PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta langtitle = sk] F.. re?

mario06
17-06-10, 18:59
Gaunu šį naujausių temų vbadvanced

langtitle = sk] F..

bet nustato?

mario06
17-06-10, 19:00
Aš ne rašyti, kad ankstesnį postą, manau, kad problema šiame forume

Parašiau šį

langtitle = sk] F..

vBET
18-06-10, 10:24
Hi:) Nėra jokių problemų forume, - jūs tiesiog neteisinga langtitle bbcode - neuždarius. Taigi - šiukšlių, šiukšlių iš. Aš tiesiog redaguoti savo žinutes būti tikri, kad nėra skaldytų BBCodes:)

Apie klausimą, kas vBET versiją jūs naudojate? Paskutinis versija turėtų automatiškai išspręsti šią problemą. Prašome URL tiksliai puslapį, kur mes galime matyti.

mario06
22-06-10, 00:29
tai rodo, kad kaip tik vbadvanced neseniai išverstas temas

vBET
22-06-10, 17:30
Čia nėra atsakymo į klausimą:) Prašome patvirtinti, vBET versiją jūs naudojate. Taip pat prašome patikrinkite (arba paprašyti vbadvanced komanda), ir ji vbadvanced naudoja global_complete kablys per puslapį kartos. Tai vBET automatiškai ją išspręsti (iki vBET 3.3.3).

mario06
22-06-10, 19:36
3.3.4
Aš ne įdiegti, kad specialų įjungti, kad jums padarė, aš manyti, kad?

vBET
22-06-10, 23:13
Ypatinga tik VBA dinamika. Kiti nereikia. Galite prašome įsitikinkite, kad šis įjungti, kurias jūs naudojate, naudojant global_complete kablys? Ar šių puslapių, yra perskaičiuojami? Prašome suteikti man URL į puslapį, kur galiu pamatyti savo problemą.

vBET
05-07-10, 07:51
Prašome patvirtinti, tai yra tas pats klausimas, kaip jūs jau aprašyta čia:

Jei taip, tada mes uždaryti šį vieną ir toliau ten, nes ten yra ilgesnis diskusijų.

vBET
07-08-10, 11:57
Nr patvirtinimo - manydamas, kad tuo pačiu klausimu ir uždarymo šį vieną. Tuo atveju, jei ji nėra, prašome rašyti čia ir jis bus atidarytas.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1