PDA

مشاهده نسخه کامل : حل کد ناخواسته در tittles پست پاسخ به پست

pepito69
13-07-10, 21:02
سلام ،
هنگامی که کسی پاسخ به trheat ترجمه می شود این کد را در سخن پاسخ :

What's that...??

kamilkurczak
14-07-10, 13:22
سلام ،

this is not translated area code,

This is an issue of course but I can't reproduce it on my test forum.
Firstly I would like to ask you about conflict with other mods. You know, just disable all another mods and try to find this issue again.

pepito69
14-07-10, 21:32
با تشکر.
من می دانم که اتفاق می افتد برای افراد بیشتری ، فقط کافی است در گوگل جستجو قرار داده : you will see....
I will try what you said.

kamilkurczak
15-07-10, 13:39
من انتظار برای پاسخ ؛)

pepito69
16-07-10, 15:51
من گزینه ای برای نشان دادن tittles در ارسال پاسخ اکنون ، غیر فعال کردن تا پیدا کردن مشکل است.

kamilkurczak
16-07-10, 17:27
آیا این یک گزینه اصلی است؟ درست است؟ کار خود را در حال حاضر؟
جایی که من می توانید این گزینه را پیدا

pepito69
16-07-10, 17:37
البته یک گزینه VB و می دانم که در حال کار (در تاریخ)

گزینه VB> گزینه ایجاد و ویرایش پست>

من فکر کردم شما یک متخصص در VB است.

kamilkurczak
16-07-10, 17:44
من می دانم که کد vB اما من می توانم این گزینه را پیدا کند. با تشکر از شما

بنابراین ، هنگامی که این گزینه غیر فعال کردن ، همه چیز در حال کار خوب.
هنگامی که فعال شده است کار نمی کند خوب است ، درست است؟

pepito69
16-07-10, 18:44
هنگامی که این گزینه غیر فعال کردن نشان نمی دهد tittles پاسخ به پست ، و پس از آن ، شما قادر به دیدن مشکل در مورد tittles (کد آن را از فعال تصدی) نیست.
اما تمام مشکلات من صحبت کردن در مورد در treaths دیگر هنوز وجود دارد : GZIP ، مشکلات در ترجمه ، و غیره

من به اندازه کافی روشن در حال حاضر؟

kamilkurczak
17-07-10, 19:11
مشکل در ترجمه -- پاسخ ،
این موضوع -- من کار بر روی آن است.

kamilkurczak
18-07-10, 10:03
بنابراین pepitio 69 ،
من نمی توانم این موضوع در فروم تست من تکثیر نیست..
شما می نوشت که به عنوان یک گزینه غیر فعال شده است آن را نمایش نمی دهد ، اما شما باید آن را (پیدا کردن تعارض با دیگر مدها) را چک کنید زمانی که این گزینه enalbed.
بنابراین ، اگر شما می توانید -- فعال کردن این گزینه و پیدا کردن تضاد با مدها دیگر (فقط غیر فعال کردن همه مدها را یک به یک کنید و سعی کنید برای پیدا کردن این موضوع)

با تشکر از شما چون من نمی تونم تکثیر این موضوع در فروم تست من و من نمی تونم آن را برطرف

pepito69
19-07-10, 07:11
با تشکر به هر حال.

kamilkurczak
19-07-10, 08:35
اگر شما می توانید آن را (درگیری) چک من قادر خواهید بود به شما کمک کند ، چرا که من نمی تونم آن را تولید مثل در فروم تست من.

vBET
20-07-10, 20:58
سلام pepito69 :)

من می دانم که شما دچار مشکل است ، اما لطفا توجه داشته باشید که بدون possiblity بازتولید یک مسئله ما در حال قادر به رسیدگی به این نیست. بنابراین اگر شما نیاز به کمک های ما در اینجا و سپس ما نیاز به اطلاعات بیشتر است. کمیل از شما خواسته به هک برای درگیری. من همچنین می تواند به شما در مورد نسخه فعال تصدی که شما با استفاده از بپرسید -- اگر آن را آزاد تاریخ و زمان آخرین سپس لطفا بروز رسانی نیست.

