Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Lidé, kteří navštíví web jsou nejprve otázku v ruštině?
Simon Lloyd
02-01-12, 19:22
Ahoj všichni, když lidé z jiných míst po celém světě navštivte web, zdá se, že si Popup otázku v ruštině a url je mysite.com/ru/ pokud klepnutí na některé z tlačítek pak dostanou web v jejich jazyce, může někdo pomoci?
Zde je odkaz na obraz znázorňující messagebox http://www.thecodecage.com/russian%20question.png
r.dziadusz
02-01-12, 21:18
Ahoj
Většina pravděpodobně není coused do vBET - vBET nenainstalují žádné automaticky otevíraná okna, ujistěte se, že to není součástí jakékoli jiné plugin nebo mod
Simon Lloyd
02-01-12, 22:21
Nikdy to vidět, není vBET požádat uživatele zda chtějí jít na jejich usercp nastavit jejich jazyk?
Simon Lloyd
02-01-12, 22:52
To je formulace!
ПЕРЕЙТИ НА РУССКИЙ ПЕРЕВОД?
je to překlad
Jít na ruský překlad?
Tak to je určitě vBET to!!
EDIT: a máte nejnovější verzi vBET, jak víte, že i podrobně váš přístup pm jste měla krátké, zatímco před nadále fungovat pokud potřebujete pro kontrolu věci.
r.dziadusz
03-01-12, 00:08
Ok
Jedna věc mě napadlo. Mohla si Zkontrolujte hodnoty ze dvou možností:
AdminCP - > vBET - > různé - > přesměrovat do uživatelského jazyka
a
AdminCP - > vBET - > různé - > přesměrovat do uživatelského jazyka
Zkuste zakázat to pak možná plasma kontejnment znovu pro Překryvné okno
Simon Lloyd
03-01-12, 00:28
Šel bych na potíže, ale ne problém, to je fakt, že je to vždy v ruštině a především!, chlápek z Indie navštívil web dnes a to, že v ruštině, jeho prohlížeč je nastaven tak, pro angličtinu, jeho umístění je Dillí, nebyl členem tak ještě zvolené fórum účtování jazyk, tak by měl mít pouze fórum v jeho výchozím jazykem "Angličtina"
Věřím, že existuje jiný problém než přesměrování uživatele, pokud to bylo, že to nebylo vždy v ruštině.
Simon Lloyd
03-01-12, 00:33
Popup je nastaveno pro:
Přesměrování na Upravit profil
Až po přihlášení
Přesměrování na uživatele jazyka
Požádal - uživatel bude dotázán se chce být přesměrován
Simon Lloyd
03-01-12, 00:39
Jsem (jak je vždy zaznamenána im) jen odhlášen z mého fóra a pole se objevila, jsou nastavení "po přihlášení" Tak proč po odhlášení pak?, se zeptat proč zpomalil moje členství a můj inzerát příjmy prudce, hledám z důvodů žádný z které najdu ale jednou pop up je zde webu nenačte, pokud pole je zrušena nebo žádná soutěž o který vyhledávací stroj může Ano!
r.dziadusz
03-01-12, 18:55
OK
Pomocí aplikace access jste mi poslal jsem wil zkontrolovat to právě teď
EDIT:
Mohl prosím popsat mě krok po kroku co dělat vidět že automaticky otevírané okno,
Pokud je to nezbytné mohl vyzkoušet si tvořit také bez admin účet.
Simon Lloyd
03-01-12, 21:17
Večer s novými detaily registrovaných uživatelů.
r.dziadusz
04-01-12, 17:27
Já login/logouat, procházet některých míst a neviděl jsem žádné Překryvné okno. Mohla prosím popište mi krok po kroku co zobrazit Překryvné okno?
Simon Lloyd
04-01-12, 17:42
Myslím, že budete muset Vymazat soubory cookie, ale když byla ohlášena na mě (a viděl jsem to párkrát sám) jsem přihlášen out klepli na odkaz vrátit na stránku Naposledy prohlížel a pole objevil a web by správně načten, dokud jedno z tlačítek klepli, zažila jsem to v IE9 uživatele, který ohlášení byl pomocí Firefox
r.dziadusz
04-01-12, 17:48
Dobře jsem se otestovat v těchto prohlížečích
r.dziadusz
04-01-12, 18:17
Stále žádné Překryvné okno. Prosím dejte mi přesně "co dělat" seznam, když to ukazuje na vás. Přesné url, přesný překlad (je-li potřeba), kdy (v nichž podprocesu) odhlášení, v nichž zkuste se přihlásit - vše záleží
Simon Lloyd
04-01-12, 18:39
Kroky, dal jsem ti je, jak se to stává, nelze ji znovu vytvořit, podařilo se to až po zaúčtování tady problém ale opět nemůže vytvořit, uživatelské zřehmě dát adresu url, než byla přesměrována na Справка по - программирование Microsoft Office обсуждения - sady Microsoft Office Excel VBA-программирование - доступа (http://www.thecodecage.com/forumz/ru/) a když se to stalo pro něj velice pochybuji, že se mi podařilo vybrat přesně podproces, udělal si přesměrování zpráva.
