PDA

View Full Version: Lahendatud langtitle = sk] F.. viga?

mario06
17-06-10, 18:59
Ma saan seda viimaste teemade vbadvanced

langtitle = sk] F..

tahes paranduste?

mario06
17-06-10, 19:00
Ma ei kirjuta kõik, et eelmises post, arvan, et probleem selles foorumis

ma kirjutasin selle

langtitle = sk] F..

vBET
18-06-10, 10:24
Hi:) Pole probleemi foorum - just pandud vale langtitle bbcode - ilma sulgemist. Seega - prügi, prügi välja. Ma lihtsalt toimetanud oma sõnumeid, et olla kindel, et ei ole katki BBKoode:)

Umbes teema, mida vBET versiooni sa kasutad? Viimati versioon peaks automaatselt lahendada seda küsimust. Palun andke URL täpne lehekülg kus me seda ei näe.

mario06
22-06-10, 00:29
see näitab nagu et ainult vbadvanced viimastel tõlgitud teemasid

vBET
22-06-10, 17:30
Sa ei vastanud jaoks küsimuse:) Palun kinnitage, mis vBET versiooni sa kasutad. Samuti palun kontrollida (või paluda vbadvanced meeskond) ei vbadvanced kasutab global_complete konks ajal leht põlvkonna. Seda on vaja vBET automaatselt seda lahendada (kuni vBET 3.3.3).

mario06
22-06-10, 19:36
3.3.4
Ma ei saa installida, et erilist plugin, mis sa tegid, ma arvan, et?

vBET
22-06-10, 23:13
Eriline on ainult VBA Dynamics. Teised ei vaja. Kas te palun veenduge, et see plugin, mis te kasutate kasutab global_complete konks? Kas need lehed tõlkida? Palun andke mulle URL lehele, kus ma näen oma küsimus.

vBET
05-07-10, 07:51
Palun kinnita, see on sama teema nagu te juba kirjeldatud siin:

Kui jah, siis sulgeb see üks ja jätkata seal, sest seal on pikem arutelu.

vBET
07-08-10, 11:57
Ei kinnitanud, - eeldusel, et see on sama teema sulgeda ja selle ühe. Juhul kui see ei ole, palun kirjutage siia ja siis uuesti avada.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations