Перегляд повної версії: Вирішений Керівництво перекладу кнопку Редагувати не гіперактивне
як назва говорить. "Редагування" з'являється над перекладом, але я не можу натиснути її.
Повторіть оновлення або скористайтеся іншим веб-переглядачем, раніше я за допомогою старого браузера ff і що не з'являються ідеально, після оновлення її появи абсолютно
Я використовую на останній Версія vBET і спостерігали ж поведінку в різних браузерах, включаючи chrome, msie і firefox.
Marcin Kalak
04-10-12, 18:56
Спробуйте очистити cookies у вашому браузері.
Я спробував це, але ніяких змін.
Marcin Kalak
11-10-12, 19:51
Будь ласка, надішліть мені деталі доступу вечора Admin CP і FTP. Я з'ясую, що відбувається там:)
Marcin Kalak
11-01-13, 11:07
Немає жодної відповіді - питання.
Я все ще відчуваю це навіть з останньою версією
Marcin Kalak
04-03-13, 10:53
Будь ласка, надішліть мені деталі доступу вечора Admin CP і FTP. Я з'ясую, що відбувається там:)
Marcin Kalak
05-03-13, 18:18
Під час оновлення, ви не повинні передати всі файли на сервері. Щоб вирішити цю проблему:
Замінити файл images/vBET/flags/vbet.css до останньої версії (з останнього релізу).
Завантажити файл-images/vBET/flags/vbet_button_edit.png
Під час оновлення, ви не повинні передати всі файли на сервері. Щоб вирішити цю проблему:
Замінити файл images/vBET/flags/vbet.css до останньої версії (з останнього релізу).
Завантажити файл-images/vBET/flags/vbet_button_edit.png
Спасибі - тепер, що я отримав ці файли оновлюються "Редагування" з'являється при наведенні миші перекладений текст, але я не можу натиснути на це.
Marcin Kalak
06-03-13, 12:41
Сторінки повинні починатися з DOCTYPE.
Видалити або перемістити текст до тіла: "час очікування Переклад: кількість підключень:".
Вичищення кук.
Не впевнений, що ти кажеш. "час очікування Переклад: кількість підключень:" вставляється за vBET
Я думаю, що це працює тепер, спасибі за вашу допомогу!
Marcin Kalak
07-03-13, 17:38
Я радий, що я міг би вам допомогти.
Час відгуку Переклад тільки для цілей моніторингу та повинні вимкнено на весь час, але лише під час перевірки час реагування на запити про переклади, надіслані до служби.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):