Teljes verzió megtekintése: Megoldott Unsuccess történet?
Tekintettel arra, hogy vBET tartja a szerver CPU terhelés viszonylag magas, és ki 350k hozzászólás csak 2%-a menetek alatt indexelt különböző nyelveken ez tényleg megéri?
Ön vBSEO telepíteni, ez egy must készítésére vBET csinálni a munkát teljes egészében?
Van | volt ez a mod tesztelték nem vBSEO fórumon?
Hány százaléka kap vBSEO és vBET az indexelés?
A sikertörténetek nagyon kevés információ áll Givin a dolgok egy kicsit homályos számomra.
vBSEO telepített | beállításait?
Szerver beállításokat?
vBET beállításokat?
vBSEO beállításokat?
vBulletin beállítások?
Google PR?
stb?
Nincs vbseo telepített és amennyire tudom mondani, hogy alig lehet látni egyre látogatók. Ok, talán egy kicsit angolul, lengyelül vagy más nyelven, de a látogatók számának beszélünk az talán 500-1000 további látogatók egy hónap alatt. Napi talán 30 további látogatások százalékban ez egyre 1%-os.
Szóval azt hiszem a legjobb hatás csak akkor jelentkezik, ha vbseo telepítve van.
Hi,
Nem vagyok a VBSEO.
Elkezdtem használni vBET 5-ebben a hónapban. A 10 napos látogatások növekszik. %-Ban:
(15,79%)
látogatások: 24,813
Előtt: 21,429
Én dolog, én is több mint 1000 további látogató naponta néhány alkalommal.
De nem minden az én web fordítás, csak fórumokon. Ez a termék (vBET) jó (ok. .. jó ...) ötlet, de ez megõrjít sok probléma. A rövid idő alatt, hogy könnyű mondani, hogy rendben, de lássuk, mi történik néhány hónap ...
Nem látok különbséget a több felhasználó, mivel a fórum folyamatosan növekedett az elmúlt években, és az AdSense bevétel változatlan maradt továbbá vagyok ellenőrzés mindent szorosan a Google Analytics, meg vagyok győződve, hogy vBSEO az url átírja a szinte kötelező, hogy néhány jelentős eredményeket, kérjük, vegye figyelembe, hogy én a saját vBSEO, de eltávolítja, mert nagyobb hangsúlyt ad a szervernek, és mivel én már fel több éven át biztosan nem lehet hozzáadni url átírja, így ezen a ponton azt hiszem, hiábavaló
Az igazi megoldás a siker minőségi tartalom és a nagy PR backlinks ez az én személyes véleményem de én ajánlom vBET egyszerűen fordítói szolgáltatás, amely értékes eszköz
Az igazi megoldás a siker minőségi tartalom és a nagy PR
Ez a legfontosabb természetesen.
Hi,
Nem vagyok a VBSEO.
Elkezdtem használni vBET 5-ebben a hónapban. A 10 napos látogatások növekszik. %-Ban:
(15,79%)
látogatások: 24,813
Előtt: 21,429
Én dolog, én is több mint 1000 további látogató naponta néhány alkalommal.
De nem minden az én web fordítás, csak fórumokon. Ez a termék (vBET) jó (ok. .. jó ...) ötlet, de ez megõrjít sok probléma. A rövid idő alatt, hogy könnyű mondani, hogy rendben, de lássuk, mi történik néhány hónap ...
Mivel a fórum új ez lehet véletlen egybeesés, vagy talán a fórum nagyobb, így tovább tart úgyis az idő fogja megmondani. De ismerve a beállítások, és csíp a sikertörténet lenne bántani sem.
Üdvözlettel
Nincs vbseo telepített és amennyire tudom mondani, hogy alig lehet látni egyre látogatók. Ok, talán egy kicsit angolul, lengyelül vagy más nyelven, de a látogatók számának beszélünk az talán 500-1000 további látogatók egy hónap alatt. Napi talán 30 további látogatások százalékban ez egyre 1%-os.