EDIT: právě řekl mi že nebyl přihlášen, prostě zadali adresu url webu ve svém prohlížeči ho tam a pop, až se objevila!
r.dziadusz
04-01-12, 19:14
Já vím, to je otázka pro vás, ale právě teď je těžké odhadnout, co by samozřejmě. Prosím ho mohl zeptat co jeho jazyk s uživatelem?
Simon Lloyd
04-01-12, 19:23
Dala jsem vám tyto informace na inscenační podprocesu, neměl fórum účtování jazyk nebyl přihlášen, jeho prohlížeč je nastaven na angličtinu a je indický, žijící v Novém Dillí ******
r.dziadusz
04-01-12, 19:32
OK, díky. Bude kontrolovat znovu, ale jak jsem řekl, že je to těžké uhodnout, co to coused, vBET-Michal je tento týden, ale poté, co je zpátky budeme mluvit o tomto problému. Pokud se zobrazí další informace o chybě, dejte mi prosím vědět.
Simon Lloyd
04-01-12, 19:44
OK ale měl jsem to neustále dobré před několika týdny a pak zmizel, když jsem dělal upgrade, ale teď se zdá, že to může ještě dojít, jsem mohl jen zakázat ruského jazyka spoléhat nemůžeme v této otázce není přítomen, a když mi alexa pořadí je pryč z 79,000 na více než 300 000, pak je to vážné,, moje hodnocení začíná zpátky, ale jak jsem řekl jsem dát šanci, tak si ji zakázat.
r.dziadusz
07-01-12, 19:45
Sice nemůže ověřit tento bod pop z uvnitř je jeden explenation, proč se objeví v ruštině (jej zakázat pohlcená, jak jsem řekl v předchozí post, provedete: admincp - > vbet - > různé - > přesměrovat do uživatelského jazyka: zakázáno):
-Po odhlášení - uživatel nemá žádné jeho nastavení - on je nahlížena jako host, místní číst soubory cookie z nastavení vašeho prohlížeče
Simon Lloyd
07-01-12, 23:48
To není vysvětlení, můj prohlížeč nikdy nebyla nastavena do ruské, ale viděl jsem to, když jsem odhlášen, stejně jako on, nemohu ručit, že jeho prohlížeč nikdy nebyla ruská, ale je indický, žije v Novém Dillí a typy a hovoří v angličtině, tak proč by naše soubory cookie číst jako ruský?
r.dziadusz
08-01-12, 20:11
Moje omluvit to číst záhlaví, možná dokonce nikdy set/použití ruského jazyka, ale váš prohlížeč může řídká byli. To je všechno můžu říct bez kontroly - Promiň nevidím toto okno
Simon Lloyd
08-01-12, 22:05
Vypnul jsem ruského jazyka, když automaticky otevírané okno pomůže vám Jakmile jste ji považoval, to neodezní (alespoň ne na chvíli!), není možné pro můj prohlížeč "myslet" jsem nastavil nebo využití ruského jazyka, jediný jazyk, který kdy byl nastaven v prohlížeči je výchozí anglický UK, jak jsem řekl, nemohu ručit pro uživatele, který ohlášení, jsem zažil předtím a im jistý, ostatní jsou taky.
V pořadí za chybu jazyka konat buď bude muset fyzicky změnit, použití softwaru pro změnu to (vBET) nebo nás ruské proxy (nebo serveru proxy nastavení předstírat, že ruské) z nichž pouze jeden je možné pro mě a to je vBET.
Ahoj. Pochopit, kam se chystáte. Máš jednoduchá odpověď - chování je nucen vy - jste nastavit v nastavení.
A vy můžete snadno jej vypnout v Admin CP - > vBET - > různé - > přesměrovat uživatele jazyka.
Jdi tam a nastavit zakázáno. vBET se ptát nebo přesměrování už.
