Teljes verzió megtekintése: Megoldott Disabaling nyelvet. Htaccess
Simon Lloyd
25-05-11, 12:59
Szia, az én. Htaccess belül is a fórum mappát, és azon kívül nekem van a vBET átírási szabályok kezdete, amely így néz ki
RewriteRule ^ /? (Af | sq | ar | kell | bg | CA | zh-CN | hr | cs | da | nl | en | et | tl | fi | fr **********.. . A fórum nyelv inglsh így kéne lennie eltávolítása "en" így néz ki?
RewriteRule ^ /? (Af | sq | ar | kell | bg | CA | zh-CN | hr | cs | da | nl | et | tl | fi | fr **********. Ha eltávolítom Az "en" és tudom megtekinteni fórum oldalon, vagy index oldalon kívül a fórum más nyelven mondják / pt / majd a / hu / zászló munkát kap vissza a megtekintéséhez a fórum az alapértelmezett nyelv?
Üdvözlettel,
Simon
kamilkurczak
25-05-11, 14:42
hello,
A fő nyelv kódját kell maradni. Htaccess, természetesen angol zászló fog működni anélkül, hogy ezt a kódot. Htaccess.
Miért akarja törölni ezt a kódot. Htaccess?
Simon Lloyd
25-05-11, 15:30
Nem feltétlenül szeretnénk törölni, voltam ellenőrzése összege lekérdezések, hogy én mikor fórum betölti (23!), És észrevette, hogy ez a nyelv táblázatok i. ....en / rövid ********** hu / közepes .. stb, ha tényleg nem kell cache bármilyen nyelven táblázatok számomra, mint az én fórum nyelve az angol, a böngészőben be van állítva, hogy angol és a fórum kiküldetés nyelv az angol, így azt gondoltam, hogy talán van valami baj.
Próbálom csökkenteni a szerver terhelés és a lekérdezések.
Üdvözlettel,
Simon
kamilkurczak
25-05-11, 15:52
letilthatja cache rendszer egyes nyelvek (például angol) használja ezt a lehetőséget:
admincp-> vBET Cache-> Adatbázis Cache-> vendég gyorsítótár adatai
Simon Lloyd
25-05-11, 15:58
Ok, köszi:), én hajtották végre ezt is mint írta: Michal
Simon Lloyd
25-05-11, 16:07
Kamil, kikapcsoltam en az adatbázis cache vendégházak cache majd futott cache tisztább (amit soha nem), és megkaptam ezeket a hibákat?
Tisztítás adatbázis gyorsítótár
Tiszta asztal: en
KÉSZ. Tisztított: 3 táblázatok 1 másodperc (3 cache táblák egy minden nyelven)
Tisztítás Vendég cache fájlok
Figyelem: unlink ([elérési út] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-3_html0.html) [function.unlink]: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39
Figyelem: unlink ([elérési út] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-6_html0.html) [function.unlink]: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39
Figyelem: unlink ([elérési út] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-13_html0.html) [function.unlink]: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39
Figyelem: unlink ([elérési út] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-14_html0.html) [function.unlink]: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39
Figyelem: unlink ([elérési út] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-15_html0.html) [function.unlink]: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39
Figyelem: unlink ([elérési út] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-16_html0.html) [function.unlink]: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39
Figyelem: unlink ([elérési út] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-17_html0.html) [function.unlink]: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39
Figyelem: unlink ([elérési út] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-18_html0.html) [function.unlink]: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39
Figyelem: unlink ([elérési út] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-22_html0.html) [function.unlink]: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39
Figyelem: unlink ([elérési út] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-23_html0.html) [function.unlink]: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39
Figyelem: unlink ([elérési út] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-24_html0.html) [function.unlink]: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39
Figyelem: unlink ([elérési út] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-27_html0.html) [function.unlink]: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39
Figyelem: unlink ([elérési út] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-29_html0.html) [function.unlink]: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39
Figyelem: unlink ([elérési út] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-31_html0.html) [function.unlink]: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39
********************... Includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39
Figyelem: unlink ([elérési út] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_showgroups_php9.html) [function.unlink]: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39
Tiszta fájlok: en
KÉSZ. Törölve: 199 kép 2 másodperc alatt
Tisztított 1 nyelv (ek)
Takarítás kész
Ezek nem az összes hibát, nem tudtam utáni őket itt a karakter limit nem engedi, és nem tudtam még feltölteni egy egyszerű szöveges fájl, mert a csatolt rendszer nem működik.
