Перегляд повної версії: Вирішений Люди, які відвідують мій сайт спочатку задають питання по-русски?
Simon Lloyd
02-01-12, 19:22
Привіт все, коли люди з інших місцях по всьому світу відвідати мій сайт, вони, здається, отримати спливаюче просимо питання російською та url mysite.com/ru/ якщо вони натисніть одну з кнопок, то вони отримують сайту на своїй мові, хтось може допомогти?
Ось посилання на пік, показані messagebox http://www.thecodecage.com/russian%20question.png
r.dziadusz
02-01-12, 21:18
Привіт
Більшість мабуть це не викликало приплив vBET - vBET не встановлювати будь-які спливаючих вікон, переконайтеся, що це не є частиною будь-якого плагіна або моделювання
Simon Lloyd
02-01-12, 22:21
Я ніколи не побачити його, не vBET попросіть користувача якщо вони хочуть, щоб перейти до їх ДопомогаПошукКористувачіКалендар, щоб задати своєю мовою?
Simon Lloyd
02-01-12, 22:52
Це формулювання!
ПЕРЕЙТИ КАРУСЕЛЬНИЙ РУССКИЙ ПЕРЕВОД?
Це Переклад
Перейти до Російська Переклад?
Так що це безперечно vBET робити це!
EDIT: і мати останню версію vBET, як ви знаєте, ваш доступ подробиці що я вечора був ви короткий, а тому має ще працювати, якщо потрібно, щоб перевірити речі.
r.dziadusz
03-01-12, 00:08
Ok
Єдине, що прийшов до мене. Могли б ви будь ласка, перевірте значення два варіанти:
AdminCP - > vBET - > Різне - > переспрямувати мову користувача
і
AdminCP - > vBET - > Різне - > переспрямувати мову користувача
Будь ласка, спробуйте вимкнути його, потім перевірити знову для виринаюче вікно
Simon Lloyd
03-01-12, 00:28
Я б піти на проблеми, що але thats не дуже питання, це той факт, що це завжди російською мовою, і в першу чергу!, хлопець з Індії відвідали сайт сьогодні, і він отримав, що російською мовою, його браузер налаштований для англійської мови, його місце новий Делі, не був членом так не вибрали форумі мови, так що він тільки повинні мати форум, представлені в свою мову за замовчуванням "Англійська"
Я вважаю, що існує інше питання, інші, ніж перенаправлення користувача, якщо воно було, що він не завжди буде російською мовою.
Simon Lloyd
03-01-12, 00:33
Pop up встановлюється для:
Перейти на редагування профілю
Тільки після Логін
Перейти на мову користувача
Запитав - користувачеві буде запропоновано чи він хоче бути Перенаправлено
Simon Lloyd
03-01-12, 00:39
Я просто вийшли з мій форум (як їм завжди реєструється в) і полі з'явився, параметри "після увійти" так чому після журналу з потім?, я було цікаво, чому моє членство було сповільнилося і моє дохід від реклами були впали, я шукав причин, жоден з яких я можу знайти але раз поп вгору чи є сайт не завантажується, якщо поле скасовано або ok'd жоден з пошукової системи, які можуть зробити!
r.dziadusz
03-01-12, 18:55
Гаразд
За допомогою доступу ви послали мене я Віль перевірити його прямо зараз
EDIT:
Могли б ви описати мене крок за кроком що робити, щоб побачити, що спливаючі,
При необхідності може протестувати creat ви також не адміністратора облікового запису.
Simon Lloyd
03-01-12, 21:17
Вечора надіслані нові подробиці зареєстрованого користувача.
r.dziadusz
04-01-12, 17:27
Я Логін/logouat, перегляд деякі посади, і я не бачу будь-яких спливаюче вікно. Могли б ви описати мене крок за кроком що подивитися спливаюче вікно?
