PDA

مشاهده نسخه کامل : حل ناموفق داستان؟

mario06
14-07-10, 04:27
با توجه به اینکه فعال تصدی نگه می دارد سرور بار CPU نسبتا بالا و خارج از پست 350k تنها 2 ٪ از موضوعات نمایهشده در زبان های مختلف است واقعا ارزش آن را؟

شما بایگانی نصب شده است این که باید برای ساخت فعال تصدی انجام کار آن را به طور کامل؟

| از این وزارت دفاع در هیئت مدیره باشد غیر آزمایش شد؟

درصد باشد داده می شود و برای فعال تصدی برای نمایه سازی؟

در داستان های موفقیت بسیار کمی اطلاعات givin اوضاع کمی را برای من مشخص نیست.
بایگانی نصب | تنظیمات؟
تنظیمات سرور؟
تنظیمات فعال تصدی؟
تنظیمات باشد؟
تنظیمات اصلی؟
گوگل PR؟
و غیره؟

mario06
16-07-10, 16:18
روزانه بالاتر :)

Ramses
16-07-10, 19:49
من بایگانی نصب و تا کنون به عنوان من می توانم بگویم من به سختی می تواند افزایش بازدید کننده را ببینید. خوب ، شاید برخی از بازدید کنندگان به زبان انگلیسی ، لهستانی و یا دیگر اما در اعداد ما در حال صحبت کردن در شاید 500-1000 بازدید کننده های اضافی در یک ماه. روزانه شاید 30 بازدیدکننده داشته است اضافی ، در درصد این افزایش از 1 ٪ است.
بنابراین من فکر می کنم بهترین اثر را تنها رخ خواهد داد اگر باشد نصب شده است.

pepito69
16-07-10, 20:31
سلام ،
من باشد با استفاده از.
من شروع به استفاده از فعال تصدی 5 این ماه است. در 10 روز ، بازدیدکننده داشته است در حال رشد است. در ٪

(15،79 ٪)
بازدیدکننده داشته است : 24.813
قبل از : 21.429
من چیزی که من بیش از 1000 بازدید کننده های اضافی در روز در زمان چند.
اما من لازم نیست تمام وب من ترجمه ، تنها انجمن ها. این محصول (فعال تصدی) خوب (ok... بزرگ و...) ایده است ، اما آن را درایوهای من با بسیاری از مشکلات دیوانه است. و در زمان کوتاه آن آسان می گویند خوب است ، اما بیایید ببینید که چه رخ می دهد در برخی از ماه های...

mario06
17-07-10, 18:29
من می توانم تفاوت در بیشتر کاربران از انجمن من شده است در حال افزایش در سال گذشته به طور پیوسته و درآمد AdSense من همان باقی مانده است علاوه بر نظارت بر همه چیز من از نزدیک با گوگل آنالیز را نمی بیند ، من اطمینان دارم که باشد با آدرس بازنویسی باید برای دیدن برخی از نتایج قابل توجهی ، لطفا توجه داشته باشید که من خود می باشد ، اما حذف آن به دلیل آن می افزاید : استرس بیشتری به سرور و از آنجایی که من ام تا برای سالهای زیادی بوده است من قطعا نمی تواند اضافه کردن آدرس بازنویسی بنابراین در این نقطه من فکر می کنم بی فایده

راه حل واقعی برای موفقیت و محتوای با کیفیت بالا PR لینک دهنده که این نظر شخصی من است اما من توصیه فعال تصدی به سادگی برای ترجمه از ویژگی های آن است که یک دارایی ارزشمند

pepito69
17-07-10, 18:41
راه حل واقعی برای موفقیت محتوای با کیفیت و بالا PR

این البته مهم ترین است.

mario06
18-07-10, 10:45
سلام ،
من باشد با استفاده از.
من شروع به استفاده از فعال تصدی 5 این ماه است. در 10 روز ، بازدیدکننده داشته است در حال رشد است. در ٪

(15،79 ٪)
بازدیدکننده داشته است : 24.813
قبل از : 21.429
من چیزی که من بیش از 1000 بازدید کننده های اضافی در روز در زمان چند.
اما من لازم نیست تمام وب من ترجمه ، تنها انجمن ها. این محصول (فعال تصدی) خوب (ok... بزرگ و...) ایده است ، اما آن را درایوهای من با بسیاری از مشکلات دیوانه است. و در زمان کوتاه آن آسان می گویند خوب است ، اما بیایید ببینید که چه رخ می دهد در برخی از ماه های...

از آنجا که انجمن خود را در این یک تصادف ممکن است و یا شاید انجمن من بزرگتر است بنابراین بیشتر طول می کشد به هر حال زمان خواهد شد بگویید. اما دانستن نصب setups و tweaks از داستان های موفقیت یا صدمه دیده است.

با احترام

mario06
18-07-10, 10:51
من بایگانی نصب و تا کنون به عنوان من می توانم بگویم من به سختی می تواند افزایش بازدید کننده را ببینید. خوب ، شاید برخی از بازدید کنندگان به زبان انگلیسی ، لهستانی و یا دیگر اما در اعداد ما در حال صحبت کردن در شاید 500-1000 بازدید کننده های اضافی در یک ماه. روزانه شاید 30 بازدیدکننده داشته است اضافی ، در درصد این افزایش از 1 ٪ است.
بنابراین من فکر می کنم بهترین اثر را تنها رخ خواهد داد اگر باشد نصب شده است.

