مشاهده نسخه کامل : حل هیچ چیز کار می کند.
بچه ها من واقعا نیاز به کمک. در حال حاضر vs2 گوگل، کلید API پرداخت، با این حال دوباره پس از مثل هیچ کدام 1 دقیقه خدمات ترجمه در دسترس هستند. اجرای تست گوگل به من می دهد:
شروع آزمون ترجمه برای گوگل API V2
آزمون نتیجه: {"خطا": {"خطاهای": [{"دامنه": "usageLimits ها"، "خرد": "dailyLimitExceeded"، "پیام": "محدود روزانه بیش از"}]، "کد": 403 " پیام ":" محدود روزانه بیش از "}}
خطا تست :
زمان اتصال (MS): 118،327148438
به عبارت دیگر، حتی با پرداخت API علم و تکنولوژی سیاسی گوگل هیچ کاری نمی کند برای من دیگر. چگونه می توانم این کار دوباره؟
با تشکر.
Simon Lloyd
03-02-12, 08:43
YOURPROJECTNUMBER:: سهمیه برج ثور چه محدودیت های شما را در پروژه https://code.google.com/apis/console/؟pli=1 # مجموعه؟
YOURPROJECTNUMBER:: سهمیه برج ثور چه محدودیت های شما را در پروژه https://code.google.com/apis/console/؟pli=1 # مجموعه؟
من مطمئن هستم، من باید چک کنید، چه چیزی شما را نشان می دهد وجود دارد قرار داده و من؟ با تشکر برای کمک!
خوب آن را در 2 000 000 کاراکتر در روز تعیین شده بود، من در حال حاضر آن را مطرح روز به 4 000 000. این آزمایش گوگل در حال حاضر:
شروع آزمون ترجمه برای گوگل API V2
نتیجه تست: {"داده ها": {"ترجمه ها": [{"translatedText": "سلام"، "detectedSourceLanguage": "PL"}]}}
خطا تست :
زمان اتصال (MS): 75،1730957031
هنوز در کنترل علم و تکنولوژی سیاسی دسترس پانل گوگل فقط در هیچ باقی می ماند.
Simon Lloyd
03-02-12, 10:59
آیا شما سعی دستی در حال اجرا cron را (کار برنامه ریزی شده) که برای به روز رسانی، در تجربه من در اطراف شخصیت 1M در ساعت!
آیا شما سعی دستی در حال اجرا cron را (کار برنامه ریزی شده) که برای به روز رسانی، در تجربه من در اطراف شخصیت 1M در ساعت!
همسر متاسفم، شما به من دست داده، که cron را برای چه؟
Simon Lloyd
03-02-12, 12:44
در ادمین سی پی> وظایف برنامه ریزی شده وجود برنامه cron (کار برنامه ریزی شده) برای تست ارائه دهندگان، آزمون خود را که به شما ارائه شده نشان داد که گوگل پس از بردن حد در دسترس بود، اما آن را فورا در admincp را منعکس نمی کند زیرا برنامه cron اجرا به روز رسانی آن :)
r.dziadusz
03-02-12, 17:36
سلام
همانطور که من می بینم هیچ خطایی وجود نداشته است. علم و تکنولوژی سیاسی، به طور خودکار چک بر در دسترس بودن خود را در هر 10 دقیقه است. اگر شما می خواهید، شما می توانید آن را به صورت دستی اجرا
پس از دریافت فایل -> وظایف برنامه ریزی شده -> فعال تصدی مترجم (ارائه دهندگان در دسترس) -> اجرا
اما همچنین وقتی که شما چک محدوده در حال حاضر می تواند رسیده می شود. گوگل API V2 تست هر گونه خطا را نشان می دهد.
