View Full Version: Riješen Unsuccess priča?
S obzirom da vBET drži opterećenja poslužitelja CPU prilično visoka i iz 350K postova samo 2% niti se indeksiraju u različitim jezicima je to stvarno isplati?
Vi vBSEO imati instaliran pa je to potrebno za izradu vBET to učiniti posao u potpunosti?
Je li | je bio ovaj mod testiran na ne vBSEO brodu?
Koliki je postotak je dano vBSEO i vBET za indeksiranje?
U uspješnica vrlo malo informacija givin čini stvari malo nejasne za mene.
vBSEO instaliran | postavke?
Server postavke?
vBET postavke?
vBSEO postavke?
vBulletin postavke?
Google PR?
itd?
Nemam vbseo instaliran i tako daleko kao što sam mogu reći da sam jedva mogu vidjeti povećanje posjetitelja. Ok, možda još malo engleski, poljski ili neki drugi jezik posjetitelja, ali u brojkama govorimo od možda 500-1000 dodatnih posjetitelja u mjesec dana. Dnevni možda 30 dodatne posjete, u postocima je to povećanje od 1%.
Dakle, mislim da najbolji učinak samo pojaviti ako vbseo je instaliran.
Bok,
Nisam koristeći VBSEO.
Počeo sam koristiti vbet 5. ovog mjeseca. U 10 dana posjeta raste. U%:
(15,79%)
Posjeta: 24,813
Prije: 21,429
Ja stvar ću imati više od 1000 posjetitelja dodatni dan u malo vremena.
Ali ja ne imati sve moje web prevedeno, samo foruma. Ovaj proizvod (vbet) je dobar (ok. .. super ...), ideja, ali to me izluđuje s mnogim problemima. U kratkom vremenu to je lako reći da je ok, ali neka se vidi što se dogodilo u nekoliko mjeseci ...
Ja ne mogu vidjeti razliku u više korisnika od moj forum je bio stalno raste u posljednjih nekoliko godina i moj AdSense prihod je ostao isti osim toga sam praćenja sve usko surađuje s Google Analytics, ja sam uvjeren da vBSEO s URL prerade je mora vidjeti neke značajne rezultate, imajte na umu da sam svoj vBSEO ali deinstaliran, jer dodaje više stresa na poslužitelj i budući da sam bio za mnogo godina ja sigurno ne mogu dodati URL konvertira tako u ovom trenutku mislim da je to beskoristan
Pravi rješenje za uspjeh je kvaliteta sadržaja i visok PR povratne veze to je moje osobno mišljenje ali ja preporučujem vBET jednostavno za prijevod značajka koja je vrijedna imovina
Pravi rješenje za uspjeh je kvaliteta sadržaja i visok PR
To je najvažnije, naravno.
Bok,
Nisam koristeći VBSEO.
Počeo sam koristiti vbet 5. ovog mjeseca. U 10 dana posjeta raste. U%:
(15,79%)
Posjeta: 24,813
Prije: 21,429
Ja stvar ću imati više od 1000 posjetitelja dodatni dan u malo vremena.
Ali ja ne imati sve moje web prevedeno, samo foruma. Ovaj proizvod (vbet) je dobar (ok. .. super ...), ideja, ali to me izluđuje s mnogim problemima. U kratkom vremenu to je lako reći da je ok, ali neka se vidi što se dogodilo u nekoliko mjeseci ...
Budući da je vaš forum je novi To može biti slučajnost ili možda moj forum je veći pa je potrebno duže vrijeme ipak će reći. No, znajući instrumenta i ugađanje od uspješnica će povrijediti bilo.
Best Regards
Nemam vbseo instaliran i tako daleko kao što sam mogu reći da sam jedva mogu vidjeti povećanje posjetitelja. Ok, možda još malo engleski, poljski ili neki drugi jezik posjetitelja, ali u brojkama govorimo od možda 500-1000 dodatnih posjetitelja u mjesec dana. Dnevni možda 30 dodatne posjete, u postocima je to povećanje od 1%.
