PDA

View Full Version: Lahendatud Unsuccess Story?

mario06
14-07-10, 04:27
Arvestades, et vBET hoiab server protsessori koormust üsna kõrge ja sealt 350k postitust ainult 2% niidid on indekseeritud erinevates keeltes on see tõesti seda väärt?

Sul on vBSEO paigaldatud nii see tuleb teha vBET teha see töö täielikult?

Kas | oli see mod peal katsetatud mitte vBSEO foorumi?

Kui suur on antud vBSEO ja vBET indekseerimise?

In edulugusid väga vähe informatsiooni givin teha asju natuke ebaselge minu jaoks.
vBSEO installed | seadeid muuta?
Serveri seaded?
vBET seadeid muuta?
vBSEO seadeid muuta?
vBulletin seadeid muuta?
Google PR?
jne?

mario06
16-07-10, 16:18
Daily up:)

Ramses
16-07-10, 19:49
Mul ei ole vbseo paigaldatud ja nii palju kui ma saan öelda, et ma vaevu näen üha külastajaid. Ok, võibolla mõned veel inglise, poola või muu keel külastajate kuid numbrid me räägime alates võibolla 500-1000 täiendavat külastajat kuus. Daily olla 30 täiendavate kontrollkäikude protsentides on suurenevaks 1%.
Nii et ma arvan, et parim efekt ainult siis, kui vbseo on paigaldatud.

pepito69
16-07-10, 20:31
Hi,
Ma ei kasuta VBSEO.
Hakkasin kasutama vbet 5. Käesoleva kuu. 10 päeva külastused on kasvanud. In%:

(15,79%)
külastused: 24,813
Enne: 21,429
Mul asi on rohkem kui 1000 täiendavat külastajat päevas on vähe aega.
Aga ma ei ole kogu mu web tõlgitud ainult foorumites. See toode (vbet) on hea (ok. .. suur ...) idee, kuid see ajab mind hulluks palju probleeme. Lühikese ajaga on lihtne öelda, et see ok, aga vaatame, mis juhtub mõne kuu ...

mario06
17-07-10, 18:29
Ma ei näe erinevust rohkem kasutajaid, kuna minu foorum on tõusnud stabiilselt viimastel aastatel ja minu adsense tulu on jäänud samaks, pealegi ma jälgida kõike tihedat koostööd google analytics, ma olen veendunud, et vBSEO koos url rewrites on tuleb näha ka märkimisväärseid tulemusi, palun, et ma ise vBSEO kuid paigaldamata, sest see lisab rohkem stressi server ja kuna ma olen olnud up aastaid ma kindlasti ei saa lisada url rewrites nii et siinkohal ma arvan, et kasutu

Reaalne lahendus edu on kvaliteetse sisu ja kõrge PR lingid see on minu isiklik arvamus, KUID ma ei soovita vBET lihtsalt oma tõlke funktsioon, mis on väärtuslik

pepito69
17-07-10, 18:41
Reaalne lahendus edu on kvaliteetse sisu ja kõrge PR

See on kõige olulisem muidugi.

mario06
18-07-10, 10:45
Hi,
Ma ei kasuta VBSEO.
Hakkasin kasutama vbet 5. Käesoleva kuu. 10 päeva külastused on kasvanud. In%:

(15,79%)
külastused: 24,813
Enne: 21,429
Mul asi on rohkem kui 1000 täiendavat külastajat päevas on vähe aega.
Aga ma ei ole kogu mu web tõlgitud ainult foorumites. See toode (vbet) on hea (ok. .. suur ...) idee, kuid see ajab mind hulluks palju probleeme. Lühikese ajaga on lihtne öelda, et see ok, aga vaatame, mis juhtub mõne kuu ...

Kuna teie foorum on uus see võib olla kokkusattumus või hoopis minu foorum on suurem nii et see võtab kauem aega niikuinii aeg näitab. Aga teades, seadistuse ja tweaks et edulugusid ei haiget kas.

