Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Problema
Atsiprašome už dvigubą postą.
Aš skubiai reikia pagalbos. Po atnaujinimo, aš tai ant mano forumas klaida:
Įspėjimas: array_merge () [function.array-sujungti]: Argument # 1 [kelias] masyvas / global.php (400): eval () 'd kodą on line 1153
Mano visą forumą visiškai messed up. Dėl tam tikrų priežasčių tai atsitinka, jei tik nesate prisijungęs. Taigi svečiai. Jei prisijungęs, viskas yra gerai.
EDIT: Gerai supratau, kad po to, kai aš neįgaliesiems Naudoti Viso failų talpyklos svečių (BETA!) "viskas yra gerai. Taigi čia turi būti kažkas negerai ten. (Aš chmod 777-R vbet_guestcache)
kamilkurczak
23-06-10, 12:56
Sveiki,
galite įklijuoti čia URL į savo forumą? Norėčiau ją patikrinti.
Aš pavertė visas svečių išjungti failų talpyklos. Kitaip mano forumas yra visiškai sugedęs. Turiu per daug narius ir svečius online net už 5 minučių matės. Atsiprašau.
CreativX - Powered by vBulletin (http://creativx.net/forums/)
EDIT: lol .... atsiprašau, aš tik pamačiau, kad esate darbuotojai. Leiskite man žinoti, kada jūs galite patikrinti, ir aš vėl leis svečių talpyklą.
kamilkurczak
23-06-10, 13:25
Neįjunkite tai dar, mes pasistengsime išspręsti be jūsų forumą.
Gerai, gerai girdėti. Laukiama tirpalas!
kamilkurczak
23-06-10, 14:39
Gerai, atsiprašau už šią problemą, tai yra dar Beta funkcionalumą.
Taip pat prašome pirmiausia pabandykite tiesiog pašalinti tinkamą talpyklą failą (rasite jį / vbet_guestcache / lt / katalogas - turėtumėte pripažinti, jog pagal pavadinimą - tai ne tik pašalinti visus failus, ten Galbūt vB tik tokia, dėl kokios nors priežasties ir vBET talpyklą ir dabar jis rodomas talpyklą rezultatas.
Po to tiesiog įjungti šią funkciją.
Jei tai atsitiks dar kartą po talpyklą kliringo - atsiųskite mums prieigos duomenys (prieiga jūsų Admin CP ir FTP) ir mes padėsime išspręsti.
tinkamą talpyklą failą
Atsiprašome, bet kas šio failo pavadinimą turėčiau pašalinti?
kamilkurczak
24-06-10, 09:38
ištrinti visas failo šiame aplanke. Jei jis neveikia, siųsti man PM su savo forumo (-ų) FTP prieigos duomenys, su
kamilkurczak
24-06-10, 13:48
Gerai, ačiū.
dabar mes pasistengsime rasti šią klaidą
ir aš vis dar reikia patekti į jūsų admincp (PM prašome)
Tai bus susiję su failų talpyklos.
kamilkurczak
24-06-10, 13:57
Taip, mes dabar:)
kamilkurczak
24-06-10, 16:11
Aš prisijungęs prie admincp ir aš pasuko šią parinktį.
Po to buvau jūsų pagrindinis forumas svetainę ir išversti svetainę ir aš ir nemačiau šiuo klausimu.
Dabar vėl išjungti šią parinktį.
1.please įjungti šią parinktį,
2.find svetainę su šiuo klausimu,
3.copy šią nuorodą,
4.turn išjungti šią parinktį ir įklijuokite čia URL su klausimu
:)
ehhhhhh ********** šis klausimas iškyla tik jei esate svečias forume. , Kad tai neįvyks, jei esate prisijungęs. Taigi, įjunkite jį. Prisiregistruokite kaip administratorius. Ir eikite į URL kaip svečias.
Edit: ir kaip svečias, eiti į bet kurią temą ar paštu, pamatysite, forumas yra visiškai sugedęs. Ne pagrindiniame puslapyje. Pagrindiniame puslapyje tik klaidos dešinėje viršuje.
kamilkurczak
24-06-10, 16:29
buvau kaip svečias Žinoma, bet viskas buvo normalus (kaip svetainės su šiuo pasirinkimu išjungtas)
plese įklijuokite čia url į svetainę šiuo klausimu
Aš ką tik pradėjo jį. Ir nuvyko į mano pagrindiniame puslapyje CreativX - Powered by vBulletin (http://creativx.net/forums/)
Iš pradžių tai yra gerai. Eiti į bet siūlai vieną kartą, tai yra gerai. Grįžti į pradinį puslapį .... sprogimo ... Klaidos viršuje. Grįžti į giją dabar **********.. neveikia. Jis dabar vis dar yra įjungtas.
