Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Názov preklad skrátený v vBadvanced (Posledná témy)
Jedná sa o posledný témy v vbadvanced, bol po písomnej úplne francúzsky a prekladal v taliančine, ale ako môžete vidieť z obrázku titul nie je úplná, a mala je: Wii Shift 04,03
http://img204.imageshack.us/img204/9100/30178761.jpg
Nemám žiadne písmeno / slovo obmedzenia vBadvanced v skutočnosti 57 písmom v hlave, sú veľmi často na môj blog.
S najväčšou pravdepodobnosťou ste nastavili veľmi krátke maximálnu listy na titul tam (ak je ešte nastaviteľné). Takže čo sa stane, že vbadvanced rez titul, takže z (priestor pridané, aby sa zabránilo hodnotenie):
[L = angtitle fr] Wii [/ l angtitle]
zostáva len
[L = angtitle fr] W. ..
a vBET uznáva rozbité langtitle tak dokončil a preložiť. A Google preklad pre francúzske W. .. Zdá sa, že: W. ..
To je to, čo s najväčšou pravdepodobnosťou stane. Ak áno - potom nie je žiadny problém. vBET proste funguje, a vy len znížiť nárok na krátky. Skontrolujte prosím ďalšie dlhé názvy a počítať, koľko znakov Jedná sa o strih, sa tiež pozrieť na nastavenie tejto dĺžky (alebo požiadať VBA tím).
Potvrďte prosím, to je vhodné vysvetliť a potrebujete pomôcť našu budúcnosť v tomto čísle:)
Problém je v tom Vbet, tu je príklad toho, Prašník auto vBets prekladal a pravidelnú výučbu:
http://img16.imageshack.us/img16/7762/vbet.jpg
Problém je v tom Vbet, tu je príklad toho, Prašník auto vBets prekladal a pravidelnú výučbu:
http://img16.imageshack.us/img16/7762/vbet.jpg
Vezmite prosím na vedomie, že [l = angtitle fr] trvá 14 znakov, tak s [l = angtitle fr] i. .. robí to 15 znakov z pôvodného názvu
Vo svojom názve: [Guida] Free Unlock e. .. Ak nepočítame [Guida] (môže byť nejaký prefix nie je titul), potom z titulu zostane vám 13 znakov. Nie ste si istí, prečo nie 15 - Možno, že algoritmus má nejaké extra pre predpony.
Pre mňa to vyzerá situácia popísaná skôr. Ale môžeme ľahko skontrolovať. Prosím:
1. Otvoriť súbor / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Hľadať:
$output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true);
3. Komentár je - tak nahrádzať:
//$output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true);
4. Nahrať súbor na server a kontrolu nie sú preložené stránky, kde je vidieť, že (sa prihlásiť v prípade, host používa vyrovnávacej pamäte)
Prosím, povedz, ako to bude vyzerať potom. Potom sa vrátiť späť zmeny.
Vo svojom názve: [Guida] Free Unlock e. .. Ak nepočítame [Guida] (môže byť nejaký prefix nie je titul), potom z titulu zostane vám 13 znakov. Nie ste si istí, prečo nie 15 - Možno, že algoritmus má nejaké extra pre predpony.
[Guida] nie je prefix je súčasťou titulu, ktorý má 57 znakov vrátane medzier.
Vezmite prosím na vedomie, že [l = angtitle fr] trvá 14 znakov, tak s [l = angtitle fr] i. .. robí to 15 znakov z pôvodného názvu
14 znakov (BBcode)
+
10 znakov vrátane medzier (názvu titulu)
=
24 znakov (celkom)
Problém je teda v vBet
1. Otvoriť súbor / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Hľadať:
PHP kód:
$ Output = & vbet_parseTitleGlobally ($ výstup, true);
3. Komentár je - tak nahrádzať:
PHP kód:
/ / $ Output = & vbet_parseTitleGlobally ($ výstup, true);
4. Nahrať súbor na server a kontrolu nie sú preložené stránky, kde je vidieť, že (sa prihlásiť v prípade, host používa vyrovnávacej pamäte)
Prosím, povedz, ako to bude vyzerať potom. Potom sa vrátiť späť zmeny.
Budem musieť počkať až do ďalšej auto prekladal vlákna sa zdá
Len niektoré z testu post, tj kópia tento ktorú opísal na začiatku.
Prosím, z tohto potvrdenia - sa budeme pýtať na prístupové údaje, skontrolujte ich a riešiť, keď budeme mať potvrdenie, že to nie je len znížiť nárok na príliš krátke hodnoty
Stále čaká na potvrdenie:)
nefunguje, povedzme, že ako som ja .. Teraz mi [l angtitle = SK] I. ..
nefunguje, povedzme, že ako som ja .. Teraz mi [l angtitle = SK] I. ..
Takže ako vidíte, alrady mať narezané na tak krátke. To nie je príčinou vBET - prosím skúste ju dissabling vBET - dostanete rovnakú. Problém je, pretože vaše mod znižuje nárok na tak krátke ...
Prosím, potvrďte, že sa vBET dissabled je stále tak málo ([l angtitle = SK] I. ..) a tiež v tomto prípade nájdete nastavenia pre váš mod, ktorý by umožnil, aby sa toto delenie nie je, alebo požiadať pracovníkov vBadvanced na GGE vás s touto problematikou.
Ak je čo i len upraviť názov kopírovať / vložiť titulu potom funguje tak, že je vbet príbuzných.
kamilkurczak
14-07-10, 13:51
Prosím, potvrďte, že sa vBET dissabled je stále tak málo ([l angtitle = SK] I. ..)
Čo o tomto probléme s vBET dissabled?
kamilkurczak
14-07-10, 17:25
OK, som skúmať tento problém a snaží sa riešiť
Hi - venujte prosím moju ospravedlnenie za dlhú skúšobnú dobu. To bol problém začal ma a vzhľadom k tomu, aby počas svojho Kamil dovolenky. Takže možno bol trochu preťažený. Práve teraz som späť a bude spolupracovať, aby konečne uzavrieť problém:)
Myslím si, že by bolo najlepšie, keby sme len skontrolovať na palube a správne, že namiesto toho stratou viac času. Takže prosím, len mi hodín prístupové údaje k FTP a fórum správcu CP. Prosím, dajte mi tiež presné URL na stránku, kde vidím tento problém. Ak nie je vidieť hneď - prosím zhotoviť na niektorých skúšobných závit - budete odstrániť potom, čo sme nespravíte.
OK, som skúmať tento problém a snaží sa riešiť
Všetky aktualizácie?
Prosím, len sa pozrite na poslednú odpoveď - pretože nie sme schopní reprodukovať na našich serveroch Požiadali sme vás o prístupové údaje. Budeme chcek a opraviť na mieste:)
Chcel by som opraviť sám, daj mi nejaké možnosti, aby som mohol skúsiť, keď som sa na tlačidlo Upraviť závitu (nemám ničoho dotknúť) a potom stlačte tlačidlo Uložiť všetko funguje čo znamená, že to ukáže pravdu.
kamilkurczak
05-08-10, 10:53
Áno, ale Michał písal v predchádzajúcich príspevkov od jeho návrhy na riešenie. Nepracoval.
Nemôžeme reprodukovať tento problém na našej testovacej forum, takže je veľmi ťažké nájsť dobré riešenie.
Ak vieme, kde je problém v kóde, bude ľahké nájsť riešenie.