КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Як відключити переклад URL-адрес

Snake
23-02-10, 22:14
Привіт Я хочу, щоб мій англійський URL-адрес, як vbet 2,0

Як відключити переклад URL-и?

Snake
24-02-10, 02:28
Мені дійсно потрібно відключити ці, я був працює цей мод довгий час і не хочете, щоб індекс 1mil URL, знову ж таки, це займе місяці і місяці. Я волів би зберегти старі структури URL, будь ласка, допоможіть.

vBET
24-02-10, 03:13
vBET 3.x робить переклади в безпечним способом відповідно до vBET 2.x Це означає, що старий (не перекладається посилання) просто отримати 301 редирект. А для Google (і інші пошукові системи), це означає - не втратити цю проіндексованої сторінки просто змінити адресу бо це все та ж сторінка, яка переїхала в іншу адресу.

Так ви нічого не втрачаєте. Він безпечний для вас.

У всякому разі, якщо ви все ж хочете це зробити, то будь ласка, відкрийте vbenterprisetranslator_seo.php файл і видаліть (коментар) цей код:

function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
vbet_makevBSEOTheadLink($thread);
}

Це може бути також необхідні, щоб знайти в панелі адміністратора -> Продукція & Plugins -> Plugins vBET плагін під назвою Ініціалізація для гачка init_startup і видалити / коментар там цей код:

if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
vbet_makevBSEOTheadLink($thread);
}
}

Snake
24-02-10, 03:21
Відмінно, спасибі.

vBET
24-02-10, 03:35
Чекаємо Вас:)

Як ми писали тут і PM Ви на наш погляд, вам не потрібно це, і це краще для вашого SEO, щоб не відключати переклад URL-адрес. Ті, буде більше можливостей по Google (кілька ключових слів в пошук мови), і ви не втратите індекси ваших URL, перед переведенням (з 301 редірект використовується).

Snake
25-02-10, 14:43
Чекаємо Вас:)

Як ми писали тут і PM Ви на наш погляд, вам не потрібно це, і це краще для вашого SEO, щоб не відключати переклад URL-адрес. Ті, буде більше можливостей по Google (кілька ключових слів в пошук мови), і ви не втратите індекси ваших URL, перед переведенням (з 301 редірект використовується).

Найбільша проблема в мене є, більшість браузерів не показувати URL, мова належним чином в адресному рядку браузера, вони показують, ww.domain.com /% 20% 250% 900 / і т.д., так що люди, що посилаються на мене зв'яжуть зі сміттям адрес. Це погано для SEO.

vBET
25-02-10, 19:58
Найбільша проблема в мене є, більшість браузерів не показувати URL, мова належним чином в адресному рядку браузера, вони показують, ww.domain.com /% 20% 250% 900 / і т.д., так що люди, що посилаються на мене зв'яжуть зі сміттям адрес. Це погано для SEO.

В першу чергу йде про SEO, як чоботи бачити вас не люди. По-друге - що URLи НЕ барахло - ті все в порядку. Те, що ви пишете про нього, як IE показує це. Дізнайтеся час в Opera, Chrome, Firefox - це все добре. Тому% позначення стандарту. І IE також поважає його, коли відправити запит на сервер, просто не показує цього приємно. Якщо ви знаєте будь-якої мови зі спеціальними символами, то Ви навіть можете перевірити та змінити% позначення спеціальних букв в деяких URL - ви побачите, що це ж сторінці.

У результаті: посилання це нормально.

Проте ми можемо прийняти його в якості запиту для отримання посилання для IE по-іншому. Ми навіть вже знаємо, як це зробити (урок з vB4;)).

Snake
08-04-10, 15:05
Як відключити URL-адрес знову в новій версії? 3.3.2

vBET
08-04-10, 15:56
Як відключити URL-адрес знову в новій версії? 3.3.2

У цьому випадку достатньо, якщо ви просто не було зроблено жодних змін для файлу functions_vbseo_createurl.php:)

Примітка: переклад адрес дає вам набагато краще SEO, і ми домоглися великих ОПТИМІЗАЦІЯ в цій галузі в 3.3.2 Ми спеціально зробили алгоритм зміни для цього і додати затримки переказів для URL-адрес, так як раніше було перешкоду, ми виявили зовсім недавно. Таким чином, ми радимо вам тільки що зробили повну інтеграцію і перевірити реальну продуктивність З переведені URL - ви можете бути дуже приємно здивований в цій галузі:) Тоді, якщо ви вирішите, що це все ще не достатньо, то ви завжди можете відключити його пізніше. Будь ласка, перевірте його - це дійсно корисно для вашого SEO і принесе вам більше трафіку (через кращі позиції індексу).

Snake
08-04-10, 15:59
Так я зберегти старий файл? ithought новий з'явилися нові зміни відповідно до інтеграцією vbseo?

vBET
08-04-10, 16:15
Так я зберегти старий файл? ithought новий з'явилися нові зміни відповідно до інтеграцією vbseo?

Та й ця інтеграція була забезпечити URL перекладів, які ви не хочете мати (і раніше заохочувати і перевірити реальну продуктивність для перекладу URL).

PS.
Проте зробив всі зміни для functions_vbseo_url.php

Snake
08-04-10, 16:18
Ok спасибі, є одна проблема з прапорами не з'являється ... на всіх. в підвал.

Snake
08-04-10, 16:32
Друге питання,

встановив її.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1