Atsiprašome, bet negali išlaikyti šią įjungtas. Turiu beveik 400 svečius online, dabar žiūrite skaldytų forume. Aš esu išjungiant. Prašome išbandyti jį galite.
kamilkurczak
24-06-10, 17:03
ok, tiesiog išjungti šią parinktį:)
kamilkurczak
24-06-10, 18:28
Ok. Išspręsta:)
Mes radome konflikto su CT Gimimo diena Vaizdo Rašyti global_start kablys.
Tai yra prieštaringi kodą:
global $globaltemplates;
$globaltemplates = array_merge($globaltemplates, array('postbit_ct_birthday_box'));
Tai ne vBET klausimas, tačiau mes ją spręsti.
Mes nežinome, kas tiksliai sukelia ši klaida, nes vBet nenaudokite Šis kintamasis (pasaulio $ globaltemplates;). tai gali būti klaida php arba vBulletin
Dabar viskas veikia puikiai. Naudoti visas failų talpyklos svečiams įjungti!
Jei kada nors atnaujinti šią CT Gimimo diena Vaizdo Rašyti įskiepiai turite daryti šias operacijas:
1. eiti į admincp -> Plugins & Produktai -> Plugin Manager
2. rasti KT Gimimo diena Vaizdo Rašyti
3. spustelėkite ant CT gimtadienis - Įtraukti į globaltemplates
Dabar galite redaguoti šį kodą variantų. Taigi:
4. Rasti įvykdyti pavestą mokėjimo srityje,
5. tiesiog redaguoti nuo 5 iki 6
6. spustelėkite mygtuką "Išsaugoti"
Thank you very much savo puikų aptarnavimą! Jūs vaikinai roko didelis laiko! Gonna tai patikrinti dabar!!
Laimei, aš patikrinti pamatyti, jei viskas vis dar veikia gerai, kai prisijungti kaip svečias. Ir tai nėra!! Mano visas forumas vėl visiškai messed up!! Net mano pagrindiniame puslapyje. Aš neįgaliesiems svečių talpyklos iš naujo. Ir tai yra gerai!
Prašome vaikinai, aš tikrai tikiuosi, jūs galite rūšiuoti this out.
Ačiū!
Prašome būti konkretūs. Suteikti tikslią URL į puslapį, kuris nėra darbo teisingai svečių talpyklą ir pasakyti, kas yra negerai.
Kai svečių talpyklos kiekviename puslapyje yra sugedęs. Taigi leiskite man žinoti, kai norite atrodyti, ir aš galiu įjungti svečių spartinimo ir matote.
kamilkurczak
28-06-10, 10:59
Im sorry Jautis, bet aš negaliu rasti šio klausimo jūsų forumą.
Aš buvau jūsų svetainėje, ir aš įjungti šią svečių cache.
Perkrovė keletą svetainių, kaip svečias, bet aš negaliu rasti šio klausimo.
viskas yra normalu (pvz., kai šis parametras išjungtas)
Na aš tiesiog leido jam, ir nuėjo į mano forumhomepage IE, ir tai yra visiškai messed up!
Aš perėjo jį vėl.
Ką nors kita. Kadangi jūs pakeitėte vykdymo tvarka, kad kiti mod, 2 mano kiti mados nebeveikia. Vienas yra automatinis sveikintinas sriegis, registravimo ir kitas automatinio Sveiki lankytojas pranešimą apie registraciją. Ar galėtumėte pažvelgti į tai taip pat.
Ačiū.
kamilkurczak
28-06-10, 11:27
Gerai aš bandys ant IE. Galiu įjungti šią parinktį, kad aš pabandyti rasti šiuo klausimu
Gerai. Aš taip pat redaguoti mano ankstesnį postą. Prašome taip pat matyti, kad.
Ačiū
kamilkurczak
28-06-10, 15:55
apie pagrindiniame puslapyje klausimas: Aš ieškau ir vis dar negalite rasti tai ehh.
apie šio dviejų įskiepių. Kaip galiu atkurti šį klausimą į savo forumą? Kai aš galiu jį rasti?
Aš nežinau, ką tu, bet atrodo, kad dirbti dabar. Apie forumą klausimas buvo pažeistos, kad yra. Atrodo Gerai.
Aš nežinau, kaip mes galime atkurti problema, susijusi su 2 įskiepių. Vienas sukuria naują temą Sveiki atvykę į forumą, kai registruoja naują narį. Sveikindamas jį. Kitas sukuria jį pasveikinti lankytojas pranešimą. Savo profilio puslapyje.
kamilkurczak
28-06-10, 16:41
pakankamai pašalinti senus cache:)
apie šio straipsnio 2 įskiepių. Prašome išjungti vBET ir pabandyti rasti šį klausimą dar kartą.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):