PDA

Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Nie można kliknąć przycisk Edytuj przekładu

tavenger5
03-10-12, 22:24
jak w tytule. "Edytuj" pojawia się nad tłumaczeniem, ale nie mogę kliknąć go.

basketmen
04-10-12, 04:59
Spróbuj uaktualnić lub użyj innej przeglądarki, wcześniej przy użyciu starszych ff przeglądarkę i nie pojawia się doskonale, po uaktualnieniu, ukazujący idealnie

tavenger5
04-10-12, 17:33
Jestem za pomocą najnowszej wersji vBET i obserwowałem takie samo zachowanie w różnych przeglądarkach, w tym przeglądarki chrome, firefox i Thunderbird.

Marcin Kalak
04-10-12, 18:56
Spróbuj wyczyścić pliki cookie w przeglądarce.

tavenger5
09-10-12, 22:05
Ive wypróbowany ten, ale bez zmian.

Marcin Kalak
11-10-12, 19:51
Podobać się posyłać mi PM szczegóły dostępu do Admin CP i FTP. Będzie sprawdzić, co się dzieje tam:)

Marcin Kalak
11-01-13, 11:07
Brak odpowiedzi — zastanawiali jest poszedł.

tavenger5
02-03-13, 18:59
Mimo to nadal napotykam to nawet z najnowszą wersją

Marcin Kalak
04-03-13, 10:53
Podobać się posyłać mi PM szczegóły dostępu do Admin CP i FTP. Będzie sprawdzić, co się dzieje tam:)

Marcin Kalak
05-03-13, 18:18
Podczas aktualizacji, nie masz wgrane wszystkie pliki na serwer. Aby rozwiązać ten problem:

Zastąp plik images/vBET/flags/vbet.css do najnowszej wersji (od ostatniego wydania).
Wgraj plik images/vBET/flags/vbet_button_edit.png

tavenger5
06-03-13, 02:50
Podczas aktualizacji, nie masz wgrane wszystkie pliki na serwer. Aby rozwiązać ten problem:

Zastąp plik images/vBET/flags/vbet.css do najnowszej wersji (od ostatniego wydania).
Wgraj plik images/vBET/flags/vbet_button_edit.png

Dzięki - teraz, że mam te pliki zaktualizowane "Edytuj" pojawia się po najechaniu myszą na tłumaczonego tekstu, ale nie klikam.

Marcin Kalak
06-03-13, 12:41
Strony powinny zaczynać DOCTYPE.
Usunąć lub przenieść tekst na ciało: "czas oczekiwania tłumaczenie: liczba połączeń:".
Czyść ciasteczka.

tavenger5
06-03-13, 13:02
Nie wiesz co mówisz. "czas oczekiwania tłumaczenie: liczba połączeń:" wprowadza się przez vBET

tavenger5
06-03-13, 14:02
Myślę, że to działa teraz, dzięki za pomoc!

Marcin Kalak
07-03-13, 17:38
Cieszę się, że mogłem pomóc.

Czas reakcji tłumaczenie jest tylko do celów monitorowania i powinny nie być włączone przez cały czas, ale tylko w czasie weryfikacji odpowiedzi razy żądania wysyłane do dostawcy tłumaczenia.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1