PDA

Επιστροφή στο Forum: πόσο να ρυθμίσετε στο χώρο του ξενοδοχείου μου

scott
20-10-09, 08:27
hi,
πόσο να ρυθμίσετε στο χώρο του ξενοδοχείου μου παρακαλώ?

vBET
22-10-09, 23:49
Δεν καταλαβαίνω ερώτηση. Ζητάτε πόση ρύθμιση θα χρειαστεί να κάνει vBET 3.0.0 να εργαστούν στην περιοχή σας; :)

WebMonkey
26-10-09, 21:54
Δεν καταλαβαίνω ερώτηση. Ζητάτε πόση ρύθμιση θα χρειαστεί να κάνει vBET 3.0.0 να εργαστούν στην περιοχή σας; :)

Νομίζω ότι εννοεί το πόσο να το εγκαταστήσετε στο φόρουμ του.

Από όσα έχω δει από το λογισμικό αυτό μου αρέσει.

Yahoraenespanol
27-10-09, 23:30
Ενδιαφέρομαι τιμή και τη λειτουργικότητα. Φαίνεται φανταστικό!

vBET
29-10-09, 00:52
Ενδιαφέρομαι τιμή και τη λειτουργικότητα. Φαίνεται φανταστικό!

Πλήρης περιγραφή της λειτουργικότητας που θα βρείτε εδώ:

Και εδώ θα βρείτε το πλησιέστερο σχέδια: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/5-planned-vbet-next-releases.html

Η τιμή δεν έχει ακόμη οριστεί, αλλά σχεδιάζουμε να κάνει ειδική προσφορά - 50% έκπτωση σε πρώτο μήνα της πώλησης:) (ή την εβδομάδα - και δεν έχει οριστεί ακόμη)

Scalemotorcars
05-11-09, 17:11
Τι πληροφορίες χρειάζεστε για να εγκαταστήσετε στον ιστότοπό μου;

IE Database, Log-in, αναγνωριστικό χρήστη, Διαχειριστή ταυτότητας και ούτω καθεξής.

Μπορεί να εγκατασταθεί με Συντονιστής πρόσβασης;

Μπορείτε να εγκαταστήσετε σημαίες στην ειδική θέση στο προσαρμοσμένο στυλ μου, την αντικατάσταση των υφιστάμενων;

Θα χρειαστώ εγκατασταθεί μεταφράσεις μου VB, ή μπορώ να ξεφορτωθώ αυτά όταν αυτό είναι εγκατεστημένο;

Η εγκατάσταση περιλαμβάνει όλες τις αλλαγές vBSEO;

Ευχαριστώ για την απελευθέρωση Im ενδιαφέρεται πολύ, αλλά θα ήθελα να καθαρίσετε αυτά τα επάνω πρώτα. : D

vBET
11-11-09, 16:45
Για την εγκατάσταση απαιτείται πρόσβαση στο Διαχειριστή CP και FTP. Παρακαλούμε να κινούνται αυτή τη συζήτηση να Προσωπικό μήνυμα να στείλει τα δεδομένα.

Εγκατάσταση vBET 3.x απαιτεί επίσης αλλαγές στη διαμόρφωση vBSEO αν κάποιος το χρησιμοποιεί. Έτσι σε αυτή την περίπτωση την πρόσβαση σε πάνελ vBSEO απαιτείται επίσης.

maxvb
13-11-09, 12:03
Ευχαριστώ για το ωραίο προϊόν
Προϊόν προορίζεται μόνο για Φόρουμ; Ή μήπως ισχύει και για διαφορετικές τοποθεσίες!;

vBET
13-11-09, 23:47
Σας ευχαριστούμε για το προϊόν όμορφο προϊόν προορίζεται μόνο για το Φόρουμ; Ή, επίσης, κατάλληλες για τα διάφορα sites!;

Έχω 2 διαφορετικές τοποθεσίες μεταφραστεί από το Google. Αυτό το mod δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έχει για να μεταφράσει κάτι, χωρίς να vBulletin (αυτό δεν είναι τεχνικά δυνατό). Αλλά είμαστε σε θέση να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές για να μεταφράσει άλλα site:) Αν ενδιαφέρεστε παρακαλώ στείλτε μου προσωπικό μήνυμα:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1