PDA

View Full Version: Rešeno Problem

Taurus
23-06-10, 11:34
Oprostite za dvojni post.

Sem nujno potrebujejo pomoč. Po nadgradnji sem to napako na vrhu mojih forum:

Opozorilo: array_merge () [function.array-združita]: Argument # 1 ni niz v [pot] / global.php (400): eval () d oznaka "on line 1153

Moja celoten forum je popolnoma zamočil. Iz neznanega razloga to zgodi le, če niso prijavljeni Torej za goste. Če je prijavljen, vse je v redu.

EDIT: OK sem spoznal, da ko sem onemogočena uporaba "popolno dokumentacijo Cache Za goste (BETA!)", je vse v najlepšem redu. Torej mora biti nekaj narobe tam. (In sem CHMOD 777-R vbet_guestcache)

kamilkurczak
23-06-10, 12:56
hello,

lahko prilepite tukaj url na vaš forum? Rad bi, da preverim.

Taurus
23-06-10, 13:13
Sem se obrnil popolno dokumentacijo Cache Za goste off. Sicer je moj forum popolnoma zlomljen. Imam preveč članov in gostov, da imajo celo na to za 5 minut mate. Žal mi je.

CreativX - Powered by vBulletin (http://creativx.net/forums/)

EDIT: lol .... žal, sem videl, da si osebje. Dovolite mi, da vem, kdaj ga lahko preveri, in mi bo omogočilo gost cache znova.

kamilkurczak
23-06-10, 13:25
Ne še stikalo, bomo poskušali rešiti brez uporabe vašega foruma.

Taurus
23-06-10, 13:58
OK, dobro slišati. Čakanje na rešitev!

kamilkurczak
23-06-10, 14:39
ok, žal za ta problem, to je še vedno BETA funkcionalnost.

Prav tako vas prosimo, najprej poskusite tako, da odstranite ustrezno cache datoteke (boste našli v / vbet_guestcache / en / directory - si morajo priznati, po imenu. - Ne le odstraniti vse datoteke, vključenih tam Morda vB prav ustvarjen kot stran iz nekega razloga in vBET je cached in sedaj se izkaže, cached rezultat.

Po tem samo vklopite to funkcijo.

Če se to zgodi še enkrat po klirinških cache - pošljite nam podatke za dostop (dostop za vašo Admin CP in FTP) in bomo to rešili.

Taurus
23-06-10, 15:17
ustrezne cache datoteke

Oprosti, ampak, kaj je ime te datoteke moram odstraniti?

Taurus
24-06-10, 01:14
Karkoli ... kdo??

kamilkurczak
24-06-10, 09:38
izbrisati vse datoteke v tej mapi. Če to ne deluje, pošljite mi PM z dostopom do podatkov na vaš forum (s) FTP

Taurus
24-06-10, 11:07
FTP podrobnosti pošljejo!

kamilkurczak
24-06-10, 13:48
ok, hvala.
Zdaj bomo poskušali najti to bug

in sem še vedno potrebujejo dostop do vašega admincp (PM prosim)

steve
24-06-10, 13:51
To se bo v zvezi z datoteko predpomnilnika.

kamilkurczak
24-06-10, 13:57
Ja, zdaj je:)

Taurus
24-06-10, 14:45
Podrobnosti PM'd! Thanks

kamilkurczak
24-06-10, 16:11
Sem prijavljen na admincp in sem se obrnil na to možnost.
Po tem sem bil na vaša glavna stran forum in prevedena stran in sem in ni videla vprašanje.

Zdaj je ta možnost izklopljena znova.

1.please vklopite to možnost,
2.find strani s tem vprašanjem,
3.copy ta url,
4.turn off to možnost in prilepite tukaj url z izdajo

:)

Taurus
24-06-10, 16:18
ehhhhhh ********** to vprašanje postavlja samo, če ste gost na forumu. To se ne zgodi, če ste prijavljeni Torej ga vklopite. Odjavite se kot admin. In pojdite na URL kot gost.

EDIT: In kot gost, pojdite v katerokoli nit ali objavite, boste videli, je forum popolnoma zdrobljen. Ne domačo stran. Na domači strani ima samo napako prav na vrhu.

kamilkurczak
24-06-10, 16:29
sem bil kot gost Seveda, vendar je bilo vse normalno (kot je mesto s to možnostjo izklopljen)

Pleše prilepite tukaj url do spletne strani s tem vprašanjem

Taurus
24-06-10, 16:36
Pravkar sem vklopu. In je šel na moji spletni strani CreativX - Powered by vBulletin (http://creativx.net/forums/)

Sprva ga je v redu. Pojdite v katerokoli nit enkrat, to je v redu. Pojdi nazaj na domačo stran .... bang ... napake na vrhu. Pojdite v nit zdaj **********.. zdrobljen. To je še vedno vklopljen zdaj.

