Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta langtitle = sk] F.. re?
Gaunu šį naujausių temų vbadvanced
langtitle = sk] F..
bet nustato?
Aš ne rašyti, kad ankstesnį postą, manau, kad problema šiame forume
Parašiau šį
langtitle = sk] F..
Hi:) Nėra jokių problemų forume, - jūs tiesiog neteisinga langtitle bbcode - neuždarius. Taigi - šiukšlių, šiukšlių iš. Aš tiesiog redaguoti savo žinutes būti tikri, kad nėra skaldytų BBCodes:)
Apie klausimą, kas vBET versiją jūs naudojate? Paskutinis versija turėtų automatiškai išspręsti šią problemą. Prašome URL tiksliai puslapį, kur mes galime matyti.
tai rodo, kad kaip tik vbadvanced neseniai išverstas temas
Čia nėra atsakymo į klausimą:) Prašome patvirtinti, vBET versiją jūs naudojate. Taip pat prašome patikrinkite (arba paprašyti vbadvanced komanda), ir ji vbadvanced naudoja global_complete kablys per puslapį kartos. Tai vBET automatiškai ją išspręsti (iki vBET 3.3.3).
3.3.4
Aš ne įdiegti, kad specialų įjungti, kad jums padarė, aš manyti, kad?
Ypatinga tik VBA dinamika. Kiti nereikia. Galite prašome įsitikinkite, kad šis įjungti, kurias jūs naudojate, naudojant global_complete kablys? Ar šių puslapių, yra perskaičiuojami? Prašome suteikti man URL į puslapį, kur galiu pamatyti savo problemą.
Prašome patvirtinti, tai yra tas pats klausimas, kaip jūs jau aprašyta čia:
Jei taip, tada mes uždaryti šį vieną ir toliau ten, nes ten yra ilgesnis diskusijų.
Nr patvirtinimo - manydamas, kad tuo pačiu klausimu ir uždarymo šį vieną. Tuo atveju, jei ji nėra, prašome rašyti čia ir jis bus atidarytas.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):