Zobacz pełną wersję: ile skonfigurować na mojej stronie
hi,
ile skonfigurować na mojej stronie proszę??
Nie rozumiem pytania. Pyta pan, ile konfiguracja będzie potrzebne do vBET 3.0.0 do pracy na swojej stronie? :)
Nie rozumiem pytania. Pyta pan, ile konfiguracja będzie potrzebne do vBET 3.0.0 do pracy na swojej stronie? :)
Myślę, że on oznacza, jak bardzo go zainstalować na swoim forum.
Z tego co widziałem tego programu bardzo lubię.
Yahoraenespanol
27-10-09, 23:30
Jestem zainteresowany ceny i funkcjonalności. Wygląda fantastycznie!
Jestem zainteresowany ceny i funkcjonalności. Wygląda fantastycznie!
Pełny opis funkcji znajdziesz tutaj:
A tutaj znajdziesz Najbliższe plany: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/5-planned-vbet-next-releases.html
Cena nie jest jeszcze ustalone, ale planujemy zrobić specjalną ofertę - 50% zniżki w pierwszym miesiącu sprzedaży:) (lub tygodni - również nie jeszcze ustalone)
Scalemotorcars
05-11-09, 17:11
Co zrobić informacji należy zainstalować na swojej stronie?
Baza IE, zaloguj się, ID użytkownika, Admin ID i tak dalej.
Można go zainstalować z Moderator dostęp?
Można zainstalować flag w specjalne miejsce w moim niestandardowego stylu zastąpienie istniejących?
Czy będę potrzebował mojej zainstalowany tłumaczenia VB, czy mogę rowie te raz jest zainstalowany?
Czy zainstalować obejmują wszystkie zmiany VBSeo?
Dzięki za uwolnienie Im bardzo zainteresowany, ale chciałbym, aby usunąć te w pierwszej kolejności. : D
Do instalacji jest potrzebny dostęp do Admin CP i FTP. Proszę przesunąć tę rozmowę do Prywatna Wiadomość wysłać te dane.
Instalacja vBET 3.x wymaga również zmian w konfiguracji vBSEO jeśli ktoś jest używany. Więc w tym przypadku dostęp do panelu vBSEO jest wymagane.
Dzięki za miłe produktu
Czy produkt jest przeznaczony tylko dla Forum? Albo jest ważny również dla różnych lokalizacji!?
Dziękuję produktu piękny produkt jest przeznaczony tylko dla Forum? Lub nadaje się również do różnych miejsc!?
Mam 2 różnych miejscach przetłumaczone przez Google. Mod ten nie może być używany jak to jest tłumaczyć coś bez vBulletin (technicznie nie jest możliwe). Ale jesteśmy w stanie przeprowadzić specjalne zmiany przełożenia innej strony:) Jeśli jesteś zainteresowany wyślij mi prywatną wiadomość:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):