View Full Version: Zgjidhet Story Unsuccess?
Duke pasur parasysh se vBET mban ngarkesën CPU server mjaft të lartë dhe nga postimet 350k vetëm 2% e temat janë të indeksuara në gjuhë të ndryshme është me të vërtetë ia vlen?
Ju keni instaluar vBulletin kështu është kjo një domosdoshmëri për të bërë vBET të bëjë punën e saj të plotë?
A | ishte kjo mod testuar në një bord jo Muslimanët?
Çfarë përqindje është dhënë për Muslimanët dhe të vBET për indeksimin?
Në tregimet e suksesit shumë pak informacion është givin bërë gjëra pak e paqartë për mua.
Muslimanët instaluar | settings?
Settings Server?
vBET settings?
Muslimanët settings?
vBulletin settings?
Google PR?
etj?
Unë nuk kam Muslimanët instaluar dhe aq sa unë mund të them unë mezi mund të shohin një rritje të vizitorëve. Ok, ndoshta disa më shumë vizitorë anglisht, polonisht apo të tjera të gjuhës, por në numër të flasim ndoshta 500-1000 nga vizitorët shtesë në një muaj. Daily ndoshta 30 vizita shtesë, në përqindje kjo është një rritje prej 1%.
Kështu që unë mendoj se efekt më të mirë do të ndodhë vetëm në qoftë se Muslimanët është i instaluar.
Hi,
Unë nuk jam duke përdorur Muslimanët.
Fillova për të përdorur vbet 5 të këtij muaji. Në 10 ditët e vizitave janë në rritje. Në%:
(15,79%)
vizita: 24,813
Para: 21,429
Unë gjë unë do të ketë më shumë se 1000 vizitorë në ditë të tjera në kohë disa.
Por unë nuk kam të gjitha web mia përkthyer, vetëm forume. Ky produkt (vbet) është një e mirë (ok. .. e madhe ...) ide, por ajo drejton mua çmendur me shumë probleme. Në kohë të shkurtër është e lehtë të them se është ok, por le të shohim se çfarë ndodh në disa muaj ...
Unë nuk mund të shihni një ndryshim në më shumë përdorues që nga forumin tim ka qenë në rritje në mënyrë të vazhdueshme në vitet e fundit dhe të ardhurat e mia Adsense ka mbetur e njëjtë për më tepër unë jam i monitorimit gjithçka ngushtë me google analytics, unë jam i bindur se Muslimanët me url rewrites është një domosdoshmëri për të parë disa rezultate të rëndësishme, ju lutem vini re se unë vetë Muslimanët, por uninstalled atë, sepse ajo shton më shumë stres në server dhe që unë kam qenë për shumë vite unë me siguri nuk mund të shtoni url rewrites kështu në këtë pikë unë mendoj se është e i kotë
Zgjidhje reale për sukses është përmbajtje me cilësi të lartë dhe PR backlinks ky është mendimi im personal, por unë do të rekomandojë vBET thjesht për funksion të saj përkthimin e cila është një aset të çmuar
Zgjidhje reale për sukses është e cilësisë dhe përmbajtjes së PR të lartë
Kjo është më e rëndësishme natyrisht.
Hi,
Unë nuk jam duke përdorur Muslimanët.
Fillova për të përdorur vbet 5 të këtij muaji. Në 10 ditët e vizitave janë në rritje. Në%:
(15,79%)
vizita: 24,813
Para: 21,429
Unë gjë unë do të ketë më shumë se 1000 vizitorë në ditë të tjera në kohë disa.
Por unë nuk kam të gjitha web mia përkthyer, vetëm forume. Ky produkt (vbet) është një e mirë (ok. .. e madhe ...) ide, por ajo drejton mua çmendur me shumë probleme. Në kohë të shkurtër është e lehtë të them se është ok, por le të shohim se çfarë ndodh në disa muaj ...
Që forum juaj është e re kjo mund të jetë një rastësi apo ndoshta forumi im është më i madh kështu që zgjat më shumë gjithsesi koha do ta tregojë. Por duke e ditur struktura dhe tweaks e tregimet e suksesit do të dëmtojë ose.
Best Regards
Unë nuk kam Muslimanët instaluar dhe aq sa unë mund të them unë mezi mund të shohin një rritje të vizitorëve. Ok, ndoshta disa më shumë vizitorë anglisht, polonisht apo të tjera të gjuhës, por në numër të flasim ndoshta 500-1000 nga vizitorët shtesë në një muaj. Daily ndoshta 30 vizita shtesë, në përqindje kjo është një rritje prej 1%.
Kështu që unë mendoj se efekt më të mirë do të ndodhë vetëm në qoftë se Muslimanët është i instaluar.
