PDA

View Full Version: Zgjidhet Si të çaktivizoni URL përkthyer

Snake
23-02-10, 22:14
Hi Unë dua të mbaj URL e mia anglisht si vbet 2,0

Si mund ta disable përkthyer urls?

Snake
24-02-10, 02:28
Unë me të vërtetë duhet të çaktivizoni këto, unë kam qenë duke këtë mod një kohë të gjatë dhe nuk duan të kenë të urls indeksin 1mil përsëri, ai do të marrë muaj dhe muaj. Unë më parë do të mbajë të strukturës së vjetër url ju lutem më ndihmoni.

vBET
24-02-10, 03:13
vBET 3.x bën përkthime në mënyrë të sigurt, sipas vBET 2.x Kjo do të thotë se e vjetër (links nuk janë të përkthyera) vetëm të marrë 301 përcjellëse. Dhe për Google (dhe makina tjera të kërkimit) kjo do të thotë - nuk e humb këtë faqe të indeksuara vetëm të ndryshojë shkaku adresë është ende në faqen e njëjtë e cila u zhvendos në adresë tjetër.

Pra, ju do të humb asgjë. Ai është i sigurt për ju.

Gjithsesi, nëse ju ende i doni bëni atë atëherë ju lutem vbenterprisetranslator_seo.php të hapur dosjen dhe për të hequr (koment) këtë kod:

function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
vbet_makevBSEOTheadLink($thread);
}

Ajo mund të jetë e nevojshme edhe për të gjetur në CP Admin -> Produkte & Plugins -> Plugins plugin vBET emrin initialization për goditje init_startup dhe për të hequr / komentoni ka këtë kod:

if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
vbet_makevBSEOTheadLink($thread);
}
}

Snake
24-02-10, 03:21
Perfect, thank you.

vBET
24-02-10, 03:35
Ju jeni të mirëpritur:)

Siç kemi shkruar këtu dhe PD ju sipas mendimit tonë ju nuk keni nevojë për këtë dhe kjo është mirë për SEO tuaj që të mos çaktivizuar URLs përkthyer. Ata do të jetë i pozicionuar më mirë nga Google (më tepër fjalë kyçe në gjuhën e kontrolluar) dhe ju nuk do të humb indekset e URL tuaj para se të përkthimit (sepse 301 përcjellëse është përdorur).

Snake
25-02-10, 14:43
Ju jeni të mirëpritur:)

Siç kemi shkruar këtu dhe PD ju sipas mendimit tonë ju nuk keni nevojë për këtë dhe kjo është mirë për SEO tuaj që të mos çaktivizuar URLs përkthyer. Ata do të jetë i pozicionuar më mirë nga Google (më tepër fjalë kyçe në gjuhën e kontrolluar) dhe ju nuk do të humb indekset e URL tuaj para se të përkthimit (sepse 301 përcjellëse është përdorur).

Çështja më e madhe i kanë është shfletuesit më nuk tregojnë URL gjuhën e duhur në shiritin e adresave të shfletuesit, ato tregojnë ww.domain.com /% 20% 250% 900 / etj, kështu që njerëzit që lidh për mua do të lidhë me URL junk. Kjo është e keqe për SEO.

vBET
25-02-10, 19:58
Çështja më e madhe i kanë është shfletuesit më nuk tregojnë URL gjuhën e duhur në shiritin e adresave të shfletuesit, ato tregojnë ww.domain.com /% 20% 250% 900 / etj, kështu që njerëzit që lidh për mua do të lidhë me URL junk. Kjo është e keqe për SEO.

Para së gjithash SEO është rreth si çizme shoh ju nuk e njerëzve. Dytë - URL nuk janë junk - ata janë të mirë. Çfarë ju shkruani në lidhje me atë është se si IE tregon ajo. Kontrolloni atë në Opera, krom, Firefox - kjo është e gjitha e bukur. Sepse simbol% është një standard. Dhe IE po ashtu respekton atë kur dërgoni kërkesën për server, thjesht nuk e tregojnë atë mirë. Nëse ju e dini një gjuhë me karaktere të veçanta, atëherë ju mund të kontrolloni edhe atë dhe për të ndryshuar simbol% në letra të posaçme në disa URL - ju do të shihni se ajo është të njëjtën faqe.

Në përmbledhje: links janë të mirë.

Megjithatë ne mund të marrë atë si kërkesë për të gjeneruar lidhjet për IE në mënyrë tjetër. Ne edhe tashmë e dimë se si ta bëni këtë (mësim i mësuar me vB4;)).

Snake
08-04-10, 15:05
Si mund ta çaktivizoni URL përsëri në versionin e ri? 3.3.2

vBET
08-04-10, 15:56
Si mund ta çaktivizoni URL përsëri në versionin e ri? 3.3.2

Në këtë rast ajo është e mjaftueshme vetëm nëse ju nuk bëri ndonjë ndryshim për dosjen functions_vbseo_createurl.php:)

SHËNIM: përkthimi i URLs ju jep SEO shumë më mirë dhe kemi bërë Optimization të madh në këtë fushë në 3.3.2 Ne posaçërisht bërë ndryshime algorithm për këtë dhe për të shtuar përkthime vonuar për URLs, pasi më parë ka pasur pengesa të cilat kemi gjetur kohët e fundit. Pra, ne ju këshillojmë që të integrimit të bërë vetëm të plotë dhe të kontrolloni performancën tuaj aktuale ME URLs përkthyer - ju mund të jetë shumë pozitivisht i befasuar në këtë fushë:) Pastaj, nëse ju vendosni se ende nuk është e mjaftueshme që ju gjithmonë mund të çaktivizoni atë më vonë. Ju lutem kontrolloni atë - është e vërtetë e madhe për SEO tuaj dhe do t'ju sjellë më shumë trafik (për shkak të pozicioneve më të mirë index).

Snake
08-04-10, 15:59
Kështu që i mbajnë fotografi të vjetër? një ithought i ri kishte ndryshime të reja si për integrimin Muslimanët?

vBET
08-04-10, 16:15
Kështu që i mbajnë fotografi të vjetër? një ithought i ri kishte ndryshime të reja si për integrimin Muslimanët?

Po dhe ky integrim ishte për të siguruar përkthime URL cilat ju nuk dëshironi të keni (ende të inkurajuar për të kontrolluar punën aktuale për URLs përkthyer).

PS.
Ende bërë të gjitha ndryshimet për functions_vbseo_url.php

Snake
08-04-10, 16:18
Ok thanks, të ketë një çështje me flamuj të mos treguar deri ... në të gjitha. në futboll.

Snake
08-04-10, 16:32
Çështja e dytë,

fixed it.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1