Taurus
24-06-10, 16:45
Žal ne morem obdržati ta vklopljena. Imam skoraj 400 gostov, trenutno ogledujete, zdrobljen forum. Jaz sem ga izklopu. Prosimo, da preizkus, ko boš lahko.

kamilkurczak
24-06-10, 17:03
ok ok, samo izklopite to možnost:)

kamilkurczak
24-06-10, 18:28
ok. Rešeno:)

Našli smo nasprotju z Birthday CT Post Image v kavelj global_start.
To je nasprotujočih številka:

global $globaltemplates;
$globaltemplates = array_merge($globaltemplates, array('postbit_ct_birthday_box'));

To ni vBET vprašanje, ampak smo ga rešili.
Ne vemo, kaj točno povzroča to napako, ker vBET ne uporablja te spremenljivke (globalne $ globaltemplates;). je lahko napaka php ali vBulletin

Zdaj vse deluje v redu. Uporabite popolno dokumentacijo Cache Za goste je pa on!

Če boste kdaj naredil posodobitev te slike Birthday CT Post plugin morate storiti te operacije:
1. pojdite na admincp -> Plugins & Products -> Plugin Manager
2. Najdi CT Post Birthday Image
3. kliknite na rojstni dan CT - Add To globaltemplates

Sedaj lahko uredi možnosti te kode. Torej:

4. Najdi področju sklep o izvršbi,
5. edit le 5-6
6. kliknite Shrani gumb

Taurus
25-06-10, 00:42
Najlepša hvala za vaše veliko uslugo! Vidva skala velik čas! Gonna pogledat zdaj!

Taurus
26-06-10, 16:37
Na srečo sem preveril, da vidim, če vse, kar je še vedno ki dela lep, ko se prijavite kot gost. In to ni! Moja celoten forum je popolnoma zamočil še enkrat! Celo moji spletni strani. Onemogočil sem gost cache znova. In to je v redu!

Prosim fantje, res upam, da boste lahko vrsta to jasno.

Hvala!

vBET
27-06-10, 00:07
Prosimo, bodite specifični. Daj točno URL na stran, ki ne deluje pravilno z cache gosta in povedati, kaj je narobe.

Taurus
27-06-10, 02:17
Ko gost cache je na, je pokvarjen vsaki strani. Torej povej mi, če želite videti, in sem lahko omogoči gost caching, in si lahko ogledate.

kamilkurczak
28-06-10, 10:59
Im žal Taurus toda ne najdem tega vprašanja na vašem forumu.
Bil sem na vaši strani in se obrnem na tej gost možnost cache.

Sem naložen nekaj straneh, kot je gost, vendar ne najdem tega vprašanja.
vse, kar je normalno (všeč, ko je ta možnost off)

Taurus
28-06-10, 11:23
Pa sem jo omogočil, in odšel v svoj forumhomepage na IE, in je popolnoma zamočil!

Taurus
28-06-10, 11:25
Mi je izklopljen znova.

Nekaj drugega. Ker ste spremenili izvršbi na tem drugem mod, 2 moje druge mods prenehala delovati. Ena je avtomatično dobrodošla tema o registraciji, in drugi, je dobrodošel obiskovalec avtomatsko sporočilo o registraciji. Ali lahko prosim poglej v to prav.

Hvala vam.

kamilkurczak
28-06-10, 11:27
ok bom poskusil na IE. Lahko vklopite to možnost, tako da bom poskusil najti to temo

Taurus
28-06-10, 11:30
OK. Prav tako sem uredil svoj prejšnji post. Prosimo, da vidijo, da tudi.

Thanks

kamilkurczak
28-06-10, 15:55
o tem vprašanju na domači strani: iščem, in še vedno ne more najti ehh.

o teh dveh plugins. Kako lahko reproducirajo to vprašanje na vašem forumu? Ko ga lahko najdem?

Taurus
28-06-10, 16:01
Ne vem, kaj ste naredili, vendar se zdi, da zdaj dela. Je vprašanje o tem forumu, ki je zdrobljen. Zdi se v redu zdaj.

Ne vem, kako lahko razmnožujejo vprašanje z 2 plugins. Tisti ustvari novo nit v forumu Welcome ko novega člana registre. Ga Pozdravni. Drugi ustvari Visitor sporočilo mu dobrodošlico. V svoji strani s profilom.

kamilkurczak
28-06-10, 16:41
dovolj, da odstranite staro cache:)

o tem 2 plugins. Prosimo izključite vBET in poskusite najti to vprašanje še enkrat.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1