Best Regards

mario06
18-07-10, 10:51
Mul ei ole vbseo paigaldatud ja nii palju kui ma saan öelda, et ma vaevu näen üha külastajaid. Ok, võibolla mõned veel inglise, poola või muu keel külastajate kuid numbrid me räägime alates võibolla 500-1000 täiendavat külastajat kuus. Daily olla 30 täiendavate kontrollkäikude protsentides on suurenevaks 1%.
Nii et ma arvan, et parim efekt ainult siis, kui vbseo on paigaldatud.

Aga nagu ma ütlesin eespool, see lisab täiendavaid päringuid ja ilma url rewrites see ei oleks tõhus nagu url rewrites ja me kõik, et keskmine / suur foorumis ei soovitata nii et ma olen tabanud ummiktee ning eelistavad mitte paigaldamist.

vBET
20-07-10, 20:24
Arvestades, et vBET hoiab server protsessori koormust üsna kõrge ja sealt 350k postitust ainult 2% niidid on indekseeritud erinevates keeltes on see tõesti seda väärt?

Sul on vBSEO paigaldatud nii see tuleb teha vBET teha see töö täielikult?

Kas | oli see mod peal katsetatud mitte vBSEO foorumi?

Kui suur on antud vBSEO ja vBET indekseerimise?

In edulugusid väga vähe informatsiooni givin teha asju natuke ebaselge minu jaoks.
vBSEO installed | seadeid muuta?
Serveri seaded?
vBET seadeid muuta?
vBSEO seadeid muuta?
vBulletin seadeid muuta?
Google PR?
jne?

Pange tähele, et vBET ei tee midagi normaalset lehed - kui teie CPU koormus kasvab üles see tähendab, et teie tõlgitud lehekülgi külastanud - nii saad edu võttes täiendavat liiklust tõlkelehekülge. New liiklus alati rohkem ressursse oma serverisse ükskõik kas teil on seda vBET või muul viisil.

Samuti palun, et vBET on hästi konfigureeritav ant saate lihtsalt vähendada oma CPU koormus - lihtsalt vaadake tulemuslikkuse vihjed: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Meie kliendid kasutavad vBET tõeliselt suur foorumeid ilma jõudlus, kui teil seda on, siis on see teie enda taotlusel. Sa pead lihtsalt eemaldada, kasutades meie tulemuslikkuse näpunäiteid.
Nüüd tänu vBET teil on 52 korda rohkem sisu - see ei ole võimalik teha võluväel. See vajab veidi rohkem ressursse - kui te ei oska seda oma server - lihtsalt seadistada:) In näiteks keelata mõned keeled. Aga tõesti ma lihtsalt olin oma foorum ja ma näen, et tõlked on forking kiire, nii et ma ei soovita eemaldada tõlgetega sel juhul. Te kirjalikult rohkem CPU - see pole probleem. Niikaua kui sul on veel mõned vabad CPU ressursse ja vastused on kiiresti see tähendab lihtsalt, et te kasutate oma ressursse.

vBET saab tööd täiesti ilma vBSEO - sa kasutad seda nii, et sa juba tead seda. Ja vBET see töö täielikult ilma vBSEO - vbseo on midagi ühist tõlked ja toetades mitmekeelne kogukonda. Samuti vBulletin 4.x on oma SEO lingid toetada ja vBET toetab ka selle tõlget.

vBET on täielikult testida ilma vBSEO ja meil on palju kliente, kes kasutavad seda nii - ka teile. Nii saab se ise, et see töötab. Ma tõesti ei mõista allikas see küsimus ... Kui leiate midagi töötab valesti oma board - palun lihtsalt tähele seda veateatevahendit osa.

Protsent indekseerimine antud putka vBSEO ja vBET on 0% - ükski neist teha indekseerimist. Ja ei ole ühtegi tööriista, mis teeb indekseerimise teile oma foorum. Indekseerimine on tehtud Google robotid, mis töötavad külalised oma foorum.

Edulood on antud meie kasutajatele - saad lihtsalt paluda neil umbes üksikasju. Aga see on lõplikult vale osa selle - siin vBET personal nõgestõbi toetust. Lihtsalt küsi neid PM - näed kes kirjutab mis lugu. Andsime mõned näited õnnestumistest, aga ainult foorum omanik võib anda teile üksikasjalikku teavet selle konfiguratsioon, kui ta tahab.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1