Szóval azt hiszem a legjobb hatás csak akkor jelentkezik, ha vbseo telepítve van.
De mint azt fentebb már említettük, ez hozzáadódik lekérdezések és nem az url átírja nem lenne hatékony, mint az url átírja, és mindannyian, hogy egy közepes / nagy fórumon nem ajánlott úgyhogy hit egy zsákutca és inkább A nem telepíti azt.
Tekintettel arra, hogy vBET tartja a szerver CPU terhelés viszonylag magas, és ki 350k hozzászólás csak 2%-a menetek alatt indexelt különböző nyelveken ez tényleg megéri?
Ön vBSEO telepíteni, ez egy must készítésére vBET csinálni a munkát teljes egészében?
Van | volt ez a mod tesztelték nem vBSEO fórumon?
Hány százaléka kap vBSEO és vBET az indexelés?
A sikertörténetek nagyon kevés információ áll Givin a dolgok egy kicsit homályos számomra.
vBSEO telepített | beállításait?
Szerver beállításokat?
vBET beállításokat?
vBSEO beállításokat?
vBulletin beállítások?
Google PR?
stb?
Felhívjuk figyelmét, hogy vBET nem tesz semmit a normál oldalak - ha a CPU terhelés felnő azt jelenti, hogy a lefordított oldalakat látogatják - így kap sikerét, hogy további forgalmat lefordított oldalak. Az új közlekedési mindig az előírtnál több erőforrást a szerver nem számít, van-azt vBET vagy bármely más módon.
Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy vBET jól konfigurálható hangya egyszerűen csökkenti a CPU terhelés - csak lásd a teljesítmény tanácsok: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Ügyfeleink használata vBET az igazán nagy fórumok nélkül teljesítmény problémák, ha van akkor azt a saját kérésére. Van egyszerű módja annak, hogy távolítsa el azt a teljesítményünk tanácsok.
Most hála vBET már 52-szer több tartalmat - ez nem lehet megtenni varázsütésre. Van szüksége még több erőforrást - ha nem tudja kezelni ezt a szerveren - egyszerűen állítsd be:) A példa letiltja néhány nyelven. De tényleg én csak volt a forum, és látom, hogy a fordítások elválási gyors, úgyhogy nem ajánlom, hogy távolítsa el a fordítást ebben az esetben. Ön írt több CPU - ez nem kérdés. Amíg még van egy kis szabad CPU erőforrások és válaszok gyorsan csak azt jelenti, hogy Ön használja a forrásokat.
vBET működhet tökéletesen nélkül vBSEO - használja ezt így, így már tudod. És vBET nem is feladata korlátozás nélkül vBSEO - vbseo semmi köze fordítások és támogató többnyelvű közösség. Szintén vBulletin 4.x saját SEO kapcsolatok támogatása és vBET is támogatja a fordítást.
vBET teljesen tesztelt nélkül vBSEO és van sok kliens, amely használja ezt így - Önt is beleértve. Így se magad, hogy működik. Igazán nem értem a forrása ez a kérdés ... Ha kiderül valami működik rosszul a fedélzeten - kérjük, vegye figyelembe, csak azt hiba jelentési részt.
Százalékos indexálás adott stand vBSEO és vBET 0% - egyik ilyen, hogy indexelés. És nincs olyan eszköz, amely nem indexelés az Ön számára a fórumon. Az indexelés úgy történik, Google pókok, melyek dolgozik vendég a fórumon.
Sikertörténetek kapnak a felhasználóink - egyszerűen kérje meg őket, a részleteket. De ez határozottan rossz pont erre - itt vBET személyzet csalánkiütés támogatást. Csak kérdezzék meg őket PM - látod, aki ír, amely történetet. Adtunk néhány példa sikertörténet, de csak fórum tulajdonosa adhat részleteket a konfigurációt, ha akar.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):