КПК

Перегляд повної версії: vBET 4.22 і vBSEO 3.5.1 не сумісні?

StarBuG
25-06-10, 11:05
Привіт

З vBSEO оновлений до 3.5.1, вони внесли зміни в обробці блоги повну підтримку канонічного URL-адреси та інші зміни.

Це означає, що деякі файли були змінені, і файл правки не працюють як зазначено у файлі Readme.

Коли буде оновлення vBET beeing повністю сумісна з vBSEO 3.5.1 так що я можу його встановити?

Будь ласка, поради

StarBuG

vBET
26-06-10, 23:49
Дякуємо за увагу. Ми будемо перевіряти і оновлювати її інтеграції інструкції:) Ми поки не знаємо, як багато змін vBSEO зроблено у згаданій області, тому важко дати рішення дати. Ми будемо працювати над нею після вихідних:)

StarBuG
29-06-10, 09:05
Як прогрес?

kamilkurczak
29-06-10, 11:41
привіт,

У нас багато роботи з новою версією vBET. Завтра я постараюся закінчити тестування.

Дякуємо за ваше терпіння:)

kamilkurczak
30-06-10, 20:36
vBET сумісний з vBSEO 3.5.1. Я випробував його на тест форумі.

StarBuG
03-07-10, 10:28
Чи можете ви то, будь ласка, поновіть оновлення / інтеграції інструкції, так що ми можемо встановити vBSEO 3.5.1

Пошуку і заміни файлів зміни в керівництві, а не для vBSEO 3.5.1

StarBuG
04-07-10, 10:43
Хм

Я пам'ятаю час, коли підтримка тут був швидше.

vBET
04-07-10, 23:05
Вибачте - у вихідні дні на речі, які не можуть чекати терміново іноді трохи більше.

Я знаю, що ви почали нитка більше, що тиждень тому, але, як я бачу, Каміль підтвердив це працює. Якщо він щось упустити, то, будь ласка, які саме точки частиною readme.html не підходить для vBSEO 3.5.1 - це допоможе нам, щоб допомогти вам швидше:)

StarBuG
05-07-10, 09:57
Добре я пропустив, що він оновлені інструкції під час цього запиту.

Примітка про те, що тут би добре, хоча;)

kamilkurczak
05-07-10, 17:33
Я перевірив його ще раз.
Всі інструкції, що стосуються інтеграції vBSEO-351 знаходяться в актуальному стані.

Ви повинні відредагувати два файли: functions_vbseo_createurl.php і functions_vbseo_url.php.

Всі функції, які потрібно змінити в цих файлах.

vBSEO-351 має ті ж параметри, як ті, які описані в readme.html

:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations