PDA

Zobacz pełną wersję: vBET 4,22 i vBSEO 3.5.1 nie kompatybilne?

StarBuG
25-06-10, 11:05
Cześć

Od vBSEO zaktualizowany do wersji 3.5.1 wprowadzono zmiany do obsługi blogów w pełni popiera kanoniczne adresy URL i inne zmiany.

Oznacza to, że niektóre pliki zostały zmienione i pliku zmiany nie działają, jak wspomniano w pliku readme.

Kiedy będzie aktualizacja do vBET beeing w pełni kompatybilny z vBSEO 3.5.1, tak aby można go zainstalować?

Proszę o poradę

StarBuG

vBET
26-06-10, 23:49
Dziękuję za uwagę. Będziemy sprawdzać i aktualizowanie instrukcji integracji:) Nie wiemy jeszcze, jak wiele zmian vBSEO wykonane w wyżej dziedzinie, więc trudno jest podać datę rozwiązania. Będziemy nad tym pracować po weekendzie:)

StarBuG
29-06-10, 09:05
Jak postępy?

kamilkurczak
29-06-10, 11:41
hello,

Mamy dużo pracy z nowym vBET wersji. Jutro postaram się zakończyć testowanie go.

Dziękujemy za cierpliwość:)

kamilkurczak
30-06-10, 20:36
vBET jest kompatybilny z vBSEO 3.5.1. Testowałem go na forum.

StarBuG
03-07-10, 10:28
Czy to proszę aktualizacji upgrade / integracji instrukcje, abyśmy mogli zainstalować vBSEO 3.5.1

Wyszukiwania i zamiany zmian pliku w instrukcji nie są dla vBSEO 3.5.1

StarBuG
04-07-10, 10:43
Hmm

Pamiętam czas, kiedy tu wspierać był szybszy.

vBET
04-07-10, 23:05
Niestety - na co weekend, które nie są pilne mogą czekać czasem trochę więcej.

Wiem, że początek wątku więcej niż jeden tydzień temu, ale jak widzę Kamil potwierdził pracy. Jeśli brakuje czegoś, to proszę punkt dokładnie w której części readme.html nie jest poprawna dla vBSEO 3.5.1 - pomoże to nam pomóc szybciej:)

StarBuG
05-07-10, 09:57
Ok brakowało mi, że aktualizacja instrukcji w tej sprawie.

Pamiętać o tym tutaj będzie już ładny chociaż;)

kamilkurczak
05-07-10, 17:33
Sprawdziłem go ponownie.
Wszystkie instrukcje dotyczące integracji vBSEO-351 są aktualne.

Musisz edytować dwa pliki: functions_vbseo_createurl.php i functions_vbseo_url.php.

Wszystkie funkcje, które trzeba edytować są w tych plikach.

vBSEO-351 ma takie same opcje jak te, które są opisane w readme.html

:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations