PDA

View Full Version: vBET 4.22 ja vBSEO 3.5.1 ei sobi?

StarBuG
25-06-10, 11:05
Tere

Kuna vBSEO uuendatud 3.5.1 need muudatused sisse käitlemise blogid täielikult toetades kanooniline id ja muud muutused.

See tähendab, et mõned failid on muutunud ja faili parandused ei tööta nimetatud readme faili.

Millal võetakse värskendada vBET beeing täielikult kooskõlas vBSEO 3.5.1, et ma saaksin seda installida?

Palun nõu

StarBuG

vBET
26-06-10, 23:49
Täname teadmiseks. Me kontrollime ja uuendada integratsiooni juhised:) Me ei tea veel, kui palju muutusi vBSEO tehtud nimetatud piirkonnas, mistõttu on raske anda lahendus kuupäeva. Me tegeleme sellega pärast nädalavahetus:)

StarBuG
29-06-10, 09:05
Kuidas on edu?

kamilkurczak
29-06-10, 11:41
tere,

Meil on palju tööd uus versioon vBET. Homme püüan lõpetada katsetamiseks ta.

Täname teid kannatlikkuse eest:)

kamilkurczak
30-06-10, 20:36
vBET on kooskõlas vBSEO 3.5.1. I testitud seda katsetada foorum.

StarBuG
03-07-10, 10:28
Kas sa siis uuendage upgrade / integratsioon juhiseid, et saaksime install vBSEO 3.5.1

Otsida ja asendada faili muudatusi juhendis ei ole ette nähtud vBSEO 3.5.1

StarBuG
04-07-10, 10:43
Hmm

Mäletan ajast, mil abi oli seejuures kiirem.

vBET
04-07-10, 23:05
Vabandust - nädalavahetustel asju, mis ei ole kiireloomulised võib oodata mõnikord natuke rohkem.

Ma tean, et sa hakkasid thread rohkem kui nädal tagasi, aga nagu ma näen, Kamil kinnitas ta töötab. Kui ta miss midagi, siis palun punkti täpselt, milline osa ReadMe.html ei ole õige vBSEO 3.5.1 - see aitab meil aidata teil kiiremini:)

StarBuG
05-07-10, 09:57
Ok ma igatsesin, et ta uuendas juhendeid seda taotlust.

Teade, et siin oleks olnud kena küll;)

kamilkurczak
05-07-10, 17:33
Ma kontrollisin seda uuesti.
Kõik juhised integratsiooni vBSEO-351 on ajakohased.

Tuleb muuta kahte faili: functions_vbseo_createurl.php ja functions_vbseo_url.php.

Kõiki funktsioone, mida vaja muuta on neid faile.

vBSEO-351 on sama võimalusi nagu need, mis on kirjeldatud ReadMe.html

:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1