PDA

View Full Version: Atrisinātas Mājas lapa nav translating

Snake
23-08-10, 22:21
× "× ž ×-ש×' × ž × ™ × ¥ - × ¤ × • × ¨ × • × ¼ x ™ × - ×¢×-ר×" × œ × ž ×-ש×' x "x - x ™ x * x, x ª × ž × ™ x> x" × • × ª × ™ × § × • × * x ™ × (http://www.computer-juice.com/forums/iw /)

Mājas lapā vārdi netiek tulkoti pareizi, izskatās tikai par valodām no kreisās uz labo. Arī alt teksts ir nepareizi.

Snake
23-08-10, 23:41
dīvaini, šķiet ok tagad, tikai alt teksts jautājums par karogiem.

vBET
24-08-10, 05:24
Kā es saprotu, jūs izmantojat Tulkot "alt" atribūtu iespēju. Mēs strādāsim, lai atveidotu šo jautājumu par mūsu testu serveriem un atrisinātu jautājumu pēc tā.

Snake
24-08-10, 08:17
Jā, šķiet, ka uz dažām valodām karogiem alt ir izlases veida burtiem xxooo uc

kamilkurczak
25-08-10, 11:12
Hello,

Lūdzu, mēģiniet iztīrīt kešatmiņu viesu tikai šajā valodā. Tas ir variants vBET instrumenti galvenajā izvēlnē.

Ja šī problēma ir joprojām. lūdzu, PM man jūsu AdminCP un FTP detaļas, un es būs salabot.

Tas ir propably alt tag jautājums.

Paldies

Snake
25-08-10, 11:15
Tas joprojām pastāv, alt tagus tulkošana ir iespējota, tikai rakstzīmes ir junk, i dont dot admin piekļūt nevienam, sorry.

kamilkurczak
25-08-10, 11:18
Vai jūs skaidri cache šo valodu, vBET instrumenti?

Es nevaru atveidot uz mana testa forums, tāpēc es nevaru salabot. Tikai jūsu forumā.

Snake
25-08-10, 11:35
Kuru cache? datu bāzē vai failā?

kamilkurczak
25-08-10, 11:41
Vai jūs izmantojat vBET 336 tagad? ja jā, jūsu AdminCP esat vBET tools -> cache tīrītājs -> komplekts jidiša un Clean Viesu Cache failus un Clean Database Cache uz Jā. noklikšķiniet uz Labi.

Snake
25-08-10, 12:54
Im nav izmantojot jidiša valodā, lai nekas nepastāv datu bāzē vai failu kešatmiņu jau.

Snake
25-08-10, 12:56
Būtībā alt tag tulkojums nedarbojas visām valodām, kas izmanto speciālās rakstzīmes, jap, ebreju, korejiešu uc

kamilkurczak
25-08-10, 13:05
Kas kodējumu jūs lietojat? UTF8?

Kā pārbaudīt savu forumu characterset?

1. Iet uz Admin CP-> Valodas un frāzes-> Language pārvaldnieks
2. Izvēlieties Rediģēt iestatījumus foruma valoda un pārbaudīt vērtību HTML Character Set

Snake
25-08-10, 16:01
Fiksētie, paldies!

kamilkurczak
25-08-10, 16:17
Paldies par apstiprinājums Snake:)
lai jums veicas

Snake
25-08-10, 20:40
Viens no jautājumiem, tagad par manu forum "£" parādās kā''.

Tas ir tāpēc, ka mainījusies characterset uz utf-8, kā es varu noteikt, lūdzu?

Varbūt MSQL atrastu un aizstātu query?

kamilkurczak
26-08-10, 10:14
hmmm ..
Tagad vBET strādā ideāls par jūsu forumā, jo es redzu, un es nevaru jums palīdzēt, bet man ir ideja.
Ja veicat jaunu post ar £? tā tas strādā vai ne?
Jūs varat mainīt savu kodēšanas tipu uz utf-8 jūsu config failu too.
šo līniju:

$config['Mysqli']['charset'] = 'utf8';
Tas nav vBET jautājums, un es nevaru noteikt vB failu, tāpēc, lūdzu. Ja tas joprojām nestrādā - tikai rakstīt uz VB atbalstu.
Paldies.

kamilkurczak
26-08-10, 16:24
Kā es uz sava forumā - atrisināta.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1