Dakle, mislim da najbolji učinak samo pojaviti ako vbseo je instaliran.
Ali kao što sam rekao gore, to dodajte dodatne upite i bez URL prerade ne bi bilo učinkovito kao i sa URL prerade i svi smo da se na srednje / velike forum se ne preporuča, tako sam pogodio ćorsokak i radije u ne instalirate.
S obzirom da vBET drži opterećenja poslužitelja CPU prilično visoka i iz 350K postova samo 2% niti se indeksiraju u različitim jezicima je to stvarno isplati?
Vi vBSEO imati instaliran pa je to potrebno za izradu vBET to učiniti posao u potpunosti?
Je li | je bio ovaj mod testiran na ne vBSEO brodu?
Koliki je postotak je dano vBSEO i vBET za indeksiranje?
U uspješnica vrlo malo informacija givin čini stvari malo nejasne za mene.
vBSEO instaliran | postavke?
Server postavke?
vBET postavke?
vBSEO postavke?
vBulletin postavke?
Google PR?
itd?
Imajte na umu da vBET se ništa za normalan stranice - ako je vaš CPU opterećenje raste to znači da su Vaše stranice prevedene posjetio - tako da se uspjeh tako da dodatni promet na prevedenih stranica. Novi prometni uvijek će se više sredstava iz vašeg poslužitelja, bez obzira da li vi imati po vBET ili bilo koji drugi način.
Također imajte na umu da vBET visoko konfigurabilan mrav možete jednostavno smanjiti opterećenje procesora - samo vidjeti performanse savjeti: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Naši klijenti koriste vBET sa stvarno ogroman forumi bez problema s performansama, ako ste ga onda ste ga na vlastiti zahtjev. Morate jednostavan način da biste ga uklonili pomoću naše uspješnosti savjeta.
Sada, zahvaljujući vBET imate 52 puta više sadržaja - to ne može biti učinjeno magično. Potrebno je još malo resursa - ako ne možete nositi na vaš poslužitelj - jednostavno konfigurirati ga:) U primjeru onemogućiti neke jezike. No, zapravo sam bio samo na forum i vidim da su prijevodi vilica brzo, tako da ja ne preporučujem da uklonite sve prijevode u takvom slučaju. Vi ste pisanje o više uporabe procesora - to nije problem. Kao čeznuti kao te još uvijek imaju nešto slobodnog CPU resursa i odgovori su brzo to samo znači da koristite vaše resurse.
vBET mogu raditi u potpunosti bez vBSEO - koristite ga na ovaj način, tako da ga već znate. I vBET to je posao u potpunosti bez vBSEO - vbseo nema ništa zajedničko s prijevodima i podršku višejezične zajednice. Također vBulletin 4.x ima svoje SEO linkove podršku i vBET također podržava njezin prijevod.
vBET u potpunosti je testirana bez vBSEO i imamo puno klijenata koji koriste ovaj način - uključujući i vas. Na taj način možete sami sebi da je to radi. Ja stvarno ne razumijem izvor ovo pitanje ... Ako vam se nešto radi krivo na brodu - molimo samo to treba navesti u bug sekciji izvješćivanja.
Postotak indeksiranje dao za govornicu vBSEO i vBET je 0% - niti jedan od tih bi indeksiranje. I ne postoji bilo koji alat koji će učiniti indeksiranje za vas na vašem forumu. Indeksiranje se vrši Google pauka koji rade kao gosti na vaš forum.
Priče o uspjehu se daje našim korisnicima - jednostavno možete ih pitati o detaljima. Ali to je definitivno krivo odjeljak za ovo - ovdje vBET osoblje košnica podršku. Samo ih pitajte PM - možete vidjeti tko piše što priča. Dali smo neke primjere u priče o uspjehu, ali samo forum vlasnik može dati podatke o svojoj konfiguraciji, ako želi.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):