To je skvělé, že vBET se chová, jak jste nakonfigurovali. Bylo by špatné, kdyby to ignorovat vaše nastavení. Pro jedno software který jazyk uživatele mluví nebo co tvrdí o jeho nastavení prohlížeče. Pro software záleží jen jsou skutečné hlavičky, která přichází s žádostí. A ty jsou kontrolovány s nastavením diskutujeme o. Nic víc. To je, jak se tady funguje vBET a můžete snadno změnit ji chcete-li. podle vaší konfigurace.
Doporučuji zkontrolovat nastavení vašeho prohlížeče, když se to stane znovu (to ještě bude Požádali jste přesměrování zapnuto). A pokud nenajdete tam v jazykové nastavení jazyka, budete vyzváni k přesměrování, pak také co přijde na server (doplnit některé protokoly) - Uvědomte si, že Internet je velké místo a vaše balíčky přichází o mnoho zajímavých míst – je možné, že některé proxy server přidává vlastní záhlaví k vaší žádosti. Přesto - neexistuje žádné kouzlo. Pokud jste-li požádána o přesměrování vBET a byl to přesměrování do ruského jazyka pak debakl žádost měli v záhlaví jazyka ruského jazyka na vrcholu všech jazyků známý vBET. Můžete to zkontrolovat sami Pokud chcete - prostě jít do souboru /includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php a zkontrolovat funkci vbet_getRedirectionLanguage. To je rovněž místo pro přidání protokolů, pokud jste něco, co máme bug a chcete nás to dokázat.
Pokud chcete zakázat místo plné uplatnění jeden parametr (které jste si nastavili) - Co myslíš, si, co děláte... Je to vaše fórum. Jsme rádi, vysvětlit, proč se to stalo a jak ji lze změnit. Pokud potřebujete větší pomoc jen napište:)
Simon Lloyd
09-01-12, 17:04
Michaele, díky za odpověď, Ano nakonfigurovali vBET se zeptat a vBET by měl fungovat bez problémů, ovšem otázkou bylo, že zrušena nebo peopel kdo žádají odhlášení přesměrování otázku, vBET, jak vím, že by měl fungovat tímto způsobem, jazyk je také vždy rusky, tak tady je dva scénáře:
1. Nezaregistrovaný uživatel z Indie navštíví web, viz je pop up (v ruštině) dotazem, jestli chce nastavit svůj jazyk na ruské, klesá a mohou server prohlížet jako normální v anglické, když přijímá (ale Mějte prosím na paměti, když on nemluví rusky nemůže číst pop up) je přepravován k nápovědě sady Microsoft Office - Microsoft Office diskuse - Excel VBA Programming - přístup k programování (http://www.thecodecage.com/forumz/ru)
2. I řekl o tom (a to viděl sám v minulosti) a odhlásit se z fóra, vyberte odkaz na mě vzít na místo, byl zobrazení před a potom se pop up v ruštině, uskutečňuje stejný scénář jako výše
Jsme odhlásit, jsou-li Proč by jsme být předložena bod pop s nahoru? pop up je pouze pro přihlášení do lidí, že?
Nebude to můj server jako její ve Velké Británii a je vyhrazený, mít úplnou kontrolu nad ním, jako jsem já sadi, já jsem vypnul ruského jazyka teď tak Doufejme že zastaví vydávání.
Jsme odhlásit, jsou-li Proč by jsme být předložena bod pop s nahoru? pop up je pouze pro přihlášení do lidí, že?
Ne, to se stane pro lidi, kteří zahájí nové sezení:
Přesměrování se stane pouze na začátku nové relace (klient musí mít povoleny soubory cookie nebo bude přesměrován pokaždé).
A je uznané soubory cookie.
Také, jak jsem napsal před tím, než pouze pro váš server záleží jaký jazyk záhlaví přichází s žádostí. A zdá se, že v budce vaše scénáře záhlaví s ruským jazykem přišla s požadavkem. Zkontrolujte konfiguraci serveru - možná jste nastavili některé výchozí jazyk přidány, pokud je nastavena žádná hlavička jazyka. Stejně pochybuju, že tu máme chyby. Tato funkce nebyl upraven velmi dlouhou dobu a funguje skvěle. Můžeme to zkontrolovat jestli se to stane znovu v protokolech - pravděpodobně bude ukázat, co jsem napsal - byl vhodné záhlaví Pošlete tento kód ruského jazyka. I 'm wrong opravíme chyb, ale nejdřív musíme potvrdit, že jakékoli chyby.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):