PDA

View Full Version: Zgjidhet Manual përkthimi edit buton nuk klikueshme

tavenger5
03-10-12, 22:24
si thotë titulli. "Edit" shfaqet mbi një përkthim, por unë nuk mund të klikoni atë.

basketmen
04-10-12, 04:59
provoni përmirësuar ose përdorin shfletues të ndryshëm, më parë unë jam duke përdorur shfletuesit më të vjetër FF dhe nuk paraqitet përkryer, pasi përmirësoi shfaqeshin saj të përkryer

tavenger5
04-10-12, 17:33
Unë jam duke përdorur versionin e ri të vBET dhe kanë vëzhguar sjelljen e njëjtë në shfletues të ndryshme duke përfshirë krom, MSIE, dhe Firefox.

Marcin Kalak
04-10-12, 18:56
Përpiqen për të pastruar cookies në shfletuesin tuaj.

tavenger5
09-10-12, 22:05
Unë e kam provuar këtë, por nuk ka ndryshuar.

Marcin Kalak
11-10-12, 19:51
Ju lutem më dërgoni një PM për detajet qasje Admin CP dhe FTP. Unë do të shikoni se çfarë po ndodh atje :)

Marcin Kalak
11-01-13, 11:07
Pa përgjigje - konsiderohet çështja është zhdukur.

tavenger5
02-03-13, 18:59
Unë jam ende duke përjetuar këtë edhe me versionin më të fundit

Marcin Kalak
04-03-13, 10:53
Ju lutem më dërgoni një PM për detajet qasje Admin CP dhe FTP. Unë do të shikoni se çfarë po ndodh atje :)

Marcin Kalak
05-03-13, 18:18
Kur përditësimin, ju nuk keni ngarkuar të gjitha dosjet në server. Për të rregulluar këtë çështje:

Zëvendësuar një file / images vBET / flamuj / vbet.css në versionin më të fundit (që nga lirimin e fundit).
Ngarkoni një file / images vBET / flamuj / vbet_button_edit.png

tavenger5
06-03-13, 02:50
Kur përditësimin, ju nuk keni ngarkuar të gjitha dosjet në server. Për të rregulluar këtë çështje:

Zëvendësuar një file / images vBET / flamuj / vbet.css në versionin më të fundit (që nga lirimin e fundit).
Ngarkoni një file / images vBET / flamuj / vbet_button_edit.png

falë - tani që kam marrë ato fotografi updated "edit" duket kur fluturonte mbi tekstin e përkthyer, por unë nuk mund të klikoni mbi të.

Marcin Kalak
06-03-13, 12:41
Faqja duhet të fillojë me një DOCTYPE.
Hiq apo të shkojë një tekst për trupin: "Përkthimi kohën e pritjes: Numri i lidhjeve:".
Cookie-t qarta.

tavenger5
06-03-13, 13:02
Nuk jam i sigurt se çfarë ju thotë. "Përkthimi kohën e pritjes: Numri i lidhjeve:" është futur nga vBET

tavenger5
06-03-13, 14:02
Unë mendoj se është duke punuar tani, faleminderit për ndihmën tuaj!

Marcin Kalak
07-03-13, 17:38
Unë jam i kënaqur që unë mund të ju ndihmojnë.

Përgjigja përkthimi kohë është vetëm për një qëllim të monitorimit dhe nuk duhet të jetë i ndezur gjithë kohës, por vetëm në kohën e verifikimit herë përgjigje ndaj kërkesave për përkthime të dërguara për ofruesit.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1