Por si thashë më lart, ai ka shtuar pyetje shtesë dhe pa url rewrites nuk do të jetë efektiv si me url rewrites dhe ne të gjithë se në një forum të mesme / të mëdha nuk është e rekomanduar në mënyrë që unë kam goditur një fund të vdekur dhe të preferoni në të nuk e instalimit të tij.
Duke pasur parasysh se vBET mban ngarkesën CPU server mjaft të lartë dhe nga postimet 350k vetëm 2% e temat janë të indeksuara në gjuhë të ndryshme është me të vërtetë ia vlen?
Ju keni instaluar vBulletin kështu është kjo një domosdoshmëri për të bërë vBET të bëjë punën e saj të plotë?
A | ishte kjo mod testuar në një bord jo Muslimanët?
Çfarë përqindje është dhënë për Muslimanët dhe të vBET për indeksimin?
Në tregimet e suksesit shumë pak informacion është givin bërë gjëra pak e paqartë për mua.
Muslimanët instaluar | settings?
Settings Server?
vBET settings?
Muslimanët settings?
vBulletin settings?
Google PR?
etj?
Ju lutemi vini re se vBET nuk bën asgjë për faqet normale - nëse CPU load juaj rritet kjo do të thotë se faqet tuaja përkthyer vizitohen - kështu që ju merrni sukses duke e trafikut shtesë për faqet e përkthyer. Të reja të trafikut gjithmonë do të marrë më shumë burime nga serveri juaj nuk ka rëndësi a keni atë nga vBET apo ndonjë mënyrë tjetër.
Gjithashtu ju lutem vini re se vBET është configurable shumë Ant ju thjesht mund të ulet ngarkesës tuaj CPU - vetëm për të parë ecurinë e lë të kuptohet se: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Klientët tanë përdorin vBET me të vërtetë të madhe forumet pa ndonjë çështje të performancës, në qoftë se ju keni atë, atëherë ju keni atë në kërkesën tuaj. Ju keni mënyrë e thjeshtë për të hequr atë duke përdorur lë të kuptohet se tonë të performancës.
Tani në sajë të vBET ju kanë përmbajtje 52 herë më shumë - nuk mund të bëhet magjike. Ajo ka nevojë për disa më shumë burime - në qoftë se ju nuk mund të trajtojë atë në serverin tuaj - thjesht konfiguroni atë:) Në shembullin disable disa gjuhë. Por me të vërtetë unë vetëm ishte në forum dhe shoh se përkthimet janë forking të shpejtë, kështu që unë nuk do të rekomandojë për të hequr çdo përkthime në rast të tillë. Ju shkruani në lidhje me përdorimin CPU më shumë - kjo nuk është një çështje. Për sa kohë që ju ende keni disa burime të lirë CPU dhe përgjigjet janë të shpejtë ai thjesht do të thotë se ju jeni duke përdorur burimet tuaja.
vBET mund të punojnë krejtësisht pa vBulletin - ju jeni duke përdorur në këtë mënyrë kështu që ju tashmë e dini këtë. Dhe vBET bën punën e saj plotësisht pa vBulletin - Muslimanët nuk ka asgjë të përbashkët me përkthime dhe mbështetjen e komunitetit shumëgjuhësh. Gjithashtu vBulletin 4.x ka vet SEO mbështetje të lidhjeve dhe vBET gjithashtu mbështet përkthimin e saj.
vBET është testuar plotësisht pa Muslimanët dhe ne kemi shumë të klientëve të cilat janë duke e përdorur atë në këtë mënyrë - duke përfshirë edhe ju. Kështu që ju mund se veten se ajo është duke punuar. Unë me të vërtetë nuk e kuptojnë burimin e kësaj pyetje ... Nëse ju gjeni diçka të gabuar të punës në bordin tuaj - ju lutem vetëm shënim atë në pjesën e raportimit bug.
Përqindja në indeksimin e dhënë për kabinë Muslimanët dhe vBET është 0% - asnjë prej atyre indeksimit të bëjë. Dhe nuk ka asnjë mjet i cili do të bëjë indeksimin për ju në forum tuaj. Indexing është bërë nga merimangat Google cilat janë duke punuar si të ftuar në forum tuaj.
Tregimet e suksesit janë dhënë nga përdoruesit tanë - ju thjesht mund të pyesni ata për detaje. Por kjo është pjesë përfundimisht gabuar për këtë - këtu vBET koshere personelit ndihmës. Vetëm pyetni ata duke PM - ju shihni që shkruan e cila histori. Ne i patëm dhënë disa shembuj në histori suksesi, por vetëm pronari forum mund të ju jap detaje në lidhje me konfigurimin e tij nëse ai dëshiron.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):