Simon Lloyd
04-01-12, 17:42
я думаю, ви будете мати, щоб стерти файли cookies, тепер, але коли повідомили мені (і я бачив його кілька разів собі) увійшли поза натиснули на посилання, щоб повернутися до сторінки, що я останній переглянутий і поле вискочив і сайт не буде завантажуватися правильно, поки одну з кнопок була натиснута, я випробував у IE9 користувача, який повідомив, що він був за допомогою Firefox
r.dziadusz
04-01-12, 17:48
ОК, я буду перевірити його в цих браузерах
r.dziadusz
04-01-12, 18:17
Ще немає спливаюче вікно. Будь ласка, дайте мені точну "що робити" список, коли він показує вам. Точна url, точний переклад (якщо необхідно), коли (у якій темі) вихід, в яких спробуйте увійти - все, що можна питання
Simon Lloyd
04-01-12, 18:39
Кроки, які я дав вам як це відбувається, я не можу відтворити його знову, мені вдалося відтворити її один раз, після публікації проблема тут але неможливо знову, Didn't користувача надати url, інші, ніж той, що він був Перенаправлено Справка по Microsoft Office - программирование Microsoft Office обсуждения - Excel VBA-программирование - доступа (http://www.thecodecage.com/forumz/ru/) і коли це сталося для нього, я дуже сумніваюся, що мені вдалося підібрати точне потоку, що він зробив, щоб отримати перенаправлення повідомлення.
EDIT: він просто розповів мені що він не ввійшли в систему, він просто введені url сайту у свого браузера, щоб отримати його там і поп до з'явився!
r.dziadusz
04-01-12, 19:14
Я знаю, що це питання для вас, але зараз є важко здогадатися, що може couse його. Може попросіть його те, що його s мови користувача?
Simon Lloyd
04-01-12, 19:23
Я дав вам всю цю інформацію на початку ланцюжка, він не мав Форум проводки мови, як він не був підписаний в, його браузер налаштований на Англійська і він Індійська живуть в новий Делі ******
r.dziadusz
04-01-12, 19:32
Добре, дякую. Буде перевіряти його знову, але як я вже сказав, це важко здогадатися, що викликало приплив його, vBET Міхал з цього тижня, але після того, як він є, тому ми будемо говорити про цю проблему. Якщо ви отримаєте будь-які додаткові відомості про помилку, будь ласка, дайте мені знати.
Simon Lloyd
04-01-12, 19:44
ОК, але я це постійно хороший кілька тижнів тому, а потім вона зникла, коли я зробив оновлення, але тепер здається, що він все ще може бути досвідченим, я просто може відключити російської мови, як я не покладатися на питання, які не присутні, і коли моя alexa рейтингу пройшов шлях від 79,000 більше 300000 то це серйозна, мій рейтинг починає повернутися, але, як я сказав, я не можу взяти шанс, так що я буду відключити його.
r.dziadusz
07-01-12, 19:45
Хоча ми не вдалося перевірити цей хлопок з всередині є одним explenation, чому схоже, російською (відключити його completly, як я вже казав в попередньому пості, робити: admincp - > vbet - > Різне - > переспрямування до мови користувача: інвалідів):
-Після вихід - користувач не має його настройки - він розглядається як гість, спливаюче читати куки від настройки браузера
Simon Lloyd
07-01-12, 23:48
Thats не пояснення, мій браузер ніколи не була встановлена на російську, але я бачив його, коли мені увійти, як він зробив, я не можу поручитися, що його браузер ніколи не була російська, але він є індійський, живе в новий Делі і типів і говорить англійською, так чому на землі б наші печиво читати як Російська?
r.dziadusz
08-01-12, 20:11
Мої вибачення його читати заголовки, ви можете навіть ніколи не набір/використання російської мови, але ваш браузер може тонкий, ви були. Це є все, що я можу сказати без перевірки його - Вибачте, я не бачу цього спливаючих
Simon Lloyd
08-01-12, 22:05
Я вимкнув російської мови, бачачи спливаючі вікна не допоможе вам як після того, як ви маєте звільнив його, він не повернеться (принаймні, не на деякий час!), це не можливо для мій браузер "думати" я поставив або використання російською мовою, єдина мова, що коли-небудь була створена у браузері використовується за замовчуванням Англійська Великобританія, як я сказав, я не можу поручитися за людина, хто повідомив про це, я відчув це раніше і їм цілком впевнений, інші теж.
Для того, щоб мова помилка відбудеться, або я фізично змінити його, щоб змінити його (vBET) або нас використання програмного забезпечення, російська проксі (або проксі-сервер налаштовано на підроблені, будучи Російська) тільки один з яких є можливим для мене і thats vBET.
Привіт. Я не розумію, де ви збираєтеся. Ви отримали відповідь проста - примусове поведінка ви - ви встановите її в настройках.
І можна легко вимкнути його в Admin CP - > vBET - > Різне - > переспрямування до мови користувача.
Туди і встановити інвалідів. vBET не буде просити або перенаправлення більше.
