View Full Version: Atrisinātas Manuālās tulkošanas poga Rediģēt nav klikšķināmos
kā nosaukums saka. "Edit" parādās virs tulkojumu, bet es nevaru uzklikšķināt.
mēģiniet jaunināt vai izmantot citu pārlūkprogrammu, iepriekš es esmu izmantojot vecāku ff pārlūku un neparādās pilnīgi, pēc modernizētas tā parādās pilnīgi
Es esmu, izmantojot jaunāko versiju vBET un ir ievēroti pašu uzvedību dažādās pārlūkprogrammās, ieskaitot chrome, msie un firefox.
Marcin Kalak
04-10-12, 18:56
Mēģiniet notīrīt sīkfailus jūsu pārlūkprogrammā.
Es esmu mēģinājis, bet nekādas izmaiņas.
Marcin Kalak
11-10-12, 19:51
Lūdzu, atsūtiet man PM piekļuves datus uz Admin CP un FTP. Būs pārbaudīt, kas notiek tur:)
Marcin Kalak
11-01-13, 11:07
Nav atbildes - uzskata par šo jautājumu vairs nav.
Es esmu joprojām piedzīvo pat ar jaunāko versiju
Marcin Kalak
04-03-13, 10:53
Lūdzu, atsūtiet man PM piekļuves datus uz Admin CP un FTP. Būs pārbaudīt, kas notiek tur:)
Marcin Kalak
05-03-13, 18:18
Atjauninot, nav esat augšupielādējis failu serverī. Lai atrisinātu šo problēmu:
Aizstāt failu images/vBET/flags/vbet.css uz jaunāko versiju (no pēdējā release).
Augšupielādēt failu images/vBET/flags/vbet_button_edit.png
Atjauninot, nav esat augšupielādējis failu serverī. Lai atrisinātu šo problēmu:
Aizstāt failu images/vBET/flags/vbet.css uz jaunāko versiju (no pēdējā release).
Augšupielādēt failu images/vBET/flags/vbet_button_edit.png
Paldies – tagad, kad es saņēmu šo failu atjaunināšanu "rediģēt" parādās, kad tulkotā teksta, bet es nevaru uzklikšķināt uz to.
Marcin Kalak
06-03-13, 12:41
Lapā vajadzētu sākt ar DOCTYPE.
Noņemiet vai pārvietojiet tekstu uz ķermeņa: "tulkojumu gaidīšanas laiks: pieslēgumu skaitu:".
Notīrīt sīkfailus.
Nav pārliecināts, ko tu domā. "tulkošanas gaidīšanas laiks: pieslēgumu skaits:" tiek iesprausts, izmantojot vBET
Es domāju, ka tas ir darbs tagad, Paldies par jūsu palīdzību!
Marcin Kalak
07-03-13, 17:38
Es esmu priecīgs es varētu jums palīdzēt.
Tulkošanas reakcijas laiks ir tikai uzraudzības nolūkiem un nav jāgriež uz visu laiku, bet tikai brīdī, kad pārbaudes atbildes laikus lūgumus tulkojumi jānosūta pakalpojumu sniedzējiem.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):