kamilkurczak
25-05-11, 18:07
ok,
Kérjük, ellenőrizze a chmod a fájlok belsejében vbet_guestcache mappában
Kérjük, ellenőrizze a chmod vbet_guestcache / hu / mappa (kell 777)
másrészt, kérjük (be itt) vbet_guestcache honosítás a szerveren. Kérjük, ellenőrizze, hogy belülről vbet_guestcache / hu / kép továbbra is fennállnak-e vagy sem (és ellenőrizze chmod fájlok belül - kell 777)
Simon Lloyd
25-05-11, 18:56
Minden fájl belsejében vbet_guestcache volt chmod 755, de most már 777, a fájl itt található / public_html / forumz / vbet_guestcache és / public_html / forumz / vbet_guestcache / hu üres, de jó lenne, mint én végzett egy cache tiszta a fentiek szerint.
Ezek most a helyes?
EDIT: Az ellenőrzés egy másik vbet_guestcache fájl (lehet), úgy vélem, hogy minden benne, hogy a mappa chmod 644
kamilkurczak
25-05-11, 19:07
Be kell tenni a chmod 777 összes cache mappákat és almappákat belül (a 'chmod 777-R vbet_guestcache).
és teszteld újra.
másrészt - már: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár, így ellenőrzi a könyvtár útvonala
Simon Lloyd
25-05-11, 19:09
Minden vbet_guestcache és al mappa már 777 leszek pm hozzáférést részleteket, így ellenőrizni tudja:)
kamilkurczak
25-05-11, 19:13
köszönöm, fogom ellenőrizni a könyvtár patha lehető legrövidebb időn belül:)
Simon Lloyd
25-05-11, 19:20
pm küldeni:)
kamilkurczak
26-05-11, 22:31
Megnéztem a beállításokat a admincp - everythings jó,
Megnéztem a szerver fájlokat - szintén jó.
Azt kell, hogy ellenőrizze a cachecleaner de nincs jogosultsága a cache tisztább rész
Simon Lloyd
30-05-11, 18:48
Sajnos Kamil, én most láttam ezt, és a sort ki engedélyeket (nem az, hogy tudtam, hogy nem rendelkezik engedéllyel) a AdminCp most
Simon Lloyd
30-05-11, 18:49
Itt minden engedélyekkel most:)
kamilkurczak
30-05-11, 20:15
köszönöm, megpróbálom megtalálni valamit a szerveren
kamilkurczak
31-05-11, 21:03
hé Simon.
Megnéztem a cache mappa és fájlok engedélyeit, és minden úgy néz ki, rendben van.
Megnéztem a cache tisztább, és nem tudom reprodukálni ezt a kérdést a admincp.
Lehet, hogy ellenőrizze, hogy újra és confrim hogy ez a kérdés még mindig létezik, vagy nem?
Köszönöm:)
Simon Lloyd
31-05-11, 21:10
Én elvégzi a cache tiszta néhány pillanat, és tudd az eredményt
Simon Lloyd
31-05-11, 21:11
Kamil, további kérdések vannak, köszönöm:)
Tisztítás adatbázis gyorsítótár
Tiszta asztal: fr
Tiszta asztal: ms
Tiszta asztal: én
KÉSZ. Tisztított: 9 táblázatok 0 másodperc (3 cache táblák egy minden nyelven)
Tisztítás Vendég cache fájlok
Tiszta fájlok: fr
Tiszta fájlok: ms
Tiszta fájlok: én
KÉSZ. Törölve: 695 kép 6 másodperc
Tisztítani 3 nyelv (ek)
Takarítás kész
kamilkurczak
31-05-11, 21:13
Köszönöm a megerősítést:) probléma megoldódott:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):