Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Problém
Ospravedlňujem sa za dvojitý post.
Aj naliehavo potrebujú pomoc. Po inovácii som túto chybu na môj fóra:
Upozornenie: array_merge () [function.array-merge]: Argument # 1 nie je pole v [cesta] / global.php (400): eval () 'd code on line 1153
Celá moja forum je úplne mimo. Z nejakého dôvodu to len sa stane, keď nie je prihlásený Takže pre hostí. Ak sa prihlásite, je všetko v poriadku.
EDIT: OK som si uvedomil, že keď som zakázal používanie "úplný súbor Cache pre hostí (BETA!)" Všetko je v poriadku. Takže tam musí byť niečo zle tam. (A ja som CHMOD 777-R vbet_guestcache)
kamilkurczak
23-06-10, 12:56
Dobrý deň,
Tu môžete vložiť URL na vaše fórum? Chcel by som sa pozrieť.
Som sa obrátil celý súbor Cache pre hostí off. Inak moje forum je úplne rozbité. Mám príliš veľa členov, a hostia sa dokonca to na dobu 5 minút mate. Prepáčte.
CreativX - Prevádzkované vBulletin (http://creativx.net/forums/)
EDIT: lol .... sorry, len som videl, že so zamestnancami. Dajte mi vedieť, kedy môžete skontrolovať, a ja umožní hostí vyrovnávacej pamäti znovu.
kamilkurczak
23-06-10, 13:25
Nezapínajte to ešte, budeme sa snažiť vyriešiť bez použitia forum.
OK, dobre počuť. Čakanie na riešenie!
kamilkurczak
23-06-10, 14:39
OK, ospravedlňujem sa za tento problém, je to stále BETA funkčnosť.
Tiež prosím najprv skúste odstrániť príslušný súbor medzipamäte (nájdete ho v / vbet_guestcache / en / adresára - by ste mali spoznať podľa názvu. - To nie je len odstrániť všetky súbory tam snáď vB práve vytvorený na tieto stránky z nejakého dôvodu a vBET vyrovnávacej pamäte, a teraz je vidieť cache výsledok.
Potom stačí zapnúť túto funkciu.
Ak sa to stane znovu po vyrovnávaciu zúčtovanie - pošlite nám prístupové údaje (prístup pre správcov CP a FTP) a vyriešime to.
zodpovedajúci súbor medzipamäte
Je nám ľúto, ale aký je názov tohto súboru mám odstrániť?
kamilkurczak
24-06-10, 09:38
zmazanie všetkých súborov v tomto priečinku. Ak to nefunguje, pošlite mi PM s prístupové údaje k svojmu fórum (s) FTP
kamilkurczak
24-06-10, 13:48
Ok, vďaka.
Teraz sa budeme snažiť nájsť túto chybu
a stále potrebujú mať prístup k svojmu admincp (PM, prosím)
To sa bude týkať súboru cache.
kamilkurczak
24-06-10, 13:57
Áno, teraz je:)
kamilkurczak
24-06-10, 16:11
Som prihlásený do admincp a obrátil som sa na túto možnosť.
Potom som bol na hlavnom fórom stránky a preložené stránky, a ja a nevidel problém.
Teraz je táto voľba vypnutá znova.
1.Prosím zapnúť túto možnosť,
2.find stránky s týmto problémom,
3.copy túto adresu URL,
4.turn túto funkciu vypnúť a vložte tu URL s otázkou
:)
ehhhhhh ********** tento problém vzniká len vtedy, ak ste hosťom na tomto fóre. Nestáva sa, ak ste prihlásený tak jeho zapnutí. Prihlásiť sa ako administrátor. A prejsť na adresu URL ako hosť.
EDIT: a ako hosť, ísť do akejkoľvek vlákno alebo príspevok, uvidíte, je fórum úplne zlomený. Nie domovskú stránku. Na domovskej stránke má iba chyba priamo na vrchole.
kamilkurczak
24-06-10, 16:29
Bol som ako hosť Samozrejme, ale všetko bolo normálne (rovnako ako stránky s touto možnosťou vypnutia)
Plese vložiť tu adresu URL stránky s týmto problémom
Len som zapla ju. A išiel domovskú stránku CreativX - Powered by vBulletin (http://creativx.net/forums/)
Spočiatku to je v poriadku. Choďte do akéhokoľvek vlákna naraz, to je v poriadku. Vráťte sa späť na domovskú stránku .... bang ... Chyba na vrchole. Choďte do vlákna sa **********.. zlomený. Je stále zapnutý teraz.
