMLİ YÜKSELTME NOT: Yükseltme sırasında, ilk olarak ithal ürün dosyası, lütfen ve sonra tüm bu dosyaları karşıya sadece bu 2 adımları sırayla geçiş."
Herhangi bir dosya düzenleme hakkında hiç bir şey söylemiyor DOSYALAR DÜZENLEME GEREKMEKTEDİR EĞER ÖNCE SİZ İNSANLAR SÖYLEYİN ZORUNLU -
Bu hata olduğundan benim dosyaları bir düzenleme olmalıdır - bu yüzden talimatları net değildir, çünkü şimdi ben bu ürün koymak her şeyi kaybetmek için gidiyorum sayesinde
kamilkurczak
22-10-10, 15:26
Ben talimat yenileştirilmesi sonra herhangi bir vBSEO ile nasıl entegre ama yükseltme vBSEO sonra vBSEO dosyaları ile entegrasyon ile ilgili yazdığım notları yok biliyorum.
şimdi yükseltme BB sonra bunu yapmak zorunda değilsiniz BB ilk montajı sonra düzenlenmiş ve şimdi vBSEO dosyaları var.
Ama sonra 336 BB yükseltme vBSEO çok eski bir sürümü (yalnızca 330) bu yüzden en son sürümüne vBSEO yenileştirilmesi. Iki vBSEO dosyaları düzenlemek gerekecek bunu yükseltme vBSEO sonra (eski düzenleme olmadan) yeni bir dosya olacak.
- Ben şimdi vbseo talimatlara göre yükselttikten sonra sayfaların hiçbiri doğru göstermek benim blogunuzu tekrar düzeltmek için kimse ödemek zorunda gibi görünüyor.
kamilkurczak
22-10-10, 18:23
Bitti.
önceki sonrası bu konuda yazdı vBSEO entegrasyonu (dosya düzenleme) hakkında unuttum.
ikincisi - Eğer, kendi htaccess kötü bir kuralları vardı şimdi iyi bir
her şey şimdi çalışıyor bunu onaylamak?
CSS stil hala berbat ana sayfa güzel ama sadece İngilizce olarak berbat ama her sayfadan sonra? Diğer diller iyi? Bu garip
kamilkurczak
22-10-10, 19:58
evet ben ama devre dışı bırakırsanız BB hala kötü. Sayfa çevirmek - BB sorun değil bu yüzden her şey tamam.
Her şey iyidir - vBSEO devre dışı bırakırsanız, bunu deneyebilirsiniz.
Yani bu vBSEO konudur. BB (çeviri herşey yolunda sonra) iyi bir çalışma çünkü ben cant size yardımcı
GÜNCELLEME:
Fark vBSEO devre dışı bırakırsanız tarzı ok, vBSEO tekrar tarzı önbellek belki hala iyidir verirseniz? (Kendiniz deneyin - kötü bir stili ile gitmek, vBSEO, yenileme sayfa devre dışı bırakmak, yeniden vBSEO etkinleştirmek). Önbellek kullanırsanız temizlemek için deneyin
Daha önce de yazdı BB - bu bir sorun değildir
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):