PDA

View Full Version: Uus meeskonnaliige

vBET
08-11-10, 01:31
Tere

Ma tahan teile tutvustada meie uut tiimi liige Mateusz Remer (kasutajanimi mateuszr (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/members/mateuszr.html)).

Ta liitub meie klienditeeninduse alal. Nüüd on meil võimalik anda teile toetust veelgi kiiremini. Me valmistame teile kinnitada klienditeeninduse 7 päeva nädalas. Tänaseks sageli see oli nagu, aga see ei olnud tagatud ja mõnel nädalavahetustel küsimuste võiks oodata veidi aega vastata. Nüüd tahame kinnitada seda. Meil on vaja mõningaid ettevalmistusi aega, kuid ma loodan, et hiljemalt aasta alguses uusaasta see on meie standard, et tagada klienditeeninduse 7 päeva nädalas - iga nädal:)

basketmen
08-11-10, 01:54
hei congrates ja tervitame siis mateuszr;)

võimaldab teha toote ja foorum paremini koos

mateuszr
08-11-10, 09:16
Hello!

Michal lisanud mulle varem, nagunii tahaks tutvustada ennast;)
Noh, siin ma olen: D New meeskonna liige, kes pärast lühikest aega vaja mõista kõiki küsimusi vBET teenib teile kõige paremini toetada võimalik ja veendu, et meie toode teeb teie äri tulusamaks ja tõhusamaks, samas on lihtne kasutada, millel on suur potentsiaal ja head väljavaated edasiseks arenguks! :)

webmastersite
08-11-10, 10:10
Tere saate aidata Ma lihtsalt ostis brandfree versiooni i dont tea, kuidas eemaldada link ilma uuesti. Palun PM mulle juhiseid.

kamilkurczak
08-11-10, 10:16
Tere saate aidata Ma lihtsalt ostis brandfree versiooni i dont tea, kuidas eemaldada link ilma uuesti. Palun PM mulle juhiseid.
Juba teinud.
Tere mateuszr. ;)

webmastersite
08-11-10, 10:26
tänu Kamil aitasid mind.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations