PDA

View Full Version: Jau darīts Ignorēt vārdus diegu nosaukumiem

norku
18-06-11, 11:34
Hi,

Es izmisīgi nepieciešama šo kā manu foruma specifika ir tāda, ka mani biedri (neatkarīgi no to forum valodas iestatījums) izmantošana vācu atsevišķus apzīmējumus. Piemēram, neviena raksta "tvertne". Viņi visi raksta "Panzer" tāpēc man ir nepieciešams, ka vārds (kā arī simtiem citu), kas ir atbrīvoti no tulkošanas. Ja kāds raksta "Es redzēju Panzer vakardienas man ir nepieciešams vārds Panzer tiek ignorētas tulkošanai.

Es zinu no citu darba vietu, ka jūs apsver šo, bet neviens, šķiet, vajag. Nu es par vienu izdarīt:)

Edit: Es esmu, izmantojot Vbet 4.4.0

vBET
27-07-11, 17:23
OK pieņemts. Mums jau ir ignorējot funkcionalitāti, bet kā tagad satura tikai. Joprojām mums ir veids, kā ignorēt nosaukumos pārāk, lai mēs to ieviesīs:)

Marcin Kalak
27-02-13, 15:21
Atvainojamies par vēlu atbildi. Šī funkcija tika pievienota 4.5.2. laidienā.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1