اما مانند من گفت : بالا ، آن را اضافه می کند نمایش داده شد اضافی و بدون بازنویسی URL آن را نمی تواند موثر باشد که با آدرس بازنویسی و همه ما که در انجمن متوسط / بزرگ آن را توصیه نمی بنابراین من ضربه به بن بست و ترجیح می دهند در نصب آن است.

vBET
20-07-10, 20:24
با توجه به اینکه فعال تصدی نگه می دارد سرور بار CPU نسبتا بالا و خارج از پست 350k تنها 2 ٪ از موضوعات نمایهشده در زبان های مختلف است واقعا ارزش آن را؟

شما بایگانی نصب شده است این که باید برای ساخت فعال تصدی انجام کار آن را به طور کامل؟

| از این وزارت دفاع در هیئت مدیره باشد غیر آزمایش شد؟

درصد باشد داده می شود و برای فعال تصدی برای نمایه سازی؟

در داستان های موفقیت بسیار کمی اطلاعات givin اوضاع کمی را برای من مشخص نیست.
بایگانی نصب | تنظیمات؟
تنظیمات سرور؟
تنظیمات فعال تصدی؟
تنظیمات باشد؟
تنظیمات اصلی؟
گوگل PR؟
و غیره؟

لطفا توجه داشته باشید که فعال تصدی هیچ کاری نمی کند برای صفحات عادی -- اگر بار CPU شما رشد می کند به این معنی است که صفحات ترجمه شده خود را بازدید -- تا موفقیت شما داشتن ترافیک اضافی را به صفحات ترجمه شده. ترافیک جدید همیشه به منابع بیشتری را از روی سرور خود را بدون توجه به آن را به شما توسط فعال تصدی و یا هر راه دیگری.

همچنین توجه داشته باشید که فعال تصدی بسیار پیکربندی مورچه می توانید به سادگی کاهش بار CPU خود را لطفا -- فقط نکات عملکرد : http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
مشتریان ما استفاده از فعال تصدی با انجمن انجمن های واقعا بزرگ بدون هر گونه مسائل مربوط به عملکرد ، اگر شما آن که شما آن را در درخواست خود را. شما راه ساده برای حذف آن با استفاده از نکات عملکرد ما است.
در حال حاضر به لطف شما فعال تصدی دارای محتوای 52 بار بیشتر -- می توان آن را انجام داده است به طرزی جادویی. به برخی از منابع بیشتری نیاز دارد -- اگر شما می توانید آن را بر روی سرور خود را تحمل کنم -- به سادگی آن را پیکر بندی کنید :) در این مثال غیر فعال کردن برخی از زبان ها است. اما در واقع من فقط در فروم شما بود و من می بینم که ترجمه forking سریع ، بنابراین من توصیه به حذف هر گونه ترجمه ها در صورتی که چنین نیست. شما در حال نوشتن در مورد استفاده از پردازنده بیشتر -- این یک مسئله نیست. تا زمانی که شما هنوز هم برخی از منابع آزاد و پاسخ CPU به سرعت آن را فقط بدان معناست که شما با استفاده از منابع خود را.

فعال تصدی کار می تواند به طور کامل و بدون بایگانی -- شما با استفاده از این روش آن ، بنابراین شما در حال حاضر آن را می دانم. و فعال تصدی می کند کار آن را به طور کامل و بدون بایگانی -- باشد تا به هیچ چیز مشترک با ترجمه و حمایت از جامعه چند زبانه است. همچنین اصلی 4.x خود را در جستجوگرها حمایت خود از لینک ها و فعال تصدی همچنین پشتیبانی از ترجمه آن.

فعال تصدی است به طور کامل و بدون بایگانی تست شده و ما باید تعداد زیادی از مشتریان که با استفاده از این راه -- از جمله شما. بنابراین شما می توانید خودتان SE که در حال کار است. من واقعا منبع از این سوال درک نمی... اگر شما چیزی اشتباه کار در هیئت مدیره خود را پیدا کردن -- لطفا فقط آن را در بخش گزارش اشکال توجه داشته باشید.

درصد در نمایه سازی داده می شود برای غرفه باشد و فعال تصدی 0 ٪ است -- هیچ یک از آن را نمایه سازی. و هر ابزاری که نمایه سازی را برای شما در فروم خود را انجام دهید وجود ندارد. نمایه سازی توسط عنکبوت گوگل که در حال کار به عنوان مهمانان در فروم شما انجام می شود.

داستان موفقیت شده توسط کاربران ما داده می شود -- می توانید به سادگی از آن ها بخواهید در مورد جزئیات. در اینجا فعال تصدی کارکنان پشتیبانی کهیر -- اما این بخش قطعی برای این اشتباه است. فقط آنها را بپرسید PM -- شما ببینید که چه کسی که داستان می نویسد. ما چند نمونه را در داستان های موفقیت داد ، اما تنها فروم مالک می تواند به شما جزئیات مربوط به پیکربندی خود را به من بدهید اگر او می خواهد.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1