Перегляд повної версії: скільки потрібно налаштувати на моєму сайті
привіт,
скільки потрібно налаштувати на моєму сайті, будь ласка??
Я не розумію питання. Ви питаєте, скільки конфігурації будуть необхідні, щоб зробити vBET 3.0.0 працювати на вашому сайті? :)
Я не розумію питання. Ви питаєте, скільки конфігурації будуть необхідні, щоб зробити vBET 3.0.0 працювати на вашому сайті? :)
Я думаю, що він має на увазі, скільки встановити його на своєму форумі.
З того, що я бачив цієї програми мені дуже подобається.
Yahoraenespanol
27-10-09, 23:30
Мене цікавить ціна і функціональність. Він виглядає просто фантастично!
Мене цікавить ціна і функціональність. Він виглядає просто фантастично!
Повний опис функціональності ви знайдете тут:
І тут ви знайдете найближчих планах: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/5-planned-vbet-next-releases.html
Ціна ще не встановлена, але ми плануємо зробити спеціальну пропозицію - знижка 50% у перший місяць продажів:) (або тиждень - також не встановив ще немає)
Scalemotorcars
05-11-09, 17:11
Яка інформація вам необхідно встановити на своєму сайті?
IE бази даних, увійдіть в систему, ідентифікатор користувача, Admin ID і так далі.
Чи може це бути встановлений з Модератор доступ?
Чи можете ви встановити прапори в спеціальному місці на моїй власний стиль заміні існуючих?
Чи потрібно мені мої переклади встановлений VB, або я можу канаву тих, як тільки це встановлено?
Чи має установка включає всі VBSeo зміни?
Дякуємо за реліз Im дуже цікаво, але хотілося б, щоб очистити ці першим. : D
Для установки необхідний доступ до панелі адміністратора і FTP. Будь ласка, наведіть цю розмову Приватне повідомлення надіслати ці дані.
Установка vBET 3.x вимагає також зміни у конфігурації vBSEO якщо хтось використовує його. Так що в цьому випадку доступ до панелі vBSEO також потрібно.
Дякуємо за хороший продукт
Це пристрій призначений тільки для форумів? Чи це справедливо і для різних місцях!?
Дякуємо продукт гарний продукт призначений тільки для форуму? Або можливо також використання для різних сайтів?!
У мене 2 різних сайтів перекладається Google. Цей мод не може бути використана, як це перекласти щось без VBulletin (технічно неможливий). Але ми можемо зробити спеціальні зміни для перекладу іншого сайту:) Якщо ви зацікавлені, будь ласка, надішліть мені ПП:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):