Zobrazit plnou verzi: vbMediaWiki vektorové integraci
V současné době jsem pomocí tohoto mod
vbulletin.org/forum/showthread.php?t=247279
Není Zdá se, že v souladu s vBET, protože když jsem se snažil k prohlížení na tuto stránku
mysite/forum/de/wiki
To bylo vráceno "Stránka nenalezena"
Normálně wiki stránku, musí být přístup pomocí této adresy URL
mysite/forum/wiki
Každá změna htaccess třeba opravit?
Prosím, ukaž nám svůj aktuální. Htaccess pravidla a bod, které jsou určeny pro vbMediaWiki (pokud existuje).
Zde je vše, co jsem dostala
#===VBSEO
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /forum/
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
### VBET
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/index.php [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
## END VBET
### VBSEO
#RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
Právě jsem četla jsi dal odkaz:
YOURFORUM_DOMAIN/forum/wiki
a to také nefunguje. Prosím, nejprve žalovat, že mod funguje ve všech, nebo dát příslušnou adresu URL pro přístup k její stránky.
Právě jsem četla jsi dal odkaz:
YOURFORUM_DOMAIN/forum/wiki
a to také nefunguje. Prosím, nejprve žalovat, že mod funguje ve všech, nebo dát příslušnou adresu URL pro přístup k její stránky.
Promiň, že jsem vám řekl, bylo špatně URL, vlastně to měla být doména / wiki není doména / forum / wiki
Takže všechno je jasné teď:) Musíte se integrovat, jak je popsáno zde: Jak převést stránky mimo fórum adresáře? (Http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1546)
To umožní, aby odkazy na překládal uznávané stránky. Pokud se po těchto stránkách nebudou překládat (ale práce), pak použijte i tento integrační pokyn k mods, které nejsou podporuje global_complete hák (Nevím, bude třeba ne - dávám tuto informaci jen pro případ;))
Tento kód by měl být v mydomain / forum / .htaccess? nebo mydomain / .htaccess?
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
Pokud by měla být v mydomain / forum / .htaccess
Z kterého místa bych měl umístit kód? po nebo před vBET stávající stav?
Je to prostě postavil ji před vBET a výsledek je: způsobit stávající vBET funkce rozbité a ani překládat vůbec.
A tato pravidla by měla být v mydomain / wiki / .htaccess ne?
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
Nemusíte měnit. Htaccess v adresáři fóra. To se již pracuje. Nyní máte k integraci adresářů mimo forum.
To je jasně popsáno,. Že první soubor pravidel, budete muset přidat do htccess v adresáři fóra rodiče. Takže doména / .htaccess
A ano - 2. nastavit si přidat do adresáře wiki:)
Se mi podařilo udělat téměř nefunguje.
Při procházení se po URL My Wiki dostal přeloženo správně.
http://mydomain/zh-CN/wiki
Nicméně, navigační menu wiki vždycky poukázal na nesprávnou adresu URL, která je
http://mydomain/forum/zh-CN/wiki.
Jak to mohu opravit?
Máte zapnuté sledování možností URL mimo forum Directory?
Používáte absolutní odkaz (začíná od HTTP) pro wiki ve svém výstupu HTML?
Máte zapnuté sledování možností URL mimo forum Directory?
Používáte absolutní odkaz (začíná od HTTP) pro wiki ve svém výstupu HTML?
1. Ano, mám zapnutý.
2. Nemám na tuto otázku undetstand, co myslíte tím "výstup HTML"?
1. Ano, mám zapnutý.
2. Nemám na tuto otázku undetstand, co myslíte tím "výstup HTML"?
Mám na mysli, když vidíte, stránky Broswer a jít do zdrojového kódu HTML - to je výstup HTML poslat serveru. Pokud je odkaz relatice pak to nebude fungovat appropriatelly. Musí být absolutní. Upozorňujeme, že tato requrement je určen pouze pro vnější části forum Directory.
OK, se mi podařilo Opraven problém s tím, aby se wiki být absolutní URL místo relativní cesty. Děkujeme moc za SUPER podporu!!
OK, se mi podařilo Opraven problém s tím, aby se wiki být absolutní URL místo relativní cesty. Děkujeme moc za SUPER podporu!!
Jsem rád, že se ti to líbí! : D
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):