PDA

View Full Version: Datoteka Cache Beta

Snake
19-08-10, 20:52
Ali lahko nekdo razloži, če sem določeno datoteko cache, da predpomnilnika strani za 1 uro (86400 sekund), zakaj potem ne cron teči enkrat na dan, da jih odstranite.

Zagotovo strani so cached za 1 dan, če cron vozi vsakih 24 ur?

Če sem iz strani, ki se cached za 1 uro, jih je treba odstraniti, ko je ura mimo. Tako lahko cache za to stran začeti znova.

To doesnt res smiselno, da me.

Snake
20-08-10, 21:49
Kdorkoli?

Sporočilo, ki ste jo vnesli, je prekratek. Prosimo, da podaljšate svoje sporočilo, da vsaj 10 znakov.

vBET
21-08-10, 17:04
To je vse OK. Prosimo, upoštevajte, da Guest Cache ne odstranite datoteko vsakič, ko poteče - da bi bilo predrago. Vsakič, ko gost Cache odkrije, da je primerno cache datoteka že obstaja ta preveri zadnji datum spremembe, in da vemo, kako se je potekla ali ne. Če ne, potem datoteka pretočili kot rezultat. Če je odgovor da, potem je zahteva ocenjujejo in po tem smo prepisati datotek, brez dodatnega in nepotrebnega odstranjevanje delovanje.

Dnevno čiščenje je, da se zagotovi, da ni vse res stari nepotrebne datoteke - kot za teme, ki že ne obstaja. Tako smo odstranili stare datoteke dnevno, vendar vedno preverite, pa je cache ni potekel:)

Snake
21-08-10, 17:10
Odlično pojasnilo, zdaj razumem, hvala.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1