Ospravedlňujeme sa, ale nemôžem si to zapnuté. Mám takmer 400 hostí, teraz prezeranie zlomený forum. Ja som jeho vypnutie. Prosím, vyskúšajte, keď môžete.
kamilkurczak
24-06-10, 17:03
ok ok, len túto možnosť vypnúť:)
kamilkurczak
24-06-10, 18:28
OK. Vyriešené:)
Našli sme v konflikte s CT obrazu narodeniny príspevok v Hook global_start.
Jedná sa o konfliktný kód:
global $globaltemplates;
$globaltemplates = array_merge($globaltemplates, array('postbit_ct_birthday_box'));
Nie je to vBET problém, ale my to vyriešil.
Nevieme, čo presne spôsobuje túto chybu, pretože vBet Nepoužívajte tento premenné (global $ globaltemplates;). to môže byť chyba PHP alebo vBulletin
Teraz všetko funguje. Použite celý súbor Cache pre hostí je zapnúť!
Ak ste niekedy robiť aktualizovať narodeniny CT príspevok plugin, čo musíte urobiť tieto operácie:
1. Prejsť na admincp -> Plugins a výrobky -> Plugin Manager
2. Hľadať CT narodeniny príspevok
3. kliknite na narodeniny CT - Pridať k globaltemplates
Teraz môžete upraviť možnosti tohto kódexu. Takže:
4. Hľadať exekučného príkazu pole
5. stačí upraviť 5 - 6
6. kliknite na tlačidlo Uložiť
Veľmi vám ďakujem za vaše skvelé služby! Vy skalné veľký čas! Tí pozrieť sa!
Našťastie som skontrolovať, či je všetko v poriadku stále pracuje pri prihlásení ako hosť. A to nie je! My celom fóre je úplne pokazil zase! Dokonca aj mojej domovskej stránke. Aj postihnutých hostí vyrovnávacej pamäti znovu. A to je v poriadku!
Prosím ľudí, naozaj dúfam, že si môžete to vyriešili.
Ďakujem vám!
Buďte konkrétny. Presný URL na stránku, ktorá nefunguje správne s hosťami vyrovnávacej pamäte a povedať, v čom je chyba tam.
Keď hosť cache na, je rozbitý na každej stránke. Takže, dajte mi vedieť, keď chcete vyzerať, a môžem povoliť hostí do vyrovnávacej pamäte, a môžete vidieť.
kamilkurczak
28-06-10, 10:59
Im sorry Taurus, ale nemôžem nájsť túto tému na fóre.
Bol som na vašich stránkach a zapnem Tento hosť cache.
Aj Reloaded niekoľko stránok, ako hosť, ale nemôžem nájsť tento problém.
Všetko je normálne (ako keď je táto voľba vypnutá)
No som povolená, a šiel do svojho forumhomepage v IE, a je úplne pokazil!
Prešiel som ho znovu.
Niečo iné. Pretože ste zmenili poradie vykonávania tohto iného mod, 2 z mojich ďalších módov prestalo pracovať. Jedným z nich je automatické Vitajte závit na registráciu, a druhý je automaticky Vitajte návštevník správu o registrácii. Môžete mi prosím pozrieť na to tiež.
Ďakujem.
kamilkurczak
28-06-10, 11:27
ok skúsim to na IE. Môžem zapnúť túto možnosť, aby sa budem snažiť nájsť tento problém
OK. Tiež som upravil môj predchádzajúci príspevok. Pozrite sa prosím, že tiež.
Vďaka
kamilkurczak
28-06-10, 15:55
o problém na homepage: Hľadám a stále nemôžete nájsť ehh.
o tieto dva pluginy. Ako môžem tento problém reprodukovať na forum? Keď ho nájdem?
Neviem, čo ste urobili, ale zdá sa, že funguje. Záležitosť týkajúcu sa fóra bola zlomená, že je. Zdá sa, že teraz OK.
Neviem, ako je možné reprodukovať problém s 2 pluginy. Ten vytvorí nové vlákno v Forum Vitajte, keď nové členské registrov. Vítanie ho. Iné vytvára návštevník správu vítal. V jeho profilu.
kamilkurczak
28-06-10, 16:41
stačí odstrániť starú cache:)
o tom 2 pluginy. Zakážte vBET a pokúsiť sa nájsť tento problém znova.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):