مشاهده نسخه کامل : حل langtitle=sk& #93 ;اف ' کرم؟
من این مهم را در مبحث اخیر در پرشین
langtitle = SK] F..
رفع؟
من که در پست قبلی نوشتن نیست ، فکر می کنم مشکل در این انجمن وجود دارد
من نوشت : این
langtitle = SK] F..
سلام :) هیچ مشکلی در فروم وجود دارد -- شما فقط با قرار دادن کدهای BB langtitle اشتباه -- بدون بستن آن است. SO -- زباله در ، زباله. من فقط ویرایش پیام خود را به مطمئن باشید که هیچ bbcodes شکسته وجود دارد :)
درباره این موضوع چه فعال تصدی نسخه شما با استفاده از؟ آخرین نسخه از برنامه به طور خودکار می کنند باید آگاه باشند که مسئله را حل کند. لطفا آدرس دقیق صفحه که در آن ما می توانیم آن را ببینید.
آن را می خواهم که تنها در پرشین اخیر مبحث ترجمه را نشان می دهد
شما برای سوال پاسخ دهد :) لطفا تأیید کنید که فعال تصدی نسخه شما با استفاده از. لطفا بررسی کنید (یا از پرشین تیم) پرشین از قلاب global_complete استفاده می کند در طول زمان ایجاد صفحه است. برای فعال تصدی مورد نیاز به طور خودکار آن را حل کند (تا زمان فعال تصدی 3.3.3).
3.3.4
من که پلاگین ویژه ای که شما ساخته شده را نصب کنید ، من فرض کنید؟
یکی از ویژه فقط برای دینامیک VBA. دیگران آن را نیاز ندارد. آیا می توانید لطفا اطمینان حاصل کنید که این پلاگین که شما با استفاده از با استفاده از قلاب global_complete؟ کسانی که صفحات ترجمه شده؟ لطفا مرا URL را به صفحه جایی که من می توانید موضوع خود را ببینید.
لطفا تایید می کند آن است که همان شماره که شما در حال حاضر در اینجا شرح داده :
اگر بله ، پس ما این یکی و بسته ادامه وجود دارد ، چرا که بحث طولانی وجود دارد.
بدون تایید -- فرض آن است که همان شماره و بسته شدن این یکی. در صورتی که اگر آن نمی باشد ، لطفا بنویسید و از آن خواهد شد بازگشایی.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):