КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Нічого не працює.

Taurus
03-02-12, 04:17
Хлопці, я дійсно потрібна допомога тут. Я зараз отримав Google vs2, заплатив ключ API, але знову, після 1 хвилину, як ніхто з Перекладач послуги доступні. Запуском тесту google дає мені це:

Починаючи Переклад тест для Google API v2
Результат тесту: {"помилка": {"помилки": [{"домен": "usageLimits", "причини": "dailyLimitExceeded", "повідомлення": "Щоденний ліміт перевищено"}], "код": 403, "повідомлення": "Щоденний ліміт перевищено"}}
Випробування про помилку:
Час з'єднання (мс): 118.327148438

Іншими словами, навіть з платних Google API vbet робить нічого для мене більше. Як я можу отримати цю роботу знову?

Дякуємо.

Simon Lloyd
03-02-12, 08:43
Телець те, що обмежує вас в https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas?

Taurus
03-02-12, 09:52
Телець те, що обмежує вас в https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas?

Я не впевнений, я буду мати, щоб перевірити, що ви пропонуєте, я поклав там? Дякуємо за допомогу!

Taurus
03-02-12, 10:40
Ну, це був встановлений на 2 000 000 символів в день, я зараз підняли його до 4 000 000 на день. Тепер це мій google тест:

Починаючи Переклад тест для Google API v2
Результат тесту: {"дані": {"перекладів": [{"translatedText": "Привіт", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
Випробування про помилку:
Час з'єднання (мс): 75.1730957031

Ще в vbet керування панелі google наявність просто залишається на ні.

Simon Lloyd
03-02-12, 10:59
Ви пробували вручну cron (заплановане завдання) для оновлення що?, з мого досвіду, я використовую близько 1 М символів за годину!

Taurus
03-02-12, 11:03
Ви пробували вручну cron (заплановане завдання) для оновлення що?, з мого досвіду, я використовую близько 1 М символів за годину!

Мати Вибачте, ви втратили мене, який cron за що?

Simon Lloyd
03-02-12, 12:44
у Admincp > запланованого завдання theres хрон роботу (заплановане завдання) для перевірки провайдерів, випробування, надані показав, що google була доступна після він підвищить межа, але це не відображає відразу в admincp, тому що робота CRON не запускати оновлювати його:)

r.dziadusz
03-02-12, 17:36
Привіт
Як я бачу, що існує помилки немає. vBET автоматично перевіряє вашу доступність кожні 10 хвилин. Якщо потрібно, можна запустити його вручну
Admincp - > запланованих завдань - > б. підприємство Перекладач (наявність провайдерів) - > виконати

Але також, коли ви перевірити межі вже може бути досягнуто. Google API v2 випробування робити не показує будь-які помилки.

Taurus
03-02-12, 17:47
Так, я отримую, що, але чому б це показати що Google недоступна якщо насправді це є?

Taurus
04-02-12, 06:35
Це дійсно є отримати розчаровані. Навіть тоді, коли не була досягнута межа, наявність google продовжує йти і вимикати. І в часи не переклад. Будь ласка отримати деяку підтримку тут!

r.dziadusz
04-02-12, 14:06
Привіт
Як це працює. vBET є chcecking, якщо постачальник доступна, і набір або вимкнути. Також він може діяти як наприклад:
Встановлення квот 2m символів за день
Ви використовували 1 999 995 символів. І 5 символів є enaught для цього тесту, vBET дозволить провайдера, але не enaught перевести речення, так що vBET відзначить постачальник dissable знову.

Taurus
04-02-12, 15:36
. Не може бути. Я бачу, що мій межа і скільки використовуються на моїй сторінці Google API. Була використана тільки на 26%, але на панелі керування vbet Google в наявності встановлено ніяких.

Taurus
04-02-12, 16:41
Я маю отримати дуже розчаровані з цим зараз. Мені потрібні деякі належної підтримки тут, будь ласка. Де ж Міхал?

r.dziadusz
04-02-12, 23:40
Я можу перевірити журнали якщо Вечора доступ подробиці, щоб ваш форум ftp, і тоді я знайду, чому vBET відключення Google API v2

Taurus
05-02-12, 04:38
Я можу перевірити журнали якщо Вечора доступ подробиці, щоб ваш форум ftp, і тоді я знайду, чому vBET відключення Google API v2

Спасибі, Вечора послав з Логін подробиці.

r.dziadusz
05-02-12, 19:58
Вечора отримав, але будь ласка, прочитайте Вечора - деякі проблеми авторизації, я descibed її в Вечора

Taurus
06-02-12, 11:52
Я відповів на ваше Вечора.

Але я повинен сказати, це повністю смішно! У мене vbet працює протягом 7 днів з платних API від google, і рахунок вже більш ніж на $400! Ви, хлопці дійсно потрібно деякі інші способи тут, тому що ніхто буде використовувати vbet з цінами, як це. (І я знаю, що це не вина в vbet за цими цінами, але це буде зробити цей продукт застарілими!) Або ви повинні сказати мені, як я можу отримати цю ціну повністю, не втрачаючи функції vbet є припустити, щоб виконати. У мене 2 vbet ліцензій. Але я зупинка за допомогою його завтра, якщо я не отримати належної підтримки тут зараз. Дякую.

r.dziadusz
06-02-12, 21:43
Зараз ми реалізуємо задумане рішення. Перекладеного тексту будуть відредаговані поновити, бу користувачів - також, ми шукаємо для нових вільний Переклад API.

Про geting Ціна вниз будь ласка, прочитайте цей пост (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post10411)

EDIT
Все ще не вдається увійти

r.dziadusz
21-02-12, 23:24
Немає відповіді, я буду позначити його вирішена, якщо у вас ще є питання, будь ласка, напишіть, я буду позначити його відкрити знову

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1