Перегляд повної версії: Бета файлу кешу
Може хтось пояснити, якщо я встановити файл кешу для кешування сторінок протягом 1 години (86 400 секунд), то чому хрон виконуватимуться один раз на день, щоб видалити їх.
Звичайно, сторінки кешуються на 1 день, якщо хрон ходить кожні 24 години?
Якщо я набір сторінок в кеші протягом 1 години вони повинні бути зняті, як тільки час пройшов. Так кеш для цієї сторінки може почати все спочатку.
Він оленяча шкіра дійсно має сенс для мене.
Будь?
Повідомлення, що Ви ввели занадто короткий. Будь ласка, подовжити ваше повідомлення не менше 10 символів.
Це все ОК. Зверніть увагу, що гість Кеш не видаляйте файл кожного разу, коли він закінчується - це було б занадто дорого. Кожен раз, коли гість Кеш виявляє, що відповідний файл кешу вже існує вона перевіряє дату останньої модифікації і те, як ми знаємо, це закінчився чи ні. Якщо ні, то файл в потік так результат. Якщо так, то прохання оцінюється і після цього ми перезапису файлу без додаткових і непотрібних видалення операції.
Щоденне прибирання, щоб гарантувати, що немає жодного дійсно старих непотрібних файлів - наприклад, для потоків, яке вже не існує. Таким чином, ми видалити старі файли кожен день, але завжди перевіряйте робить кеш не закінчився:)
Відмінне пояснення, тепер зрозумів, дякую.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):