Перегляд повної версії: Вирішений Неуспіху історія?
Враховуючи, що vBET тримає навантаження на сервер процесора досить висока і з повідомлень 350k всього 2% від нитки індексується на різних мовах, чи варто це?
Ви vBSEO встановлені таким чином це має для виготовлення vBET зробити його роботу повністю?
Хіба | був цей мод протестований на борту, не vBSEO?
Який відсоток дається vBSEO і vBET для індексації?
В історії успіху дуже мало інформації даю зробити речі трохи незрозумілим для мене.
vBSEO встановлено | налаштування?
Установки сервера?
vBET налаштування?
vBSEO налаштування?
VBulletin налаштування?
Google PR?
і т.д.?
У мене немає vbseo встановлені і наскільки я можу сказати, що навряд чи можна побачити збільшення відвідувачів. Добре, може бути ще трохи англійську, польську чи іншу мову відвідувачів, але в цифрах ми говоримо, можливо, від 500-1000 додаткових відвідувачів на місяць. Щодня, може бути, 30 додаткових відвідувань, у відсотках це збільшення на 1%.
Так що я думаю, що кращий ефект буде тільки в тому випадку, якщо vbseo встановлений.
Привіт,
Я не використовую VBSEO.
Я почав використовувати vbet п'ятого числа цього місяця. Через 10 днів відвідувань зростає. У%:
(15,79%)
відвідувань: 24,813
Перед: 21,429
Я річ я матиме більше 1000 додаткових відвідувачів в день в кілька разів.
Але я не все веб-моєму перекладу, тільки форумах. Цей продукт (vbet) є хорошим (бл. .. велике ...) ідея, але вона зводить мене з розуму з багатьма проблемами. У короткий час це легко сказати, що це добре, але давайте подивимося, що станеться через кілька місяців ...
я не бачу різниці в більш користувачів, так як мій форум неухильно зростає в останні роки і мої доходи AdSense залишилася колишньою крім того, я все моніторинг у тісній співпраці з Google Analytics, я переконаний, що vBSEO з URL переписує це повинні бачити деякі суттєві результати, врахуйте, що в мене є, але vBSEO видалений, бо це додає навантаження на сервер і так як я був протягом багатьох років я, звичайно, не може додати URL переписує тому на даному етапі я думаю, що це даремний
Реальне вирішення до успіху є якість змісту і високим PR зворотних посилань це моя особиста думка, але я рекомендую vBET просто для його перекладу особливість, яка є цінним активом
Реальне вирішення до успіху є якість змісту і високим PR
Це найважливіший, звичайно.
Привіт,
Я не використовую VBSEO.
Я почав використовувати vbet п'ятого числа цього місяця. Через 10 днів відвідувань зростає. У%:
(15,79%)
відвідувань: 24,813
Перед: 21,429
Я річ я матиме більше 1000 додаткових відвідувачів в день в кілька разів.
Але я не все веб-моєму перекладу, тільки форумах. Цей продукт (vbet) є хорошим (бл. .. велике ...) ідея, але вона зводить мене з розуму з багатьма проблемами. У короткий час це легко сказати, що це добре, але давайте подивимося, що станеться через кілька місяців ...
Так як Ваш форум нове це може бути збігом чи, може, мій форум більше так це займає більше часу в будь-якому випадку час покаже. Але, знаючи, установок і настройок з історій успіху завадило б також.
З найкращими побажаннями
У мене немає vbseo встановлені і наскільки я можу сказати, що навряд чи можна побачити збільшення відвідувачів. Добре, може бути ще трохи англійську, польську чи іншу мову відвідувачів, але в цифрах ми говоримо, можливо, від 500-1000 додаткових відвідувачів на місяць. Щодня, може бути, 30 додаткових відвідувань, у відсотках це збільшення на 1%.
Так що я думаю, що кращий ефект буде тільки в тому випадку, якщо vbseo встановлений.
Але, як я вже сказав вище, це додати додаткові запити і без URL переписує це не буде ефективним, як з URL переписує, і всі ми, що на середній / великий форум це не рекомендується, так що я зайшли в глухий кут і воліють в не його установкою.
Враховуючи, що vBET тримає навантаження на сервер процесора досить висока і з повідомлень 350k всього 2% від нитки індексується на різних мовах, чи варто це?
Ви vBSEO встановлені таким чином це має для виготовлення vBET зробити його роботу повністю?
Хіба | був цей мод протестований на борту, не vBSEO?
Який відсоток дається vBSEO і vBET для індексації?
В історії успіху дуже мало інформації даю зробити речі трохи незрозумілим для мене.
vBSEO встановлено | налаштування?
Установки сервера?
vBET налаштування?
vBSEO налаштування?
VBulletin налаштування?
Google PR?
і т.д.?
Зверніть увагу, що vBET нічого не робить для звичайних сторінок - якщо ваша завантаження процесора зростає, це означає, що ваші перекладені сторінки відвідуються - так ви домогтися успіху, маючи додатковий трафік перекладених сторінок. Новий рух завжди буде більше ресурсів, з вашого сервера незалежно від того, чи є у вас його vBET або будь-яким іншим способом.
Також зверніть увагу, що vBET легко конфігурується мурах можна просто зменшити навантаження на процесор - просто побачити продуктивність поради: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Наші клієнти використовують vBET з дійсно величезним форумах без будь-яких проблем з продуктивністю, якщо у Вас є це то у вас його на свій власний запит. У вас є простий спосіб, щоб видалити його за допомогою нашого натяки продуктивності.
Тепер, завдяки vBET у вас є 52 разів більше змісту - вона не може бути зроблено чарівно. Вона потребує деяких додаткових ресурсів - якщо ви не можете впоратися з цим на вашому сервері - просто налаштуйте його:) У прикладі відключити деякі мови. Але насправді я просто був на вашому форумі, і я бачу, що переклади породження швидко, тому я не рекомендую видаляти будь-які перекази в такому випадку. Ви пишете про більш завантаження процесора - це не проблема. Поки у вас ще є вільні ресурси процесора і відповіді швидко, що це просто означає, що ви використовуєте свої ресурси.
vBET може працювати повністю без vBSEO - Ви використовуєте це таким чином, щоб ви вже знаєте. І vBET робить його роботу у повному обсязі без vBSEO - vbseo не має нічого спільного з перекладами і підтримка багатомовного спільноти. Також VBulletin 4.x має свій власний SEO посилання підтримки та vBET також підтримує його переклад.
vBET повністю протестовані без vBSEO і у нас є багато клієнтів, які використовують його таким чином - включаючи вас. Так що ви можете собі самі, що вона працює. Я дійсно не розумію, джерело це питання ... Якщо ви знайшли щось неправильно працює на дошці - будь ласка, просто відзначимо це у розділі помилка звітності.
Відсоток індексації в даному стенді для vBSEO і vBET становить 0% - жоден з тих, зробити індексацію. І немає жодного інструменту, який буде робити індексацію для вас на вашому форумі. Індексація здійснюється павуків Google, які працюють в якості гостей на вашому форумі.
Історії успіху даються нашим користувачам - ви можете просто попросити їх про деталі. Але це остаточно тому розділі для цього - тут vBET співробітників вулики підтримки. Просто запитайте їх, PM - Ви бачите, хто пише яких історія. Ми дали деякі приклади в історії успіху, але тільки власник форуму може надати вам інформацію про його конфігурації, якщо він хоче.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):