مشاهده نسخه کامل : چقدر به پیکربندی بر روی سایت خودم تهیه کنم
سلام ،
چقدر به پیکربندی بر روی سایت خودم تهیه کنم لطفا؟؟
من سوال را نمی فهمم. آیا شما بپرسد چگونه پیکربندی بسیار مورد نیاز خواهند بود را فعال تصدی 3.0.0 به کار را در سایت خود؟ :)
من سوال را نمی فهمم. آیا شما بپرسد چگونه پیکربندی بسیار مورد نیاز خواهند بود را فعال تصدی 3.0.0 به کار را در سایت خود؟ :)
من فکر می کنم او به معنی تا چه حد برای آن را نصب کنید در فروم خود.
آنچه من از این نرم افزار دیده می شود من واقعا دوست دارم.
Yahoraenespanol
27-10-09, 23:30
من علاقه مند به قیمت و عملکرد. به نظر می رسد فوق العاده!
من علاقه مند به قیمت و عملکرد. به نظر می رسد فوق العاده!
شرح قابلیت های کامل شما در اینجا را پیدا خواهد کرد :
و در اینجا شما طرح نزدیکترین : http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/5-planned-vbet-next-releases.html
قیمت هنوز رتبهدهی نشده است تعیین می کنند ، اما ما در حال برنامه ریزی را پیشنهاد ویژه -- 50 ٪ تخفیف در ماه اول فروش :) (یا هفته گذشته -- نیز هنوز تنظیم نشده)
Scalemotorcars
05-11-09, 17:11
چه اطلاعات مورد نیاز شما را بر روی سایت خودم تهیه کنم نصب کنید؟
پایگاه داده IE ، ورود ، شناسه کاربر ، ID مدیر و غیره است.
می توانید آن را با دسترسی مدیر نصب شده؟
آیا می توانید نصب پرچم ها در محل ویژه ای در سبک های سفارشی من به جای آنهایی که موجود؟
آیا من نیاز به ترجمه من VB نصب شده ، و یا می توانم خندق آن به محض این که نصب شده است؟
آیا نصب شامل تمام تغییرات باشد؟
برای آزادی من بسیار علاقه مند است ، اما می خواهم برای روشن شدن این امکان تا اولین. : D
برای نصب نیاز به دسترسی به Admin CP و FTP است. لطفا حرکت این گفتگو به پیام شخصی به ارسال آن داده است.
نصب و راه اندازی فعال تصدی های 3.x نیاز به تغییر در پیکربندی می باشد اگر کسی با استفاده از آن را. بنابراین در این حالت دسترسی به پانل باشد نیز الزامی است.
با تشکر برای محصول خوب
محصول تنها برای انجمن در نظر گرفته شده؟ یا نیز معتبر برای مکان های مختلف!
با تشکر از شما به محصول محصول زیبا فقط برای انجمن در نظر گرفته شده؟ و یا مناسب نیز برای سایت های مختلف!
من 2 سایت های مختلف ترجمه شده توسط گوگل. از این وزارت دفاع را نمی توان استفاده می شود آن را به عنوان ترجمه به چیزی بدون اصلی (از لحاظ فنی نه امکان پذیر است). اما ما قادر به ایجاد تغییرات خاص سایت های دیگر برای ترجمه :) اگر شما علاقه مند هستند لطفا به من پیام خصوصی ارسال)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):