Виев Фулл Версион: Решити Ништа се не ради.
Момци стварно треба мало помоћи. Ја сада имам Гоогле ВС2 плаћа АПИ кључ, опет, после 1 минут као ниједан преводилац услуге су на располагању. Покретање гоогле тест ми даје ово:
Полазећи превод тест за Гоогле АПИ в2
Резултат тестирања: {"грешка": {"грешке": [{"домаин": "усагеЛимитс", "разлог": "даилиЛимитЕкцеедед", "порука": "Дневни лимит Екцеедед"}], "цоде": 403, " Порука ":" Дневни лимит Екцеедед "}}
Тест грешка:
Веза време (мс): 118,327148438
Drugim rečima, čak i sa plaćeni Google API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA vbet ne čini ništa za mene više. Kako mogu da dobijem ovo da radi?
Хвала.
Simon Lloyd
03-02-12, 08:43
Бик шта ограничава сте поставили у хттпс://цоде.гоогле.цом/апис/цонсоле/?пли=1 # пројекта: ИОУРПРОЈЕЦТНУМБЕР: квота?
Бик шта ограничава сте поставили у хттпс://цоде.гоогле.цом/апис/цонсоле/?пли=1 # пројекта: ИОУРПРОЈЕЦТНУМБЕР: квота?
Нисам сигуран, ја ћу морати да проверим, шта ти предлажеш да ставим тамо? Хвала за помоћ!
Па је подешен на 2 000 000 ликова дневно, сада је повећана на 4 000 000 дан. Ово је сада моја гоогле тест:
Полазећи превод тест за Гоогле АПИ в2
Резултат тестирања: {"дата": {"преводи": [{"транслатедТект": "Здраво", "детецтедСоурцеЛангуаге": "пл"}]}}
Тест грешка:
Веза време (мс): 75,1730957031
Još o vbet u control panel Google dostupnost samo ostaje na br.
Simon Lloyd
03-02-12, 10:59
Да ли сте покушали ручно покретање црон (планирани задатак) да ажурира то?, У мом искуству ја користим око 1М знакова у један сат!
Да ли сте покушали ручно покретање црон (планирани задатак) да ажурира то?, У мом искуству ја користим око 1М знакова у један сат!
Извини брате, ти си ме изгубио, који црон за шта?
Simon Lloyd
03-02-12, 12:44
U Admincp>zakazan zadataka theres a cron posao (zadatak) da testira provajdera, vaš test da li su pokazali su da google je na raspolaganju posle upping limita, ali je ne odražavaju odmah u admincp jer CRON posao je ne da redovno :)
r.dziadusz
03-02-12, 17:36
Хи
Koliko ja vidim nema greške. vbet automatski proverava dostupnost vaše svakih 10 minuta. Ako želite možete da pokrenete to ručno od strane
Admincp - > trebalo bi zadataka - > ?vb preduzeće prevodilac (dostupnost usluga) - > drugi sada
Али, када сте проверили границе могу бити већ постигнут. Гоогле АПИ в2 тест не показује никакве грешке.
Да, схватио сам, али зашто то показује да Гоогле није доступна ако заиста постоји?
Ово је стварно узимајући фрустриран. Чак и када ограничење није постигнут, Гоогле доступност наставља дешава и искључивање. И с времена на време није преводио. Могу ли добити овде мало подршке!
r.dziadusz
04-02-12, 14:06
Хи
To radi. vbet je chcecking ako pružalac usluga je dostupna i na ili. Takođe bi mogla da deluju kao npr. :
Ви утврђене квоте на 2 милиона знакова по дану
Youve' koristi 1 999 995 slovni. I 5 poznavati enaught ne test kako bi vbet će omogućiti provajdera, ali nije enaught da prevede kazna vbet će obilježiti provajdera dissable ponovo.
. Ne može biti da. JA mogu da vide ono što moj limit je i koliko se koristi na moj Google API vezom ZA lako preuzimanje novih programa. Da je bio samo 26 odsto, jos uvek vbet control panel, dostupnost Google je br.
Ја сам све ово изузетно фрустриран сада. Треба ми мало одговарајућу подршку овде, молим те. Где је Мицхал?
r.dziadusz
04-02-12, 23:40
JA mogu da provere mogućnost trupaca ako vam PM pristup detalje na vaš forum ftp i onda će otkriti zašto je vbet disabling Google API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA v2
JA mogu da provere mogućnost trupaca ako vam PM pristup detalje na vaš forum ftp i onda će otkriti zašto je vbet disabling Google API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA v2
Хвала, послао ПМ са детаљима пријављивања.
r.dziadusz
05-02-12, 19:58
АМ је добио, али прочитајте ПМ - неку ауторизацију проблем, ја га описао у ПП
Сам одговорио на ваше ПМ.
Ali moram da kažem, to je potpuno besmisleno! JA SAM vbet trci za 7 dana sa plaćeni iz google API vezom ZA lako preuzimanje novih programa, i moj predlog je već više od 400 ! Te momai stvarno treba neki drugi načini ovde, jer nije će koristiti vbet sa cenom. (Znam da nije vbet kriva za ove cene, ali da će se ovaj proizvod zastario!) ili imate da mi recite kako bih mogao da dobijem ta cena je potpuno, bez gubitka funkcije vbet je pretpostavimo da ispuni. Imam 2 vbet licence. Ali ja neću prestati da koriste to sutra ako JA dont' dobiti odgovarajuće podrške ovde sada. Hvala vam na pažnji.
r.dziadusz
06-02-12, 21:43
Сада смо увођењем решења. Преведени текст ће се мењати ручно, бу корисник (а) - и ми тражимо за нови слободни превод АПИ.
O geting cena, molimo da pročitate ovaj post (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post10411)
ЕДИТ
Још увек не могу да се улогујем
r.dziadusz
21-02-12, 23:24
Нема одговора, ја ћу то обележити решен ако још увек имате питања пишите, ја ћу га поново означити отварање
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):