Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Hiçbir şey çalışıyor.
Ben gerçekten burada lüzum biraz yardım etmek guys. Şimdi bir Google vs2 API key ödeme var, henüz daha sonra 1 dakika gibi hiçbir çeviri hizmeti mevcuttur. Google sınama çalıştırma beni bu sağlar:
Başlangıç çeviri testi için Google API v2
Test sonucu: {"hata": {"hataları": [{"etki alanı": "usageLimits", "neden": "dailyLimitExceeded", "ileti": "Günlük sınırı aşıldı"}], "şifre": 403, "mesaj": "Günlük sınırı aşıldı"}}
Test hata:
Bağlantı süresi (ms): 118.327148438
Diğer bir deyişle, hatta ücretli Google API ile çeviriler şey benim için artık yok. Bu yeniden işe nasıl alabilirim?
Teşekkür ederiz.
Simon Lloyd
03-02-12, 08:43
Toros https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas ayarlamak ne sınırları var?
Toros https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas ayarlamak ne sınırları var?
Im'değil emin, kontrol etmek, ne orada koymak önerebilirim olacak mı? Yardım için teşekkürler!
De 2 000 üzerinde kuruldu 000 karakter bir gün, ben şimdi büyüdü o 4 000 000 bir gün. Bu benim google testi artık:
Başlangıç çeviri testi için Google API v2
Test sonucu: {"veri": {"çeviri": [{"translatedText": "Merhaba", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
Test hata:
Bağlantı süresi (ms): 75.1730957031
Henüz Çeviriler'ın Denetim Masası google'nın durumu yok sadece kalır.
Simon Lloyd
03-02-12, 10:59
Cron (zamanlanmış görev) güncelleştirmesinin el ile çalıştırmayı denediniz mi?, benim durumumda bir saat içinde yaklaşık 1 m karakter kullanın!
Cron (zamanlanmış görev) güncelleştirmesinin el ile çalıştırmayı denediniz mi?, benim durumumda bir saat içinde yaklaşık 1 m karakter kullanın!
Üzgünüm dostum, bana, hangi cron ne kaybetti?
Simon Lloyd
03-02-12, 12:44
Admincp içinde > zamanlanmış görevler gidecekseniz bir cron işi (zamanlanmış görev) sağlayıcıları, sağladığınız test test gösterdi google sınırı upping sonra kullanılabilir, ancak cron işi güncelleştirmek için:) çalıştırmak yoktu çünkü o hemen admincp yansıtmak değildi
r.dziadusz
03-02-12, 17:36
Selam
Olarak hiçbir hata görüyorum. vBET otomatik olarak her 10 dakika içinde senin kullanılabilirliğini denetler. İsterseniz bunu el ile çalıştırabilirsiniz
AdminCP - > Zamanlanmış Görevler - > BB Kurumsal Translator (sağlayıcıları hazır) - > Şimdi Çalıştır
Ama aynı zamanda zaman sınırları zaten ulaşılabilir kontrol. Google API v2 testi yapmak değil herhangi bir hata gösterir.
Evet, ı get that, ama aslında varsa neden bunu Google kullanılamaz olduğunu gösteriyor?
Bu gerçekten getting boşa çıkarmak. Hatta ulaşıldı değil, google'nın kullanılabilirliği ve kapalı olacak tutar. Ve zamanlarda değil çevriliyor. Lütfen burada bazı destek alabilirim!
r.dziadusz
04-02-12, 14:06
Selam
Bu gibi çalışır. vBET sağlayıcı kullanılabilir chcecking ise açılıp kümesidir. Ayrıca bu gibi yani hareket:
Günde 2 m karaktere kotalarını ayarla
Eğer youve'kullanılmış 1 999 995 karakter. Ve 5 karakter vBET sağlayıcı sağlayacak test yapmak için enaught, ama enaught çeviriler sağlayıcı dissable tekrar işaretler çok cümle çevirmek için değil.
Hayır. Bu olamaz. I-ebilmek görmek benim sınırı nedir ve ne kadar zaman Google API sayfası kullanılır. Kullanılan yalnızca % 26 olarak henüz vbet kontrol panelinde, Google'nın durumu için ayarlanır.
Ben son derece ile bu şimdi getting boşa çıkarmak. Lütfen bazı uygun destek gerekir. Michal nerede?
r.dziadusz
04-02-12, 23:40
Örneğin pm erişirseniz detayları forum FTP günlüklerini denetleyebilirsiniz ve sonra vBET Google API v2 neden sakatlar bulacaksınız
Örneğin pm erişirseniz detayları forum FTP günlüklerini denetleyebilirsiniz ve sonra vBET Google API v2 neden sakatlar bulacaksınız
Teşekkürler, giriş bilgileri ile AM gönderildi.
r.dziadusz
05-02-12, 19:58
pm aldı, ancak am - bazı yetki sorunu okuyun ben tanıtılıp am içinde
Ben senin AM yanıtladı.
Ama söylemek gerekir, bu tamamen saçma! 7 Gün çalışan ücretli API ile google çeviriler var ve daha fazla 400 $ zaten benim bill! Çünkü kimse-ecek kullanma vbet fiyatları böyle adamlar gerçekten bazı diğer yollarını burada gerekir. (Ve çeviriler'ın suçu bu fiyatları değil, ama o-ecek yapmak bu ürün eski biliyorum!) Ya da sen-si olmak-e doğru söylemek beni nasıl bu fiyat tamamen alabilirsiniz, kaybetmeden vbet olan işlevleri yerine getirmek için varsayalım. I-si olmak 2 vbet lisanslar. Ama yarın doğru alamadım destek burada şimdi kullanmayı durdurmak. Teşekkür ederiz.
r.dziadusz
06-02-12, 21:43
Şimdi biz are implementing a eriyik. Çevrilmiş metinleri düzenlenen elle, bu kullan²c²lar²n olurdu - yeni ücretsiz çeviri API's da istiyorlar.
Hakkında geting fiyat lütfen okuyun bu yazı (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post10411)
EDIT
Yine de giriş yapamıyorum
r.dziadusz
21-02-12, 23:24
Hiçbir cevap, o yine de yazın lütfen, ben o açık yine işaretler sorularınız münhal işaretler
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):