Перегляд повної версії: vBET 4.22 і vBSEO 3.5.1 не сумісні?
Привіт
З vBSEO оновлений до 3.5.1, вони внесли зміни в обробці блоги повну підтримку канонічного URL-адреси та інші зміни.
Це означає, що деякі файли були змінені, і файл правки не працюють як зазначено у файлі Readme.
Коли буде оновлення vBET beeing повністю сумісна з vBSEO 3.5.1 так що я можу його встановити?
Будь ласка, поради
StarBuG
Дякуємо за увагу. Ми будемо перевіряти і оновлювати її інтеграції інструкції:) Ми поки не знаємо, як багато змін vBSEO зроблено у згаданій області, тому важко дати рішення дати. Ми будемо працювати над нею після вихідних:)
kamilkurczak
29-06-10, 11:41
привіт,
У нас багато роботи з новою версією vBET. Завтра я постараюся закінчити тестування.
Дякуємо за ваше терпіння:)
kamilkurczak
30-06-10, 20:36
vBET сумісний з vBSEO 3.5.1. Я випробував його на тест форумі.
Чи можете ви то, будь ласка, поновіть оновлення / інтеграції інструкції, так що ми можемо встановити vBSEO 3.5.1
Пошуку і заміни файлів зміни в керівництві, а не для vBSEO 3.5.1
Хм
Я пам'ятаю час, коли підтримка тут був швидше.
Вибачте - у вихідні дні на речі, які не можуть чекати терміново іноді трохи більше.
Я знаю, що ви почали нитка більше, що тиждень тому, але, як я бачу, Каміль підтвердив це працює. Якщо він щось упустити, то, будь ласка, які саме точки частиною readme.html не підходить для vBSEO 3.5.1 - це допоможе нам, щоб допомогти вам швидше:)
Добре я пропустив, що він оновлені інструкції під час цього запиту.
Примітка про те, що тут би добре, хоча;)
kamilkurczak
05-07-10, 17:33
Я перевірив його ще раз.
Всі інструкції, що стосуються інтеграції vBSEO-351 знаходяться в актуальному стані.
Ви повинні відредагувати два файли: functions_vbseo_createurl.php і functions_vbseo_url.php.
Всі функції, які потрібно змінити в цих файлах.
vBSEO-351 має ті ж параметри, як ті, які описані в readme.html
:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):