PDA

Zobrazit plnou verzi: Soubor Cache Beta

Snake
19-08-10, 20:52
Může mi někdo vysvětlit, když jsem nastavit soubor mezipaměti stránky do paměti cache po dobu 1 hodiny (86.400 sekund), pak proč cron spustit jednou denně k jejich odstranění.

Jistě stránky jsou ukládány do mezipaměti na 1 den, pokud cron běží každých 24 hodin?

Když nastavím stránek do mezipaměti po dobu 1 hodiny, musí být odstraněny jednou za hodinu prošlo. Takže cache pro tuto stránku může začít znovu.

Je doesnt opravdu smysl ke mně.

Snake
20-08-10, 21:49
Každý, kdo?

Zprávu, kterou jste zadali, je příliš krátká. Prosím prodloužit svou zprávu alespoň 10 znaků.

vBET
21-08-10, 17:04
To je vše OK. Vezměte prosím na vědomí, že host cache nejdou odstranit soubor pokaždé, když to skončí - to by bylo příliš nákladné. Pokaždé, když zjistí, že hosta Cache vhodné cache soubor již existuje, zkontroluje datum poslední změny a to, jak víme, to vypršelo, nebo ne. Pokud ne, pak je soubor přenášen jako výsledek. Pokud ano, pak je žádost vyhodnocena a poté jsme přepsat soubor bez dalších zbytečných a odstraňování provozu.

Denní úklid je zajištěno, že není žádný opravdu staré nepotřebné souborů - stejně jako pro závity, které se již neexistuje. Tak jsme se odstranit staré soubory denně, ale vždy zkontrolujte, není cache nevypršela:)

Snake
21-08-10, 17:10
Vynikající vysvětlení, chápu, díky.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1