View Full Version: Zgjidhet Manual përkthimi edit buton nuk klikueshme
si thotë titulli. "Edit" shfaqet mbi një përkthim, por unë nuk mund të klikoni atë.
provoni përmirësuar ose përdorin shfletues të ndryshëm, më parë unë jam duke përdorur shfletuesit më të vjetër FF dhe nuk paraqitet përkryer, pasi përmirësoi shfaqeshin saj të përkryer
Unë jam duke përdorur versionin e ri të vBET dhe kanë vëzhguar sjelljen e njëjtë në shfletues të ndryshme duke përfshirë krom, MSIE, dhe Firefox.
Marcin Kalak
04-10-12, 18:56
Përpiqen për të pastruar cookies në shfletuesin tuaj.
Unë e kam provuar këtë, por nuk ka ndryshuar.
Marcin Kalak
11-10-12, 19:51
Ju lutem më dërgoni një PM për detajet qasje Admin CP dhe FTP. Unë do të shikoni se çfarë po ndodh atje :)
Marcin Kalak
11-01-13, 11:07
Pa përgjigje - konsiderohet çështja është zhdukur.
Unë jam ende duke përjetuar këtë edhe me versionin më të fundit
Marcin Kalak
04-03-13, 10:53
Ju lutem më dërgoni një PM për detajet qasje Admin CP dhe FTP. Unë do të shikoni se çfarë po ndodh atje :)
Marcin Kalak
05-03-13, 18:18
Kur përditësimin, ju nuk keni ngarkuar të gjitha dosjet në server. Për të rregulluar këtë çështje:
Zëvendësuar një file / images vBET / flamuj / vbet.css në versionin më të fundit (që nga lirimin e fundit).
Ngarkoni një file / images vBET / flamuj / vbet_button_edit.png
Kur përditësimin, ju nuk keni ngarkuar të gjitha dosjet në server. Për të rregulluar këtë çështje:
Zëvendësuar një file / images vBET / flamuj / vbet.css në versionin më të fundit (që nga lirimin e fundit).
Ngarkoni një file / images vBET / flamuj / vbet_button_edit.png
falë - tani që kam marrë ato fotografi updated "edit" duket kur fluturonte mbi tekstin e përkthyer, por unë nuk mund të klikoni mbi të.
Marcin Kalak
06-03-13, 12:41
Faqja duhet të fillojë me një DOCTYPE.
Hiq apo të shkojë një tekst për trupin: "Përkthimi kohën e pritjes: Numri i lidhjeve:".
Cookie-t qarta.
Nuk jam i sigurt se çfarë ju thotë. "Përkthimi kohën e pritjes: Numri i lidhjeve:" është futur nga vBET
Unë mendoj se është duke punuar tani, faleminderit për ndihmën tuaj!
Marcin Kalak
07-03-13, 17:38
Unë jam i kënaqur që unë mund të ju ndihmojnë.
Përgjigja përkthimi kohë është vetëm për një qëllim të monitorimit dhe nuk duhet të jetë i ndezur gjithë kohës, por vetëm në kohën e verifikimit herë përgjigje ndaj kërkesave për përkthime të dërguara për ofruesit.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):