Це здорово, що vBET веде себе так, як ви налаштували його. Було б погано, якщо це ігнорувати настройки. Для програмного забезпечення не має значення, які мови користувач говорить, або те, що робить він стверджує про його настройки браузера. Для програмного забезпечення єдине, що питання є фактичним заголовки, який поставляється з проханням. І тих, хто перевірив з параметрами, які ми обговорюємо про. Нічого більше. Це як vBET працює тут, і ви можете легко змінити його, якщо ви хочете. конфігурацією вашої.
Я пропоную перевірити настройки браузера, коли це станеться ще раз (це ви все ще буде запитав перенаправлення увімкнуто). І якщо ви не знайдете там у мовних параметрах мови, вам буде запропоновано перенаправлені, потім перевірити також те, що приходить до сервера (додати деякі журнали) - будь ласка, пам'ятайте, що Інтернет є великий місце і ваші пакунки, що приходить на багато місць - цілком можливо, що деякі проксі-сервер додає власні заголовки на ваш запит. У всякому разі - немає ніякої магії. Якщо ви де запитав переспрямування vBET і було переадресацію на російську мову, то розгром запит був у заголовках мова російської мови у верхній частині всіх мов, відомий за vBET. Ви можете перевірити його самі, якщо ви хочете - просто зайдіть на /includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php файл і перевірити функція vbet_getRedirectionLanguage. Це також гарне місце, щоб додати ваші журнали, якщо вам те, що ми маємо помилка і хочете, щоб довести його до нас.
Якщо ви віддаєте перевагу відключити повний застосунків, замість того, щоб один параметр, (які ви поставили перед собою)-робити те, що ви думаєте, думаю, що ви робите... Це ваш форум. Ми раді, щоб пояснити вам, чому це відбулося, і як його можна змінити. Якщо вам потрібна більш допомога будь ласка просто написати:)
Simon Lloyd
09-01-12, 17:04
Михайло, спасибо за ответ, так я налаштований vBET запитати і vBET повинен працювати таким чином, без проблем, однак, питання було те, що Незареєстровані або peopel хто журналу з буття попросили переадресація питання, vBET, наскільки я знаю не повинен працювати таким чином, також мова є завжди російська, так що тут в два сценарії:
1. Незареєстрований користувач з Індії відвідувань сайту, див в спливаючому (російською мовою) просять, якщо він хоче, щоб встановити його мови російська, він знижується і можна переглянути на сайті у звичайному режимі в Англійська, якщо він приймає (але будь ласка Майте на увазі, як він не володіє російською, він не може прочитати поп) він перевозиться Довідка Microsoft Office - Microsoft Office обговорення - Excel програмування VBA - доступ програмування (http://www.thecodecage.com/forumz/ru)
2. Я отримати розповів про це (і відчув це себе в минулому) і вхід з форуму, виберіть посилання, щоб взяти мене на місце, я був Перегляд перед, і тоді я встаю поп російською мовою, на той самий сценарій як вище відбувається...
Якщо ми вийшли з системи чому ми буде представлений з поп вгору? поп це тільки для входу в людей чи не так?
Він не буде мій сервер, як її у Великобританії і присвячений, я мати повний контроль над нею, як я сади хоча, я відключені російської мови тепер так що сподіваюся, щоб зупинити питання.
Якщо ми вийшли з системи чому ми буде представлений з поп вгору? поп це тільки для входу в людей чи не так?
Ні, це відбувається, люди, хто починає новий сеанс:
Переспрямування буде відбуватися тільки на початку нової сесії (клієнт повинен мати cookies включені або буде перенаправлено кожного разу).
І він визнаний cookies.
Також, як я писав до тільки те, що важливо для вашого сервера є те, що мова заголовок поставляється з запит. І, здається, що в стенд ваші сценарії заголовок з російською мовою прийшли з проханням. Будь ласка, Перевірте конфігурацію сервера - може бути, ви встановили деякі мови за замовчуванням, додано, коли немає мови заголовка встановити. У всякому разі я сумніваюся, що у нас є помилка, тут. Ця функція не було змінено протягом дуже довгого часу, і вона працює чудово. Ми можемо перевірити, якщо це відбудеться знову в журнали - швидше за все він покаже, що я написав - що російської мови код був відправити у відповідний заголовок. Якщо я помиляюся, ми буде виправити помилку, але спочатку ми повинні підтвердити те, що будь-які помилки.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):