و بزرگ اگر ما می تواند آن را بر روی سرور خود را بررسی کنید اگر ما می تواند آن را بر ما نمی SE -- در شروع فقط ما هر حساب تست و موضوع که در آن ما می تواند آن را (به نوبه خود این گزینه مجددا) تست بدهد -- maye فقط چک کردن خروجی خواهد ما را برخی از تذکر. اگر نه پس ما شما را برای جزئیات بیشتر به دسترسی بپرسید. همچنین -- شاید ما در حال انجام کاری اشتباه تلاش برای تولید مثل این موضوع. کمیل تبدیل بر روی گزینه ، اما لطفا بگویید دقیقا چگونه به آن را تکثیر. آیا می توانید خودتان آن را تولید مثل در آزادی آخرین؟ دقیقا چگونه؟

من آن را چک شخصا به عنوان مثال تست ما و به خوبی کار میکند. لطفا همکاری اگر شما می خواهید به این مسئله حل -- که ما اینجا برای شما ، اما در این مورد ما می تواند شما را بدون به شما کمک کند :)

pepito69
21-07-10, 07:56
سپاس ها من سعی خواهد کرد تا همکاری کند اما من یک مشکل بزرگتر و سپس این.

vBET
07-08-10, 12:27
بنابراین می توانید آن را ما می بینیم و حل آن را در فروم خود را؟ :)

kamilkurczak
09-08-10, 11:38
من هنوز منتظر پاسخ است. هیچ پاسخ -- من فرض کنیم که خوب است.
اگر OK نیست ، لطفا بنویسید و من این موضوع را دوباره باز

Taurus
14-08-10, 10:30
سلام ،
هنگامی که کسی پاسخ به trheat ترجمه می شود این کد را در سخن پاسخ :

What's that...??

I have always had this issue. Even on the latest update it is still there.

vBET
14-08-10, 12:21
بزرگ -- ما هیچ پاسخ در این موضوع کار را نمی تواند با آن است. لطفا توصیف دقیقا چگونه تکثیر این موضوع؟ آیا می توانید تکثیر آن را در فروم ما؟

pepito69
14-08-10, 13:38
Camon میشل لطفا ، با هم تلاش برای مشتریان خود ، البته ما می توانیم تمام مشکلات در انجمن خود را بسازند ، اما این مشکل این است در انجمن های بسیاری در اینترنت که استفاده از محصول شما. ارتباط با سایر خدمات پشتیبانی و آنها سعی می کنند برای پیدا کردن یک راه حل به دنبال علت.

آیا عصبانی با من لطفا نیست ، محصول خود را گرتا است و در حال حاضر من آن را دوست دارم :) اما شما shoud را بیشتر مشتریان خود ، نه تنها برای این موضوع خاص ، منظورم به طور کلی دلالت enought نمی بینم و این است چیزی که من را غمگین می سازد.

Taurus
14-08-10, 14:03
من نمی دانم که آیا شما می توانید آن را در اینجا یا نه تولید مثل. این است آنچه اتفاق می افتد. موضوع زبان های خارجی آغاز شده است. عنوان به زبان خود و ترجمه شده است.
با این حال هر گونه پاسخ در این موضوع خاص یک عنوان با این کدهای عجیب و غریب پیچیده در اطراف آن
And on another note. You are aware of this, for you were already trying to fix it on my forum, but was never able to.

Taurus
17-08-10, 04:20
شما می توانید به ما کمک؟؟

kamilkurczak
17-08-10, 10:20
ما هنوز در راه حل کار می کند ، اما این است که آسان می کند ، زیرا ما می توانیم آن را در فروم تست ما بسازند.
برج ثور هستند شما مطمئن هستید که این است که هر گونه درگیری با هر مدها؟

kamilkurczak
19-08-10, 09:23
من این موضوع را در فروم خود را در بر داشت. در حال حاضر من کار بر روی راه حل

vBET
22-08-10, 22:42
من در فروم شما هستم و می تواند این مسئله را بسازند. لطفا ایجاد موضوع جایی که من قادر خواهد بود برای دیدن و تکثیر آن) PM من با جزئیات.

kamilkurczak
23-08-10, 13:54
تایید این موضوع در اینجا ما در بر داشت :
نمایش BSOD (صفحه آبی) تصادف روگرفت اطلاعات ذخیره شده در فی -- CreativX
می تواند به شما توضیح را به پست با این موضوع را دوباره؟

