PDA

View Full Version: Jau darīts Mainot Autortiesību tekstu?!?

mario06
08-06-10, 20:00
Vai jūs varat mainīt Autortiesību tekstu, lai kaut ko vairāk profesionālu, jo es nedomāju skatīties pašreizējo izskatu tā, vBSEO autortiesību izskatās jauki.

Integrācija ar Google tulkojumus vB Enterprise Translator 3.3.4

Kā jūs varat redzēt šeit tikai vārdu vBSEO ir saistīts, un nav visā līnijā, kurā to vairāk profesionālu izskatu:

SEO ar 3.5.0 vBSEO

vBET
09-06-10, 11:27
Kā es saprotu, jūs uzskatāt, īsāks, jo vairāk profesionālu. Tas varētu būt patiesība, ja padarot tekstu īsi varētu būt mērķis. Lūdzu, ņemiet vērā, ka pēc iespējas īsākā teksts nav mūsu mērķis, ja kredīta saites, un tas ir profesionāls mērķus, ko tā sasniedz:)

Anyway, mēs izskatīsim jūsu piedāvājums, un pārbaudīt, kā mēs varam padarīt to īsāku, nezaudējot savu profesionalitāti.

mario06
09-06-10, 14:54
Tā kopējais garums nav apnikt mani, bet kaut kas līdzīgs šim izskatās vairāk profesionālo oherwise šķiet, tāpat kā tas ir Freeware programmatūru, piekrauts ar reklāmām.

Automātiskā Google tulkojumus 3.3.4 vBET
Tikai vBET saites uz vietni, izskatās jauki ne? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1