آره، من دریافت کنید که، اما چرا آن را نشان می دهد که گوگل در دسترس نیست اگر آن را در واقع در دسترس است؟
این است که واقعا نا امید است. حتی زمانی که از حد رسیده نشده است، در دسترس بودن گوگل نگه می دارد و خاموش است. و در آن زمان به ترجمه نیست. آیا من می توانم دریافت برخی حمایت ها در اینجا!
r.dziadusz
04-02-12, 14:06
سلام
مثل این کار می کند. علم و تکنولوژی سیاسی chcecking اگر ارائه دهنده در دسترس است و مجموعه ای روشن و یا خاموش است. همچنین ممکن است مانند به عنوان مثال عمل می کنند:
شما در تنظیم سهمیه بندی به 2M کاراکتر در هر روز
شما 1 999 995 کاراکتر استفاده می شود. و 5 حرف enaught است برای انجام تست، بنابراین علم و تکنولوژی سیاسی ارائه دهنده را قادر می سازد، اما enaught برای ترجمه جمله، بنابراین علم و تکنولوژی سیاسی ارائه دهنده dissable را دوباره علامت نیست.
نه. نمی تواند که باشد. من می توانید ببینید که چه حد من است و تا چه حد بر روی صفحه گوگل API من مورد استفاده قرار می گیرد. تنها 26٪ در کنترل پنل علم و تکنولوژی سیاسی وجود دارد مورد استفاده قرار گرفت، با این حال، در دسترس بودن گوگل به هیچ تنظیم شده است.
من بسیار نا امید با این در حال حاضر است. من نیاز به برخی از پشتیبانی مناسب در اینجا لطفا. میکال کجاست؟
r.dziadusz
04-02-12, 23:40
من می توانم اگر شما PM جزئیات دسترسی به فروم اف تی پی خود را چک کنید از سیاهههای مربوط و سپس من را پیدا خواهد کرد که چرا علم و تکنولوژی سیاسی ناتوان گوگل API V2
من می توانم اگر شما PM جزئیات دسترسی به فروم اف تی پی خود را چک کنید از سیاهههای مربوط و سپس من را پیدا خواهد کرد که چرا علم و تکنولوژی سیاسی ناتوان گوگل API V2
تشکر، PM فرستاده شده با مشخصات ورود.
r.dziadusz
05-02-12, 19:58
PM، اما لطفا PM خواندن - بعضی از مشکل مجوز، من آن را در PM descibed
من PM شما پاسخ داد.
اما باید بگویم، این است که کاملا مسخره است! علم و تکنولوژی سیاسی در حال اجرا به مدت 7 روز با API پرداخت از گوگل، و لایحه من در حال حاضر بیش از 400 دلار! شما بچه ها واقعا نیاز به برخی از راه های دیگر در اینجا، چون هیچ کس علم و تکنولوژی سیاسی را با قیمت هایی از این دست استفاده کنید. (و من می دانم آن است که گسل علم و تکنولوژی سیاسی برای این قیمت ها نیست، اما این محصول منسوخ خواهد ساخت!) و یا شما باید به من بگویید که چگونه می توانم این قیمت پایین به طور کامل و بدون از دست رفتن توابع علم و تکنولوژی سیاسی است فرض را به انجام برسانند،. من 2 مجوز های علم و تکنولوژی سیاسی. اما من با استفاده از آن را فردا متوقف خواهد شد اگر من حمایت مناسب نیست در حال حاضر اینجا. متشکرم.
r.dziadusz
06-02-12, 21:43
در حال حاضر ما در حال اجرای یک راه حل است. متن ترجمه شده به ویرایش manualy، بو کاربر (ها) - همچنین ما به دنبال جدید ترجمه آزاد API.
درباره کارهای قیمت پایین، لطفا خواندن این پست (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post10411)
ویرایش کنید
هنوز هم نمی توانم وارد انجمن شوم
r.dziadusz
21-02-12, 23:24
بدون پاسخ، من به علامت آن را حل اگر شما هنوز هم سوالی دارید لطفا بنویسید، من علامت گذاری به عنوان آن را دوباره باز
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):