Taurus
23-08-10, 14:03
من فقط سعی کردم تا در آن موضوع پاسخ ، و افتضاحی بزرگ از آن ساخته شده است. آیا می توانید لطفا نگاه کنید که در آن کمیل!

kamilkurczak
23-08-10, 14:57
من آنجا بودم ، من ساخته شده و این کار خوب است. چه اتفاقی افتاد؟

Taurus
23-08-10, 15:10
انسان ، فقط به آن موضوع ، و به دنبال در آخرین پست در آن وجود دارد.

kamilkurczak
23-08-10, 15:12
در حال حاضر ، من بر روی سرور خود هستم و من چک کردن فایل آخرین ویرایش.
بله من آن را ببینید.

Taurus
23-08-10, 18:40
من نمی دانم چرا شما نیاز دارید که در مورد "ضمیمه" BBCode در بپرسید.. شما آن را در فروم شما را در اینجا بیش از حد... این استاندارد برای همه انجمن اصلی -- http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/editor/attach.gif

vBET
24-08-10, 05:13
لطفا توجه داشته باشید که vBuletin در آن بسیار بالاست. من صاحب ، از مجموع 2 انجمن. یکی از کسانی که در حال اجرا برای سال ها من و من هنوز 90 ٪ از گزینه های آن استفاده می شود هرگز. و در نظر گرفتن که من نیز حمایت ده ها تن از انجمن ها با تنظیمات مختلف است. لطفا توجه داشته باشید که اگر کارکنان ما در حال پرسیدن سوال ، ما آن را انجام برای حل مسائل سریع تر و در راه امن تر :)

همچنین لطفا توجه داشته باشید که حدس بزند می تواند در جهت اشتباه منجر شود ، بنابراین کارکنان ما همچنین می توانید بپرسید سوال فقط تایید در مورد چیزی برای به دست آوردن. من شخصا آن را بسیار اغلب.

همچنین انجمن شما واقعا بسیاری از پلاگین ها ، بنابراین من این ایده را تایید می کند چیزی است که رفتار به طور پیش فرض در فروم خود را به عنوان بسیار مفید می باشد.

و برای پاسخ به سوال شما ، "چرا ما نیاز داریم از چیزی" ، در راه بیشتر عمومی : بپرسید چرا که اندکی نیاز به این اطلاعات را از شما ؛)

kamilkurczak
24-08-10, 13:05
سلام برج ثور ،

در مرحله اول ، شما متوجه این موضوع را با or [langtitle] in your reply post again or not? because I can't reproduce it on your forum now and i made many posts in the test thread.
You worked on the old files. (Probably cache files). This could be a reason for this ussue. This is confirmed by the logs that you sent to Michał. If you cant reproduce it and now this issue does not exist - I will close this threas

Secondly. Now I am working on the issue with the attachment and image. Can you make a new thread on our forum in Troubleshooting? This will facilitate the work.

pepito69 can you write something about this issue here. is this still on your forum?

Thanks.

kamilkurczak
24-08-10, 17:13
میهمان گرامی برج ثور ،

ما در حال همکاری در فروم و در حال حاضر بیشتر در مورد مسئله تصویر ما می دانیم که در فروم خود را.
ما از print_log استفاده به را وارد شوید و فعال تصدی ترجمه این عادی پست. پس از ترجمه کار می کند.
این یک آدرس به این تصویر بعد از فعال تصدی ترجمه شده است :

http://creativx.net/forums/attachment.php?attachmentid=13403&thumb=1&d=1282517797
بنابراین این موضوع فعال تصدی نمی باشد زیرا همانطور که می بینید پس از ترجمه و شکسته نباشد. فعال تصدی تولید این آدرس به درستی اما هر وزارت دفاع می افزاید : این فضا به آدرس.

http://creativx.net/forums/attachments/customization/13403d128251 7797t-alienware-wmp-skin-ultimate-123-jpg
propably با بایگانی -- این ادغام مسئله است. چیزی پس از ترجمه فعال تصدی این لینک را شکست.

البته ما هنوز در مورد این ادغام کار. آن من کار بر روی این زمان طولانی و هنوز هم سعی کنید برای پیدا کردن یک راه حل ، اما اگر من موفق نیست ، شما نیاز به نوشتن بایگانی

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1