View Full Version: Jau darīts Kā izlaist <code> </ code>?
Sveiki, es esmu jauns, ar VBET, un man ir programmēšanas forums .. un visas tēmas, kuras ir <code> </ code> par to un es vēlos, lai izlaistu tulkot ka ..
Jebkurš idejas?
mans forums: www dot programmershere dot com
kamilkurczak
18-06-10, 08:40
Es nevaru atkārtot problēmu, varbūt man ir vecāku versiju forumā. Lūdzu, rakstiet man, ko jums ir precīza versija vBulletin, un es mēģināšu atveidot uz VB versiju, piemēram, jūsu forumā.
šī problēma varētu būt saistīta ar izņemšanas komentārus spraudnis (vBET izmanto komentāri NTA - ne tranlated platība - aprakstīt lauka bez tulkojuma).
Mēģiniet izslēgt šo spraudni (noņemot komentāru).
Lūdzu, mēģiniet atrast konfliktiem ar citiem mods. Lai to izdarītu, atspējot citu mods un atstāt tikai vBET. ja kļūda nav notiek, pāriet savukārt tālāk mods, lai redzētu, kur ir konflikts.
Pievienots:
Lūdzu, ņemiet vērā, ka vBET atbalsta izlaižot CODE, PHP un HTML bbcodes tulkojumu. Ja tas nav strādā jūsu forumā, tad visticamāk, jums ir ieslēdzis ceaning html komentāri (kā aprakstīts iepriekš), kas ir aizliegts, jo ar html komentārus vBET zīmes daļas, izejas, kas nos domāt, lai būtu jātulko (mēs to saucam Nav Tulkotā Platība - NTA).
Paldies kamilkurczac, bet tā nav problēma ..
Es gribu, lai SKIP translating HTML satura iekšpusē <code> tagus
Piemērs:
Tagad: <code> <? Php funkciju modulēt {echo $ modulēt;}> </ code>
Tagad: VBET tulkot, ka uz visām valodām .. Es gribu, lai saglabātu, ka angļu valodā,, netulkojot
saprast?
Es gribu, lai VBET SKIP visu tekstu, kas ir iekšā <code> </ code> tags!
Hello. Atvainojamies par neskaidrības. vBulletin atbalsta kods, bbcode, un jūs rakstāt par html kodu, tag - kas ir avots pārpratums.
Ja jūs izmantojat kodu html tag veidnes, tad lūdzu rediģējiet tos paraugus un nodot visu kodeksa saturs iekšpusē nav tulkots jomā - tā, ielieciet to starp and
Ja jūs izmantojat kodu html tag amatos, tad lūdzu rediģējiet šiem punktiem un mainīt kodu html tag uz kodu BBCode.
Lūdzu, pastāstiet, ka tas atrisina problēmu.
Jūs varat apskatīt manā forumā
Programmētāji Šeit (http://www.programmershere.com)
tas ir 220,000 stabi ar <code>, kā es varētu rediģēt tos visus? : D
ir kāds cits risinājums?
skatīt piemēru šeit
programmershere.com questions-answers/219881-creating-image-php-display-works-saving-file-does-not.html
Tajā brīdī vBET neatbalsta šo, bet mēs varam. Es esmu pārvietojas jūsu post, lai iezīme pieprasījumiem.
Tātad tagad vBET netulkos ourputs PHP, CODE un HTML bbcodes. Mums nav bijis nekādu pieprasījumu nav tulkojuma kodu html tag pirms tam. Sakarā ar darbības mēs būsim padarījuši konfigurējams. Jums būs iespēja, lai ieslēgtu opciju, kas pasargās saturu kodu html tag pret tulkojumu. Tas tiks iekļauts nākamajā presei:) Sakarā ar sarežģītību (mēs padara tikai pats par HTML tagus skriptu un stila), mēs nevaram sniegt ātri noteikt iepriekš - atvainojiet Jums ir jāgaida, ka. Bet mēs plānojam jauno vBET 3.x atbrīvot šo / nākamajā nedēļā un nākamajā vBET 4.x izlaišanas pirmajā nedēļā nākamajā mēnesī, tāpēc ceru, ka jūs varat sagaidīt šo īso laiku:)
Done - tiks iekļauts nākamajā presei:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):