View Full Version: koliko konfigurirati na mojoj stranici
hi,
koliko konfigurirati na moje stranice molim?
Ne razumijem pitanje. Jeste li pitate koliko konfiguracija će biti potrebna kako bi vBET 3.0.0 za rad na Vašoj web lokaciji? :)
Ne razumijem pitanje. Jeste li pitate koliko konfiguracija će biti potrebna kako bi vBET 3.0.0 za rad na Vašoj web lokaciji? :)
Mislim da on misli koliko ga instalirati na njegov forum.
Iz onoga što sam vidio ovog softvera Volim.
Yahoraenespanol
27-10-09, 23:30
Zanima me cijena i funkcionalnost. Izgleda fantastično!
Zanima me cijena i funkcionalnost. Izgleda fantastično!
Puni opis funkcionalnosti koje ćete naći ovdje:
I ovdje ćete naći najbliži planove: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/5-planned-vbet-next-releases.html
Cijena još nije postavljena, ali mi planiramo napraviti posebnu ponudu - 50% popusta u prvom mjesecu prodaje:) (ili tjedan - također nije postavljen još)
Scalemotorcars
05-11-09, 17:11
Što info trebate instalirati na mom mjestu?
IE baze podataka, log-u, korisnički ID, ID Admin i tako dalje.
Može li se instalirati s Moderator pristup?
Mogu li instalirati zastave u posebno mjesto na mom prilagođeni stil zamjenu postojećih?
Hoće li trebam instalirati VB prijevode, ili se mogu jarak te kada se to instalira?
Da li instalirati uključuju sve VBSeo promjene?
Hvala za puštanje Im jako zainteresiran, ali bi htjeli jasno ovih gore na prvom mjestu. : D
Za instalaciju je potreban pristup Admin CP i FTP. Molim da premjestite ovaj razgovor na privatne poruke za slanje tih podataka.
Instalacija vBET 3.x zahtijeva i promjene u konfiguraciji vBSEO ako netko ga koristi. Tako je u ovom slučaju pristup vBSEO ploča je također potrebna.
Hvala za lijepo proizvod
Je li proizvod namijenjen samo za forume? Ili je također vrijedi i za različita mjesta!
Hvala na proizvod lijepe proizvod je namijenjen samo za forum? Ili pogodan i za različite web stranice!
Imam 2 različita mjesta preveden od Google. Ovaj mod se ne može koristiti kao što je to prevesti nešto bez vBulletin (tehnički nije moguće). No, u mogućnosti smo napraviti posebne promjene za prevođenje druge stranice:) Ako ste zainteresirani molimo vas pošaljite mene privatnu poruku:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):