КПК

Перегляд повної версії: Вирішений langtitle=sk]F.. помилка?

mario06
17-06-10, 18:59
Я отримую це в останні теми на vbadvanced

langtitle = SK] F..

будь-які виправлення?

mario06
17-06-10, 19:00
Я не писав все, що в попередньому пості, думаю, що є проблема на цьому форумі

я написав цю

langtitle = SK] F..

vBET
18-06-10, 10:24
Привіт:) Існує ніяких проблем на форумі - ви просто поставити невірний BBCode langtitle - без його закриття. Так що - сміття, сміття. Я просто редагувати ваші повідомлення, щоб переконатися, що Є немає зламаною BBCodes:)

Про питання, що vBET версію ви використовуєте? Остання версія має автоматично вирішити це питання. Будь ласка, дайте URL для точного сторінку, де ми можемо бачити його.

mario06
22-06-10, 00:29
воно показує, як, що тільки в останні vbadvanced переведені теми

vBET
22-06-10, 17:30
Ви не відповіли на питання:) Будь ласка, підтвердіть, які vBET версію ви використовуєте. Також перевірте (або попросіть vbadvanced команди) не використовує vbadvanced global_complete гачок під час генерації сторінки. Він необхідний для vBET автоматично вирішити її (до vBET 3.3.3).

mario06
22-06-10, 19:36
3.3.4
Я не встановлював, що спеціальний плагін, який ви зробили, є я, припускають, щоб?

vBET
22-06-10, 23:13
Спеціальний призначений тільки для VBA Dynamics. Інші не потрібно. Чи можете ви переконаєтеся, що цей плагін, який ви використовуєте використовує global_complete гачок? Чи ці сторінки переводяться? Будь ласка, дайте мені URL на сторінку, де я можу побачити вашу проблему.

vBET
05-07-10, 07:51
Будь ласка, підтвердіть це така ж проблема, як ви вже описано тут:

Якщо так, то ми закриємо це одне і продовжити там, тому що немає більше обговорень.

vBET
07-08-10, 11:57
Немає підтвердження - якщо припустити, що це те ж саме питання і закриття цього. У випадку, якщо це не так, будь ласка, напишіть тут, і він буде знову відкритий.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1