КПК

Перегляд повної версії: Бета файлу кешу

Snake
19-08-10, 20:52
Може хтось пояснити, якщо я встановити файл кешу для кешування сторінок протягом 1 години (86 400 секунд), то чому хрон виконуватимуться один раз на день, щоб видалити їх.

Звичайно, сторінки кешуються на 1 день, якщо хрон ходить кожні 24 години?

Якщо я набір сторінок в кеші протягом 1 години вони повинні бути зняті, як тільки час пройшов. Так кеш для цієї сторінки може почати все спочатку.

Він оленяча шкіра дійсно має сенс для мене.

Snake
20-08-10, 21:49
Будь?

Повідомлення, що Ви ввели занадто короткий. Будь ласка, подовжити ваше повідомлення не менше 10 символів.

vBET
21-08-10, 17:04
Це все ОК. Зверніть увагу, що гість Кеш не видаляйте файл кожного разу, коли він закінчується - це було б занадто дорого. Кожен раз, коли гість Кеш виявляє, що відповідний файл кешу вже існує вона перевіряє дату останньої модифікації і те, як ми знаємо, це закінчився чи ні. Якщо ні, то файл в потік так результат. Якщо так, то прохання оцінюється і після цього ми перезапису файлу без додаткових і непотрібних видалення операції.

Щоденне прибирання, щоб гарантувати, що немає жодного дійсно старих непотрібних файлів - наприклад, для потоків, яке вже не існує. Таким чином, ми видалити старі файли кожен день, але завжди перевіряйте робить кеш не закінчився:)

Snake
21-08-10, 17:10
Відмінне пояснення, тепер зрозумів, дякую.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1