PDA

View Full Version: Datoteka Cache Beta

Snake
19-08-10, 20:52
Može li netko objasniti, ako sam postaviti datoteku cache cache memorije stranica za 1 sat (86.400 sekundi), a zatim zašto cron pokrenuti jednom dnevno kako bi ih uklonili.

Sigurno stranice su spremljene za 1 dan ako je cron prometuje svakih 24 sata?

Ako JA postaviti stranice biti spremljene za 1 sat moraju biti uklonjeni nakon sat vremena je prošlo. Tako predmemorije za tu stranicu može početi ispočetka.

To se stvarno smisla za mene.

Snake
20-08-10, 21:49
Ima li tko?

Poruka koju ste unijeli je prekratka. Molimo produljiti svoju poruku na najmanje 10 znakova.

vBET
21-08-10, 17:04
To je sve u redu. Imajte na umu da Gost Cache ne ukloniti datoteku svaki put kad istekne - to bi bilo preskupo. Svaki put kada gost Cache otkriva da se odgovarajuće predmemorija datoteka već postoji provjerava datum zadnje izmjene, te da znamo kako to istekla ili ne. Ako ne onda je datoteka vrpca na vjetru kao rezultat. Ako da, onda zahtjev se ocjenjuje i nakon toga smo prebrisati datoteku bez dodatne i nepotrebne uklanjanje rad.

Dnevno čišćenje je osigurati da ne postoji bilo stvarno stare nepotrebne datoteke - kao i za teme koje već ne postoji. Tako smo uklonili stare datoteke svaki dan, ali uvijek provjerite ne cachea nije istekla:)

Snake
21-08-10, 17:10
Izvrsna objašnjenje, razumjeti sada, hvala.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1