PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Hiçbir şey çalışıyor.

Taurus
03-02-12, 04:17
Ben gerçekten burada lüzum biraz yardım etmek guys. Şimdi bir Google vs2 API key ödeme var, henüz daha sonra 1 dakika gibi hiçbir çeviri hizmeti mevcuttur. Google sınama çalıştırma beni bu sağlar:

Başlangıç çeviri testi için Google API v2
Test sonucu: {"hata": {"hataları": [{"etki alanı": "usageLimits", "neden": "dailyLimitExceeded", "ileti": "Günlük sınırı aşıldı"}], "şifre": 403, "mesaj": "Günlük sınırı aşıldı"}}
Test hata:
Bağlantı süresi (ms): 118.327148438

Diğer bir deyişle, hatta ücretli Google API ile çeviriler şey benim için artık yok. Bu yeniden işe nasıl alabilirim?

Teşekkür ederiz.

Simon Lloyd
03-02-12, 08:43
Toros https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas ayarlamak ne sınırları var?

Taurus
03-02-12, 09:52
Toros https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas ayarlamak ne sınırları var?

Im'değil emin, kontrol etmek, ne orada koymak önerebilirim olacak mı? Yardım için teşekkürler!

Taurus
03-02-12, 10:40
De 2 000 üzerinde kuruldu 000 karakter bir gün, ben şimdi büyüdü o 4 000 000 bir gün. Bu benim google testi artık:

Başlangıç çeviri testi için Google API v2
Test sonucu: {"veri": {"çeviri": [{"translatedText": "Merhaba", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
Test hata:
Bağlantı süresi (ms): 75.1730957031

Henüz Çeviriler'ın Denetim Masası google'nın durumu yok sadece kalır.

Simon Lloyd
03-02-12, 10:59
Cron (zamanlanmış görev) güncelleştirmesinin el ile çalıştırmayı denediniz mi?, benim durumumda bir saat içinde yaklaşık 1 m karakter kullanın!

Taurus
03-02-12, 11:03
Cron (zamanlanmış görev) güncelleştirmesinin el ile çalıştırmayı denediniz mi?, benim durumumda bir saat içinde yaklaşık 1 m karakter kullanın!

Üzgünüm dostum, bana, hangi cron ne kaybetti?

Simon Lloyd
03-02-12, 12:44
Admincp içinde > zamanlanmış görevler gidecekseniz bir cron işi (zamanlanmış görev) sağlayıcıları, sağladığınız test test gösterdi google sınırı upping sonra kullanılabilir, ancak cron işi güncelleştirmek için:) çalıştırmak yoktu çünkü o hemen admincp yansıtmak değildi

r.dziadusz
03-02-12, 17:36
Selam
Olarak hiçbir hata görüyorum. vBET otomatik olarak her 10 dakika içinde senin kullanılabilirliğini denetler. İsterseniz bunu el ile çalıştırabilirsiniz
AdminCP - > Zamanlanmış Görevler - > BB Kurumsal Translator (sağlayıcıları hazır) - > Şimdi Çalıştır

Ama aynı zamanda zaman sınırları zaten ulaşılabilir kontrol. Google API v2 testi yapmak değil herhangi bir hata gösterir.

Taurus
03-02-12, 17:47
Evet, ı get that, ama aslında varsa neden bunu Google kullanılamaz olduğunu gösteriyor?

Taurus
04-02-12, 06:35
Bu gerçekten getting boşa çıkarmak. Hatta ulaşıldı değil, google'nın kullanılabilirliği ve kapalı olacak tutar. Ve zamanlarda değil çevriliyor. Lütfen burada bazı destek alabilirim!

r.dziadusz
04-02-12, 14:06
Selam
Bu gibi çalışır. vBET sağlayıcı kullanılabilir chcecking ise açılıp kümesidir. Ayrıca bu gibi yani hareket:
Günde 2 m karaktere kotalarını ayarla
Eğer youve'kullanılmış 1 999 995 karakter. Ve 5 karakter vBET sağlayıcı sağlayacak test yapmak için enaught, ama enaught çeviriler sağlayıcı dissable tekrar işaretler çok cümle çevirmek için değil.

Taurus
04-02-12, 15:36
Hayır. Bu olamaz. I-ebilmek görmek benim sınırı nedir ve ne kadar zaman Google API sayfası kullanılır. Kullanılan yalnızca % 26 olarak henüz vbet kontrol panelinde, Google'nın durumu için ayarlanır.

Taurus
04-02-12, 16:41
Ben son derece ile bu şimdi getting boşa çıkarmak. Lütfen bazı uygun destek gerekir. Michal nerede?

r.dziadusz
04-02-12, 23:40
Örneğin pm erişirseniz detayları forum FTP günlüklerini denetleyebilirsiniz ve sonra vBET Google API v2 neden sakatlar bulacaksınız

Taurus
05-02-12, 04:38
Örneğin pm erişirseniz detayları forum FTP günlüklerini denetleyebilirsiniz ve sonra vBET Google API v2 neden sakatlar bulacaksınız

Teşekkürler, giriş bilgileri ile AM gönderildi.

r.dziadusz
05-02-12, 19:58
pm aldı, ancak am - bazı yetki sorunu okuyun ben tanıtılıp am içinde

Taurus
06-02-12, 11:52
Ben senin AM yanıtladı.

Ama söylemek gerekir, bu tamamen saçma! 7 Gün çalışan ücretli API ile google çeviriler var ve daha fazla 400 $ zaten benim bill! Çünkü kimse-ecek kullanma vbet fiyatları böyle adamlar gerçekten bazı diğer yollarını burada gerekir. (Ve çeviriler'ın suçu bu fiyatları değil, ama o-ecek yapmak bu ürün eski biliyorum!) Ya da sen-si olmak-e doğru söylemek beni nasıl bu fiyat tamamen alabilirsiniz, kaybetmeden vbet olan işlevleri yerine getirmek için varsayalım. I-si olmak 2 vbet lisanslar. Ama yarın doğru alamadım destek burada şimdi kullanmayı durdurmak. Teşekkür ederiz.

r.dziadusz
06-02-12, 21:43
Şimdi biz are implementing a eriyik. Çevrilmiş metinleri düzenlenen elle, bu kullan²c²lar²n olurdu - yeni ücretsiz çeviri API's da istiyorlar.

Hakkında geting fiyat lütfen okuyun bu yazı (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post10411)

EDIT
Yine de giriş yapamıyorum

r.dziadusz
21-02-12, 23:24
Hiçbir cevap, o yine de yazın lütfen, ben o açık yine işaretler sorularınız münhal işaretler

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1